Iz mene izlaze utrici s onom ljepljivom bijelom sluzi. Kaj je to?
Navikni se.
Ma daj! Izgleda ko u dane ovulacije.
A unutra sve suho.
Vrijeme je da se počneš seksati.
Da, ne znam zašto je tome tako, ali ja sam i daje sva balava. Da ne znam, rekla bih da stalno ovuliram. Možda će iskusnije cure ovdje znati...
💔💔💔
Ako nekoga zanima, ja sam dosla se pofarbat i sredit jer veceras planiram rodit 🙂
Prioriteti bome.😂
A ja ode sa mužem nakuhavam pun lonac šnicela, u drugome bolonjez, pa cemo veceras zaledit, da imamo sta spremno za jest kad dite dođe. Jos se uvatila ribat kucu, upalila vosak da se izdepiliran.🙈 Kaze meni muž: Ti si pravo spremna nakon veceras. Nista Ruska, drzin fige da i bude veceras. Ja zelim jednu toplu kupku prije poroda, cekala san je devet miseci. Mozda stagod i potakne🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke evo mene sa pregleda ❤❤❤❤
Znaci oduševljena sam pristupom doktorice kod koje sam bila sat vremena. Prvi dio se sastojao od temeljnog razgovora i svega vezanog za trudnoću do sada 🥰❤ onda sam išla vidjeti svoje maleno ,i stalno ruke trpa usta 🤣🤣 i noge prekrižene i skvrčene u koljenima ... 🥰🥰🥰 napredniji smo 2 dana 🥰❤
Napravili smo i mini anomaly usput (stavila mi ga je cijenu Niftya). Beba je super i sada čekamo rezultate 10ak dana 🙏❤
endometrioza
Cure evo me. Pupo sam. ❤❤ Dve super blastice vracene. Za sada smrzlica nema, ali pustiti ce dva jos do sutra jer jos imaju sanse do blastice pa ce ih smrznuti ako je. Lezim pa brzo po krumpirice❣❣
Wuhu PUPO🤞🤞🤗
Znaci oduševljena sam pristupom doktorice kod koje sam bila sat vremena. Prvi dio se sastojao od temeljnog razgovora i svega vezanog za trudnoću do sada 🥰❤ onda sam išla vidjeti svoje maleno ,i stalno ruke trpa usta 🤣🤣 i noge prekrižene i skvrčene u koljenima … 🥰🥰🥰 napredniji smo 2 dana 🥰❤
Napravili smo i mini anomaly usput (stavila mi ga je cijenu Niftya). Beba je super i sada čekamo rezultate 10ak dana 🙏❤
Baš mi je drago!!! Drzim fige za uredne nalaze🤞🏻💕🌸💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ako nekoga zanima, ja sam dosla se pofarbat i sredit jer veceras planiram rodit 🙂
Prioriteti bome.😂
A ja ode sa mužem nakuhavam pun lonac šnicela, u drugome bolonjez, pa cemo veceras zaledit, da imamo sta spremno za jest kad dite dođe. Jos se uvatila ribat kucu, upalila vosak da se izdepiliran.🙈 Kaze meni muž: Ti si pravo spremna nakon veceras. Nista Ruska, drzin fige da i bude veceras. Ja zelim jednu toplu kupku prije poroda, cekala san je devet miseci. Mozda stagod i potakne🤞🏻🤞🏻🤞🏻
😂😂😂😂😂 🤗🤗🤗
Želim vam jednoj i drugoj dužinu poroda kao i meni 🤞🤞🤞 ♥️♥️♥️
Znaci oduševljena sam pristupom doktorice kod koje sam bila sat vremena. Prvi dio se sastojao od temeljnog razgovora i svega vezanog za trudnoću do sada 🥰❤ onda sam išla vidjeti svoje maleno ,i stalno ruke trpa usta 🤣🤣 i noge prekrižene i skvrčene u koljenima … 🥰🥰🥰 napredniji smo 2 dana 🥰❤
Pih cudna štoperica mala🥰🥰🥰🥰
Bit ce sve u redu 🤗🤗🤗
Lita pupo 🤞🤞
Dada super za odlične vijesti i drago mi ja da si imala taako divan pregled ❤️
Ruska zeno meni se neda ne trudnoj sjedit kod frizera zato se sama sisam i bojam 😂😂 svaka ti cast...
Sara opusti se u kupki zasluzila si 😁
Bilo bi fora da rodite isti dan 😍
Sunny navijam za odlične nalaze..znaš i sama da je čekanje najgori period 🙄 evo MM danas mj dana od kariograma i jos nista 🙄 luda sam vec..vec imam film u glavi da je nalaz uzasan pa im je zao poslat ga 🤦🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji