Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    08. Travanj 2021. 13:18

ma2013

Imam pitanje, kod vađenja potvrde o izvanbračnoj zajednici, da li ste trebale imati svjedoke pored? Danas me bilježnik šokirao s tom informacijom, a mi nikome ne pričamo o tome 🙈🙈

Ja sam napravila prosli tjedan potvrdu, i bili smo samo ja i decko. Trazi drugog bilježnika onda, to su gluposti.

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• *.Women_name.*
    08. Travanj 2021. 13:22

Lita.1234

Cure evo me. Pupo sam. ❤❤ Dve super blastice vracene. Za sada smrzlica nema, ali pustiti ce dva jos do sutra jer jos imaju sanse do blastice pa ce ih smrznuti ako je. Lezim pa brzo po krumpirice❣❣

❤️💙👏🙏🤞🎊🎊🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    08. Travanj 2021. 13:24

Lita.1234

Cure evo me. Pupo sam. ❤❤ Dve super blastice vracene. Za sada smrzlica nema, ali pustiti ce dva jos do sutra jer jos imaju sanse do blastice pa ce ih smrznuti ako je. Lezim pa brzo po krumpirice❣❣

Bravooooooo, PUPOLita!!

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 13:24

Lita.1234

Wooohooo!!! Kad je beta?

💔💔💔

Lita.1234
    08. Travanj 2021. 13:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Wooohooo!!! Kad je beta?

20.. mos mislit da cu cekati do tada hahha

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Clarissa
    08. Travanj 2021. 13:25

ma2013

Imam pitanje, kod vađenja potvrde o izvanbračnoj zajednici, da li ste trebale imati svjedoke pored? Danas me bilježnik šokirao s tom informacijom, a mi nikome ne pričamo o tome 🙈🙈

Nama nisu trebali svjedoci, sami bili kod biljeznika prije nekoliko mjeseci, cak nisu trazili ni da maske spustimo sto nam je bilo cudno. Ali zato sam valjda imala namutaviju izjavu jer sam uz svoj prvotni potpis jos jedno dva potpisa na vise mjesta ponavljala - nisam se pametna bila potpisala identicno kao na osobnoj pa su trazili dodatne (identicne) potpise. Tko mi kriv sto mi potpis evoluirao kroz desetljece... You live, you learn. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 13:26

ma2013

Ma glupost, to je onda svadba.
    Trebate potpisati izjavu da se u zajednici, izjava ko izjava. Svjedok je javni bilježnik.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 13:28

Clarissa

ma2013

Nama nisu trebali svjedoci, sami bili kod biljeznika prije nekoliko mjeseci, cak nisu trazili ni da maske spustimo sto nam je bilo cudno. Ali zato sam valjda imala namutaviju izjavu jer sam uz svoj prvotni potpis jos jedno dva potpisa na vise mjesta ponavljala - nisam se pametna bila potpisala identicno kao na osobnoj pa su trazili dodatne (identicne) potpise. Tko mi kriv sto mi potpis evoluirao kroz desetljece… You live, you learn.

Mah, naravno da nam nikome potpis nije kao na osobnoj, koje su to gluposti.
    Nego, nisam te pitala presudnu informaciju...Koliko ti je muž visok? 

💔💔💔

• Clarissa
    08. Travanj 2021. 13:41

MTBica hehehe, mislim da moj ptic leti ispod tvog radara ako sam dobro polovila prepiske. Ako kazem da ima 1,80 m, vec sam pretjerala, ali tu je negdje. Je, bas gluposti u RH administraciji all around. Jos sam pitala tu zenu je li njen potpis pljunuti kao na osobnoj, no samo me cudno pogledala. Nda, glavno da sam ja ispala frik, njihovi zahtjevi su ful logicni.  
    Lita, odlicno! Sretnoooo!! 

Tuma
    08. Travanj 2021. 13:43

Women_name, Miss, manemoj ma brigama nema kraja kad krene trudnoća pa do bar 18.god😅 al isto imam osjećaj da  će biti lakše bar kad ću ju imati van sebe i moći ju fizički primiti, gledati i tako. Al da, već me sad brine disanje i kako je najbolje spavati i sl, mogu mislit kako tek bude 😂
    Lita wooohooo🥳 pupo🥳 ima da se bar jedna čvrsto primi, al navijamo za obje🤞🤞🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.