Anitram vidim crticu 🥰🤰 Erica odličan rezultat!!! 🥚🥚🥚😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Nabijem ovu menstruaciju koja ne dolazi (a koju ni ne želim da dođe jer želim i dalje biti trudna).
Već danima brljavim, nikako da krene. Razvaljuju me jajnici, razvaljuje me maternica, ne mogu vježbati, nervozna sam od bolova pa žderem gluposti. Ufff, dosta mi je, baš sam umorna.
Ok, ispuhala sam se, idemo dalje.
MTB, ne bi tila dodavat soli na ranu, al nakon mog spontanog dosla (prirodno ciscenje) dosla je nakon 5 tjedana. Nekad jednostavno treba pustit i skrenit misli na nesto drugo-koliko god tesko bilo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
TirelessIvy jeeeiiiii , još samo da nađem ko će me bocnuti 💉💉💉💉 idemoooo samo jako 💪💪
MTB a baš smo naježile... kud imam godine kud država nema para. još mi jučer jedna sestra u DZ prokomentira da kaj smo tak dugo čekali, da smo mogli radit djecu prije 10 god. Nabila bi ju šakom najradije. Ostala sam fina 😇
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Sofi hvala ti na informaciji. 10 dana i nije puno za čekanje na Micro Tesu, samo da se kod supruga nešto nađe 🙏. Kod koga se to mogu raspitati d ali HZZO vraća kasnije dio troškova za Micro Tesu?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Cure kod mene u nalazu piše retrokorijalni hematom 10×5mm.. da li je koja imala takav?
Kača, čudno mi je to, mene su naručili za 21DC kad je sigurno endo zadebljan. Rekla bih da je do operatera, ne do tebe.
Sara, odbijam to, neću sad čekati mjesecima za dalje jer ću izluditi. Idem idući tjedan na kontrolu, nek mi da što hoće samo da prokrvarim. Ovo boli, sve me rastura, endometrij se tek treba očistiti a sigurno ima i ostataka gestacijske vrećice u meni. Hoću mengu, neka je izazovu kako znaju i umiju.
Inače, rekli su mi nakon kiretaže da će mi trebati 4-6 tjedana, imala sam jebenu sreću pa je došla za 12 dana. Zahtijevam istu sreću i sad, kad je već nemam sa trudnoćama Inače, stalno ispadaju sluzave gadarije iz mene, samo neće menstruacija da krene
Doria, prijavi to Rodama, one će dignuti buku oko toga. Treba to i široka populacija znati. Tko zna, ako budu dovoljno urlale, možda nam s vremenom i malo olakšaju šugavi zakon za MPO.
A ovu koja ti je to komentirala bih ja nogom prokinula. Tako je meni med sestra koja mi je vadila krv zlurado pričala kako njena prijateljica koja je starija od mene ide na MPO i ne ide joj. Kao, ganjala je karijeru, a neće tako maco, ne ide ovce i novce, hihihi, sad joj je kasno.
Jebeni zdravstveni radnik, povraća mi se na takve spodobe (neovisno o struci).
💔💔💔
MTB, Tuma… Juce kad smo se vracali kaze mu muž " mozda bi trebalo da uzmemo spermu od nekog drugog" jer je video da nisam prezadovoljna. Ko da me ošamario tad. I onda sam odlucila da budem zadovoljna da 3 blaste i da se ne glupiram. Bilo mi ga žao tad. Bas sam koza.
A misek…. Ma ima da uspije ovaj put, a i 3 blastice je stvarno odličan broj. Stvarno jako navijam za ove blastice 🤞🥰
Hvala punoooo💕💕💕💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Evo,kuci sam. Rekla je profa da bi moglo bit 10 dobrih stanica i da dodem u subotu pa cemo vidjet. Ako su losi i propadaju,mozda vrate. Jer mi se sad jajovod ispraznio. A ako budu dobri cekat ce se 5i dan i zaledit. A ako koji slucajem bude vise od 12 da ce ih zaledit
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Erica 15!!! Bravo, bit ce blastica 👏👏
Sbjelisi sretno, iscekujemo skupa s tobom 🙏
Anitram crta se nedvojbeno vidi,prati hoce li sutra tamniti..meni to ne izgleda loše..ne znam bas te testove ali se vidi dobro crta. Sretno !
Cure,kakve su naknade za nezaposlene 2700 ili 2900 kn? Zna li ko?
http://klinika.pravo.unizg.hr/content/rodiljne-i-roditeljske-potpore-za-zaposlene-i-samozaposlene
To je ako je bio prekid radnog odnosa.. A ako si u radnom odnosu, onda ide tih 5000 i nest kuna
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nabijem ovu menstruaciju koja ne dolazi (a koju ni ne želim da dođe jer želim i dalje biti trudna).
Već danima brljavim, nikako da krene. Razvaljuju me jajnici, razvaljuje me maternica, ne mogu vježbati, nervozna sam od bolova pa žderem gluposti. Ufff, dosta mi je, baš sam umorna.
Ok, ispuhala sam se, idemo dalje.
A sta mislis da uzmes aspirin po jedan dnevno mozda pokrene krvarenje?
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji