pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
Već sam ti odgovorila, nemaš ništa od toga što lijepiš isto pitanje 5 puta.
Da, rano je. Meni su taj dan neki testovi bili snješkići, a na nekima se vidjela jako slaba sjena.
Beti možeš vaditi 9DNT, piškiti možeš opet sutra kad ti bude 7DNT.
Simptomi ti ništa ne znače.
okic, super, ma nisam do sada koristila forum , clan sam dugo i dugo citam ali nisam pisala pa dok sam se snasla, di sta trebam zato je bilo par puta isto pitanje..hvala puno, a panika zavladala da mi opet ne bude negativno pa sam cijela van sebe, hvala puno
Sve je u redu, znamo sve ovdje kakav je to osjećaj
Navijamo da test bude pozitivan. Ao ne bude, razmisli da napraviš neki prošireniji set pretraga kako bi vidjela što je možda uzrok tolikom broju neuspješnih transfera. Na prve tri stranice imaš dosta savjeta
💔💔💔
Vm ja sam s bolovanja od aspiracije do bete, koje je produljeno do 1.uzva odmah prebačena na komplikacije… Tako da od aspiracije nisam više uopće radila…..
MANEMOJ, Ruska1986 da, komplikacije su 4250kn, rodiljni do 6 mj djeteta tvoja prosječna plaća a drugih 6 mj bi trebali biti 5500, ne 5200? Il sam ja krivo skuzila….
Erica woow super🥳
Sbjelis sretno, neka dođe velika i lijepa🤞🤞
Anitram sjena se vidi, ali ni ja ne znam kakva bi na tom testu ovaj dan trebala biti…..
Prvih 6 mjes. Prosjek 6 zadnjih placa(satnica se obracuna), drugih 6 mje. 70% od proracunske osnovice
odnosno 2.328,20 kune za drugih 6 mjeseci
https://vlada.gov.hr/vijesti/povecava-se-iznos-naknade-za-vrijeme-koristenja-roditeljskog-dopusta-za-drugih-sest-mjeseci-s-3-991-na-5-654-kuna/28815
Dizali su oni to nest
http://klinika.pravo.unizg.hr/content/rodiljne-i-roditeljske-potpore-za-zaposlene-i-samozaposlene
Erica 15!!! Bravo, bit ce blastica 👏👏
Sbjelisi sretno, iscekujemo skupa s tobom 🙏
Anitram crta se nedvojbeno vidi,prati hoce li sutra tamniti..meni to ne izgleda loše..ne znam bas te testove ali se vidi dobro crta. Sretno !
Cure,kakve su naknade za nezaposlene 2700 ili 2900 kn? Zna li ko?
http://klinika.pravo.unizg.hr/content/rodiljne-i-roditeljske-potpore-za-zaposlene-i-samozaposlene
Trudnicice moje zanima me nkj,ja sve češće nekak osjetim to štucanje bebe. E sad osjetim ga dole (bar msm da je to to, onak ko puls je i puno slabije od udaraca). Jel to znači da je moja cura glavom dole ako se osjeti dole? 🤗
Da 😍😍😍
🤗🤗🤗❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
Već sam ti odgovorila, nemaš ništa od toga što lijepiš isto pitanje 5 puta.
Da, rano je. Meni su taj dan neki testovi bili snješkići, a na nekima se vidjela jako slaba sjena.
Beti možeš vaditi 9DNT, piškiti možeš opet sutra kad ti bude 7DNT.
Simptomi ti ništa ne znače.
okic, super, ma nisam do sada koristila forum , clan sam dugo i dugo citam ali nisam pisala pa dok sam se snasla, di sta trebam zato je bilo par puta isto pitanje..hvala puno, a panika zavladala da mi opet ne bude negativno pa sam cijela van sebe, hvala puno
Sve je u redu, znamo sve ovdje kakav je to osjećaj
Navijamo da test bude pozitivan. Ao ne bude, razmisli da napraviš neki prošireniji set pretraga kako bi vidjela što je možda uzrok tolikom broju neuspješnih transfera. Na prve tri stranice imaš dosta savjeta
okic, hvala puno..ma napravila sam sve moguce testove i kao sve je ok, jedini problem je moji policisticni jajnici, kao to moze biti razlog, nista drugo, ici dalje i nadati se da jednom upali, jer svi nalazi su dobri i kod mene i kod supruga,hvala puno na podrsci
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Ericaaaaa nasa zlatna kokica 🐥🐥🐥❣❣❣❣ drz se i da ih se sto vise oplodi...
Bjelis drzimo figeeeee 🥰🥰🥰
Tanja i tebi drzimo fige...
Ostalim curkama mah mah 🤗🤗🤗🤗
Ajde ajde mtb tebi kiss 😘😘😘 i manemoj 🥰🥰 i miss, ruska 🥰🥰😘😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sta mislite? Danas je 9dnt 2 blastice. Dakle danas vi kao M trebala doc.
Divne crte! 🥰🥰🥰
Ja sam uradila oba puta prvi test na 5dnt, i imala sam sjenicu.. sad kako želiš 🙈🙈 prvi put sam imala simptome koje opisujes na jajnicima, ali može biti i od aspiracije..a sada sam imala fet dvije blastice i još uvijek nemam nikakvih simptoma..ama baš nikakvih, osim ovog krvarenja hematoma mrvu me boli trbuh od naprijed.
Tirlessivy, Lita.1234, pami, MTB, women name
😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕
Glupo mi je uopste i da kazem da nisam bila zadovoljna za 3, ali moglo je bitii nista. Sad mazim bušui ne mičem se iz kreveta do subote. Rekao mi jeda radim betu za 14 dana al radicu ja test sad u Nedelju
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Anksimoron 💕😘
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tirlessivy, Lita.1234, pami, MTB, women name😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕
Glupo mi je uopste i da kazem da nisam bila zadovoljna za 3, ali moglo je bitii nista. Sad mazim bušui ne mičem se iz kreveta do subote. Rekao mi jeda radim betu za 14 dana al radicu ja test sad u Nedelju
3 blastice od 7 je super rezultat, pogotovo u našim godinama. Razumijem razočarenje, ali malo koja naša vršnjakinja ima tako dobre rezultate kao ti.
Nedjelja ti je malo rano za test, to ti je tek 5DNT, tako da se pripremi na živciranje
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji