Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    19. Veljača 2021. 18:14

Dada-divna beta!!!! 🥰 Super! Super!🥰

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Veljača 2021. 18:15

Bozma 🍀🐞

MTB ne brini, on je meni tada rekao da sta god odaberem da necu falit, i ako ga uzmem 7dc fiksno i ako pricekamo da folikuli predju 12mm.
    Tanja79 inace ne citam vijesti i sad odem pogledat i paznju mi odvuce vijest da Stipe Pletikosa ceka sesto dijete i da ih je trudnoca iznenadila. Bas smo se dobro nasmijali, covjek svake godine napravi po jedno dijete i trudnoca ih je iznanadila, a mi evo vise od 9 godina pa ni jedno, bas me zanima bi li se mi iznenadili

🤣🤣 Mozda bi se i mi iznenadile da "angazujemo" Pletikosu..... Jel čemu fizicki? Ocigledno ima potencijal 🐎

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 18:18

Dada, mislim da prvo tromjesečje baš i ne, radi utrića. Barem bi meni to bilo gadno.
    Za zadnjih par tjedana je preporučljivo, da se olakša porod. 
    U prošloj trudnoći mi je dr rekla da pratim svoje tijelo. Meni je već orgazam bio neugodan, tako da nisam ni razmišljala o seksu.

Bozma, svi folikuli ili barem jedan da prođe 12mm? Meni su zadnji put u 2 dana rasli po 3, 4mm, što znači da bih do ponedjeljka mogla biti na 13-15mm ako bude tako raslo. S druge strane, zadnji put sam bila samo na Gonalima, sad sam na ovoj kombinaciji a Menopur navodno ujednačava folikule, zar ne? Možda budu ipak sporije rasli?

💔💔💔

ericaa
    19. Veljača 2021. 18:20

Super, ali opet ne kuzim tu trombozu s koronom… Jer sam ja jucer dobila papire od Kbca, di imas svašta nesto o koroni,i kako utječe ako dodje do virusa na trudnoću,itd itd… Ali za trombozu nisam nis pročitala. 🥺 Zato mi nisu jasne njezine konstatacije. Ali dobro ona zna najbolje 🥳 brzo ce doci i 4 mj 😁

Nije ni meni iskreno jasno. Prebolila sam koronu u 1.mj i u 2.sam već bila u postupku.. Studije o koroni nisu istražene i ne može ona to samo tako bubnuti. Eto prvi glas…možda predstrožnosti radi, ali ne može sigurno biti uvjerena u to što govori. Kod nas u Njemačkoj su valjda malo opušteniji što se toga tiče 😁😁😁
    Ericaa žao mi je samo što toliko čekaš, baš ti se zaredalo 🙈🙈

Kuzim ja sto vi pricate ali tako je kako je. Ona je meni iznijela stav koji ima i po kojem postupa. Ja zaista nisam strucna,nije moje podrucje i vjerujem joj. Korona je nov virus, neistrazen i ima dosta studija i svatko odabire po kojoj ce se ponasati. Za trombozu sam cula od 3 razlicita doktora tako da ja osobno joj vjerujem. Da mi je tesko palo cekat 3 mjeseca,je,jako. Da sam se svim srcem nadala krenuti za 10 dana,jesam. Ali necu svjesno ici u rizik kad mi je tako receno. Je li to jedino ispravno,mozda nije.  Ali 28 dana kasnije  je situacija na koju na spremna a i nemam nekog izbora... je li bi bilo sve u redu da sam krenula u veljaci,vjerojatno bi,ali ona ne zeli riskirati a samim tim,niti ja. Hvala vam na savjetima i brizi 💗 cula sam i ja da netko ode odmah iduci ciklus a netko pauzira zbog tromboze,sve je to individualno ali bitan je krajnji cilj!! 🙏🤞😘😘 ali da se oduzilo eeeee to bogami jest!! 🤣🤣 
    Dada endo sestro,ČESTITAM TI OD SVEG SRCA 💗💗💗💗🥰🥰😘❤🥳🥳🥳 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

AuroraB
    19. Veljača 2021. 18:23

Leila žao mi je... 😣😣😣 Drž' se😚
    Dada beta ti je 🔝🔝🔝❤
    Ericaa baš šteta što ti se to sve toliko odugovlači, ali doći će i tvoj vrijeme, brzo to preleti😊

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• *.Women_name.*
    19. Veljača 2021. 18:23

Mattan nešto se vidi, držim 🤞 da tamni 😊

SBjelis neznam zašto tu tako odlučili, ali nikad neznas. Možda baš bude dobitno tako 🙏🤞😍
    MakiSt držim 🤞 da bebica krene, pa da se brzo druzite 😍😍😊

ma2013 probaj piti beta glucan, čula sam puno meni poznatih cura da je pomoglo. Najvažnije dobro poradit na imunitet
    Ruska joooj baš lijepo. I ja jedva čekam kupovat 😍😍😍 ali ipak čekam isto negdje tvoje tjedne 😊😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

19. Veljača 2021. 18:25

Tanja79 nasa generacija je, a sad sam vidila sliku, cini mi se da se nekako puno nabora i ostario. Moj muz je stariji pa nema tolike bore, ali moj muz nema sestero djece 😁

Ela 👱🏼‍♀️
    19. Veljača 2021. 18:25

Dada 🎉🍼💪🏼🍀 čestitam !! Divnaaa beta , želim ti svu sreću , urednu i školsku trudnoću 🤰🏼 ❤️❤️❤️ Baš sam sretna radi tebe jer smo se pratile u dan , čak su nam i godine iste 😍💪🏼
    Leia jako mi žao zbog svega što ti se dešava , drži se 🙏🏼 
    MTB sretno 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀 super mi to sve zvuči do sad kako ide, samo neka nastavi ❤️❤️❤️
    Ja sam danas procurila, točno na 5. dan od prestanka terapije . Čim stane idem na pregled da vidimo stanje dolje i onda lagano uraditi neku od dodatnih pretraga i biramo novu kliniku 
    .
    Ostalim curama šaljem zagrljaje 😍😍😍😘😘😘😘

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 18:27

Tanja79, pa meni osobno nije zgodan, visoki švrćo ako voliš taj tip.
    Ali očito ih ima dovoljno progresivno pokretnih i morfološki ispravnih. 

ericaa, tebi nije zadnji vlak i slažem se da se nema razloga žuriti. Nije jedan mjesec smak svijeta, imaš još malo vremena za obaviti koju pretragu i popiti koji suplement i pripremiti tijelo na postupak. Samo opušteno. 

💔💔💔

ericaa
    19. Veljača 2021. 18:31

MTB

Tanja79, pa meni osobno nije zgodan, visoki švrćo ako voliš taj tip.
    Ali očito ih ima dovoljno progresivno pokretnih i morfološki ispravnih.ericaa, tebi nije zadnji vlak i slažem se da se nema razloga žuriti. Nije jedan mjesec smak svijeta, imaš još malo vremena za obaviti koju pretragui popiti koji suplement i pripremiti tijelo na postupak. Samo opušteno.

Hvala 💗 a za Olivera se slažem💔💔 
    Ruska,Aurora,Sbjelis,Šmatan i ekipa,hvala puno svima i vrlim vas svih ovdje,emotivna sam pa mogu napisati. 🥰🥰 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.