https://ibb.co/1vM0fV3
Mi smo
🤣🤣🤣 Ruska nemoj biti ko ja. Ja sam se isla sminkati i raditi frizuru kad mi je puknuo vodenjak .. vjeruj mi brzo sam pozalila 🤣🤣 prisjelo mi. Ali lijepo sto si zelis biti lijepaa🥰🥰😁
A to ne bi, fala! Al sam si mislila da kad cu to rijesit, ako ne sad.. Kad beba dodje, necu imat kad. A strah me da se dijete ne prepadne mame 🤭 al u ovo je volja, pred porod sjedit na frizerskom stolcu skoro 3 sata 😂😂😂
Obavi i brazilku kad si već tu
Ne znam imaju li toliko vremena 🤭🤭 je da mi je kosa skoro do guzice, ali ovo drugo je pravi izazov 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 rjesi to doma jer ce te u bolnici rijesiti, htjela ne htjela
https://ibb.co/1vM0fV3
Mi smo
🤣🤣🤣 Ruska nemoj biti ko ja. Ja sam se isla sminkati i raditi frizuru kad mi je puknuo vodenjak .. vjeruj mi brzo sam pozalila 🤣🤣 prisjelo mi. Ali lijepo sto si zelis biti lijepaa🥰🥰😁
A to ne bi, fala! Al sam si mislila da kad cu to rijesit, ako ne sad.. Kad beba dodje, necu imat kad. A strah me da se dijete ne prepadne mame 🤭 al u ovo je volja, pred porod sjedit na frizerskom stolcu skoro 3 sata 😂😂😂
Obavi i brazilku kad si već tu
Ne znam imaju li toliko vremena 🤭🤭 je da mi je kosa skoro do guzice, ali ovo drugo je pravi izazov 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 rjesi to doma jer ce te u bolnici rijesiti, htjela ne htjela
Ma skoro da i jesam... Jucer sam kosila oko "podstanara"(hemaca) 😂😂😂 malo ih pomaknem tamo vamo 😂😂 pa svaki dan pomalo 🤭🤭 rijesit cu za jedno 3 tjedna 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska
Mama mora bit ilijepa, slažem se Tko zna kada ćeš opet imati vremena za frizuru.
I svaka čast za 3 sata sjedenja, ja poludim i netrudna!
oharascarlett14@gmail.com
Ruska1986 hahha super da ti to planiraš, al mislim da ćeš se morati prilagoditi Katinim planovima😂 ja sam mislila kad dobijem kao lagane trudove a još imam vremena za ići u bolnicu, zaletit se do frizerke da mi opere kosu i napravi 2 riblje kosti da sam u bolnici mirna s kosom 😂 ionako sad u trudnoći samo 1 tjedno perem kosu jer se ne masti. 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ako nekoga zanima, ja sam dosla se pofarbat i sredit jer veceras planiram rodit 🙂
Tako je moja mama rodila mene - krenuli trudovi ujutro, otisla zena na frizuru i tek poslije toga u rodiliste 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Ako nekoga zanima, ja sam dosla se pofarbat i sredit jer veceras planiram rodit 🙂
Tako je moja mama rodila mene - krenuli trudovi ujutro, otisla zena na frizuru i tek poslije toga u rodiliste 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Iz mene izlaze utrici s onom ljepljivom bijelom sluzi. Kaj je to?
Navikni se.
💔💔💔
Inače vi ste svi ludi. Moj muž zna da se ja pretvaram u zapuštenog nilskog konja u trenu kad mi naprave transfer. Kakva frizura, kakva šminka, ne da mi se to ni u prvim tjednima trudnoće, ne želim ni zamisliti kako ću izgledati u 30tt+ ako doguram dotud,
💔💔💔
ANKSIMORON i ericaa rado bi, ali ne bih voljela obećati pa da na kraju ne mogu 🤔
MTB a obaveze da, ali vidjet ću.
Lita.1234 ma budu se primile/primila kako ne, evo i mek si riješila, to je to 😁🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Navikni se.
Ma daj! Izgleda ko u dane ovulacije.
A unutra sve suho.
Sortiraj odgovore
Najstariji