Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea_0501
    08. Travanj 2021. 10:55

Cure ko određuje da li će suprug na TESU ili Micro TEsu, doktor po nalazu spermiograma ili? Muž ima AZOO i tili bi ići na ono šta je najsigurnije da će pronaći nešto 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

Doria
    08. Travanj 2021. 10:59

Sretno svima danas!
    Napokon sam dobila nalaz za koronu i sad idem delat da ne razmisljam vise o aspiraciji sutra. Najavili da popijem ketonal ili neki jaci brufen... ja eventualno doma imam andol i lupocet. Kojima je isteko rok trajanja 🤣
    Jako rado bi i ja na ginekolosku kontrolu ali nisam sigurna dal cu stici. Necak ima 18.pricest pa je malo nategnuto jer mm i njegov sinko idu isto... 🤔

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 11:01

Doria

Sretno svima danas!
    Napokon sam dobila nalaz za koronu i sad idem delat da ne razmisljam vise o aspiraciji sutra. Najavili da popijem ketonal ili neki jaci brufen… ja eventualno doma imam andol i lupocet. Kojima je isteko rok trajanja 🤣
    Jako rado bi i ja na ginekolosku kontrolu ali nisam sigurna dal cu stici. Necak ima 18.pricest pa je malo nategnuto jer mm i njegov sinko idu isto… 🤔

Bez brige, ti imaš jedan folikul, to se ni ne osjeti. 

💔💔💔

Amaranta
    08. Travanj 2021. 11:06

sbjelisi 🥰🥰🥰
    ericaa super rezultat, kako si? Danas lagano, a pečena kokoš za ručak? 😜
    Tanja79, 3 blastice, wow! 
    MTBica, dobro da te barem menstruacija ne zaj... s kašnjenjem, nadam se da manje boli danas 🤗
    Ruska1986 brate, ti mi uvijek nekako popraviš dan, jedva čekam da vidimo Katarinu (btw, i ja već odavno namjeravam jednog dana roditi malu Katarinu 😋)
    Uvijek kasnim s pisanjem, pa neću dalje nabrajati, sve vas baš jako vrlim 🤗

Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
    M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
    Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
    3/17. AIH, 5/17. AIH;
    10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.
    10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)

Amaranta
    08. Travanj 2021. 11:07

Ja sam se zacementirala na listi, pa evo mali update, nakon otkazanog postupka u 10.mj (cin, čekala, riješila) mislila sam da ćemo nastaviti gdje smo stali, ali dr. je tražila da ponovim nalaze hormona, tako da sam odlučila napraviti sve žive pretrage (s popisa) ovaj put, evo već mjesec dana skupljam (jučer izvadila 6 epruveta krvi 🥴, odradila pregled kod imunologa, sutra imam uzv dojki (sad već svaka 4 mjeseca moram kontrolirati, cista na cisti), endometrioza malo miruje nakon 6 mjeseci glupih pilula) i tako... Da skratim, konzultacije za novi postupak 27.4. sa svim nalazima. I onda se čude kad dođem s debelom fasciklom 🤔
    Eto, iako sam u zadnjem postupku bila davne prošle godine, s vama sam stalno u toku i puno mi pomažete da se ne osjećam samom u ovome i da ne poludim po putu (i ja sam dobila savjet od dr. da posložim prioritete 🤮, a od nekih indirektno i da odustanem). Žao mi je što mi je 17. radna subota, nadam se da će ovo biti prva od mnogih GK 😘😘😘 i oprostite na predugom postu. 

3/17. AIH, 5/17. AIH;
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.

Sunny_🐣
    08. Travanj 2021. 11:09

Tea_0501

Cure ko određuje da li će suprug na TESU ili Micro TEsu, doktor po nalazu spermiograma ili? Muž ima AZOO i tili bi ići na ono šta je najsigurnije da će pronaći nešto

bok :) TESE je manje invazivan postupak i oporavak je puno brži. Teoretski je šansa sa MicroT nešti veća, ali opet sve ovisi o vašim nalazima (hormoni i genetika). Budući da je TESE manje invazivan zahvat, nakon njega se može raditi i MicroT.
    Moja preporuka Vam je da se konzultirate sa urologom. U poliklinici CITO možete poći na konzultacije sa dr. Schwenner Radovniković. Ona je urolog i obavlja MicroT u CITU. Doktorica je jako ugodna. U Zagrebu dr Hauptmann u KBC Rebro. On provodi TESE. Također jako ugodan. 
    Urolozi će vam na temelju vaših nalaza dati preporuku na što da idete.
    Termin za konzultacije jako brzo dobijete.
    Odluka je na kraju na vama za koji ćete se postupak odlučiti.
    sretno 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 11:15

Amaranta

Ja sam se zacementirala na listi, pa evo mali update, nakon otkazanog postupka u 10.mj (cin, čekala, riješila) mislila sam da ćemo nastaviti gdje smo stali, ali dr. je tražila da ponovim nalaze hormona, tako da sam odlučila napraviti sve žive pretrage (s popisa) ovaj put, evo već mjesec dana skupljam (jučer izvadila 6 epruveta krvi 🥴, odradila pregled kod imunologa, sutra imam uzv dojki (sad već svaka 4 mjeseca moram kontrolirati, cista na cisti), endometrioza malo miruje nakon 6 mjeseci glupih pilula) i tako… Da skratim, konzultacije za novi postupak 27.4. sa svim nalazima. I onda se čude kad dođem s debelom fasciklom 🤔
    Eto, iako sam u zadnjem postupku bila davne prošle godine, s vama sam stalno u toku i puno mi pomažete da se ne osjećam samom u ovome i da ne poludim po putu (i ja sam dobila savjet od dr. da posložim prioritete 🤮, a od nekih indirektno i da odustanem). Žao mi je što mi je 17. radna subota, nadam se da će ovo biti prva od mnogih GK 😘😘😘 i oprostite na predugom postu.

Ja ti gledam popis i sline mi idu na ovih 193cm. 
    Super za sve nalaze, ti si moja djevojka.
    Što se nalaženja tiče, mi smo megalomanke, već planiramo što ćemo u svibnju i lipnju. Da su otvorene granice, zaletile bi se i do Tanja79. Tako da, no woriz, bit će prilika 
    Pih, predugačak post. Nemaš ti pojma što je dugačko. 

💔💔💔

Amaranta
    08. Travanj 2021. 11:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Amaranta

Ja sam se zacementirala na listi, pa evo mali update, nakon otkazanog postupka u 10.mj (cin, čekala, riješila) mislila sam da ćemo nastaviti gdje smo stali, ali dr. je tražila da ponovim nalaze hormona, tako da sam odlučila napraviti sve žive pretrage (s popisa) ovaj put, evo već mjesec dana skupljam (jučer izvadila 6 epruveta krvi 🥴, odradila pregled kod imunologa, sutra imam uzv dojki (sad već svaka 4 mjeseca moram kontrolirati, cista na cisti), endometrioza malo miruje nakon 6 mjeseci glupih pilula) i tako… Da skratim, konzultacije za novi postupak 27.4. sa svim nalazima. I onda se čude kad dođem s debelom fasciklom 🤔

Ja ti gledam popis i sline mi idu na ovih 193cm.
    Super za sve nalaze, ti si moja djevojka.
    Što se nalaženja tiče, mi smo megalomanke, već planiramo što ćemo u svibnju i lipnju. Da su otvorene granice, zaletile bi se i do Tanja79. Tako da, no woriz, bit će prilika
    Pih, predugačak post. Nemaš ti pojma što je dugačko.

E, da, visoki mačo starac, ali nikako do normo 😉

3/17. AIH, 5/17. AIH;
    9./18. AIH, 11./18. AIH;
    9./19. ICSI-bhcg 0;
    2./20. ICSI-bhcg 0.

Tuma
    08. Travanj 2021. 11:24

Dobro jutro cure 🙈 ja sam se probudila u pola 5 kad muž ide na posao i bila budna do 8 pa nastavila spavati do sad 😅 i tako već 3 dana, nesanica.... 
    Vuky sretno na konzultacijama😊
    Lita sretno na transferu i uživaj u 🍟
    Dada uživaj s bebicom na uzvu😊
    Sbjelis ja se ne bih tijekom trudnoće cijepila sad dok još nema dovoljno dokaza da ne utječe na plod.... Al prije ili nakon bih sigurno. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Dia85
    08. Travanj 2021. 11:24

Sbjeliši, MTbica, Sunflower14, hvala vam .
    Imam pitanje - trebam raditi kompletno nove nalaze, a kako nove konzultacije imam već 20.04. u Vinogradskoj, a novi postupak (nadam se) u 5.mjesecu, ispada da bi sada čim dođe menga trebala vaditi hormone..hoće li na sliku FSH/LH i ostalo utjecati to što već mjesec dana primam Estrofem i zadnja dva tjedna progesteron.
    Aurora ako čitaš, oprosti možda si već odgovorila, znaš li koja je procedura s vraćanjem love za FET nas koji smo preko HZZO uputnice?
    Hvala svima drage lavice!

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.