Tanja79, wooohoo, bebe su u buši! Kad ti je beta?
Doria, idemo po tu jajnu stanicu!!! Inače, ja bih prijavila Rodama da u Rijeci nema lijekova, neka dignu buku, neka se za nas čuje.
TirelessIvy, super da ti je mama malo bolje.
alex2102, nitko ti tu ne može pomoć. Ja sam osjećala pritisak da će doći menstruacija, a bila sam trudna. Na žalost, simptomi menstruacije i trudnoće su skoro pa isti. Za test ti je mrvcu rano, ovisno koji si radila. Za 3 dana možeš vaditi betu pa će sve znati.
💔💔💔
Trudnicice moje zanima me nkj,ja sve češće nekak osjetim to štucanje bebe. E sad osjetim ga dole (bar msm da je to to, onak ko puls je i puno slabije od udaraca). Jel to znači da je moja cura glavom dole ako se osjeti dole? 🤗
Da, da 🥰☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Sta mislite? Danas je 9dnt 2 blastice. Dakle danas vi kao M trebala doc.
Divne crte! 🥰🥰🥰
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Vm ja sam s bolovanja od aspiracije do bete, koje je produljeno do 1.uzva odmah prebačena na komplikacije… Tako da od aspiracije nisam više uopće radila…..
MANEMOJ, Ruska1986 da, komplikacije su 4250kn, rodiljni do 6 mj djeteta tvoja prosječna plaća a drugih 6 mj bi trebali biti 5500, ne 5200? Il sam ja krivo skuzila….
Erica woow super🥳
Sbjelis sretno, neka dođe velika i lijepa🤞🤞
Anitram sjena se vidi, ali ni ja ne znam kakva bi na tom testu ovaj dan trebala biti…..
Prvih 6 mjes. Prosjek 6 zadnjih placa(satnica se obracuna), drugih 6 mje. 70% od proracunske osnovice
odnosno 2.328,20 kune za drugih 6 mjeseci
https://vlada.gov.hr/vijesti/povecava-se-iznos-naknade-za-vrijeme-koristenja-roditeljskog-dopusta-za-drugih-sest-mjeseci-s-3-991-na-5-654-kuna/28815
Dizali su oni to nest
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala vam cure. Pocelo je bolit pa me zadrzavaju jos sat vremena da se uvjere da nema krvarenja u trbuh. Iako bi ja rekla da je od aspiracije ovo bol. Piskila sam normalno i nisam dobila nista za bol i logicno da me sad boli.
Mtbica nisam rekla,bila sam osamucena… neznam jel automatski zaleduju ili…
Hvala na podrsci,nisam popamtila sve,kad dodem doma vas detaljno procitam.
Bili su ti dali neki upitnik da ga popuniš pa je tamo bilo i to. Ne znam što si popunila. Enivej, nitko još ništa nije bacio pa možeš sad pitati.
Pazi na sebe. Normalno je da te boli, trebalo je snijeti tih 15 pilića
💔💔💔
Već sam ti odgovorila, nemaš ništa od toga što lijepiš isto pitanje 5 puta.
Da, rano je. Meni su taj dan neki testovi bili snješkići, a na nekima se vidjela jako slaba sjena.
Beti možeš vaditi 9DNT, piškiti možeš opet sutra kad ti bude 7DNT.
Simptomi ti ništa ne znače.
💔💔💔
Erica super rezultat 🙂 ne brini, u Rijeci zamrzavaju automatski višak jajnih stanica. Bilo je tu i nekih afera i predbacivanja oko pretjeranog zamrzavanja (pisale su cure na Rodi), ali sigurna sam da će napraviti u tvom najboljem interesu.
Ruška da, ja isto koliko znam je rodiljna naknada dignuta na tih 5500- 5600kn. Neznam jedino dali iznos ovisi o tome dali se na rodiljnom dopust ide iz radnog odnosa ili ne 🤔
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Već sam ti odgovorila, nemaš ništa od toga što lijepiš isto pitanje 5 puta.
Da, rano je. Meni su taj dan neki testovi bili snješkići, a na nekima se vidjela jako slaba sjena.
Beti možeš vaditi 9DNT, piškiti možeš opet sutra kad ti bude 7DNT.
Simptomi ti ništa ne znače.
okic, super, ma nisam do sada koristila forum , clan sam dugo i dugo citam ali nisam pisala pa dok sam se snasla, di sta trebam zato je bilo par puta isto pitanje..hvala puno, a panika zavladala da mi opet ne bude negativno pa sam cijela van sebe, hvala puno
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Erica 15!!! Bravo, bit ce blastica 👏👏
Sbjelisi sretno, iscekujemo skupa s tobom 🙏
Anitram crta se nedvojbeno vidi,prati hoce li sutra tamniti..meni to ne izgleda loše..ne znam bas te testove ali se vidi dobro crta. Sretno !
Cure, kakve su naknade za nezaposlene 2700 ili 2900 kn? Zna li ko?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji