Sta mislite? Danas je 9dnt 2 blastice. Dakle danas vi kao M trebala doc.
Divne crte! 🥰🥰🥰
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
Ja sam uradila oba puta prvi test na 5dnt, i imala sam sjenicu.. sad kako želiš 🙈🙈 prvi put sam imala simptome koje opisujes na jajnicima, ali može biti i od aspiracije..a sada sam imala fet dvije blastice i još uvijek nemam nikakvih simptoma..ama baš nikakvih, osim ovog krvarenja hematoma mrvu me boli trbuh od naprijed.
e super, onda ipak postoji jos sanse, strpit cu se jos dan do dva do test, jer me onaj od jucer ubio , a meni su vraceni smrzlici, aspiracija je bila u 1 mjesecu
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Sta mislite? Danas je 9dnt 2 blastice. Dakle danas vi kao M trebala doc.
Divne crte! 🥰🥰🥰
pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok
Ja sam uradila oba puta prvi test na 5dnt, i imala sam sjenicu.. sad kako želiš 🙈🙈 prvi put sam imala simptome koje opisujes na jajnicima, ali može biti i od aspiracije..a sada sam imala fet dvije blastice i još uvijek nemam nikakvih simptoma..ama baš nikakvih, osim ovog krvarenja hematoma mrvu me boli trbuh od naprijed.
jeli ti bio rani test ili onaj obicni
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Bajoma moje sve kolegice i frendice imaju 2.sest mjeseci 5600.... Ovo je valjda ako si nezaposlen ili minimalna naknada?
Women_name ja ti baš i ne osjećam to štucanje pa ti ne mogu pomoći. Tj 2 puta sam osjetila te ritmičke pokrete koji su dulje trajali i nisu prestajali promijenom položaja, al nije bilo skroz nisko, ali ispod pupka je bilo.... Valjda je to to..
Tanja 3 blastice su odličan broj. Navijamo, ima da je bar jedna od njih tvoja beba 🤞🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB, Tuma… Juce kad smo se vracali kaze mu muž " mozda bi trebalo da uzmemo spermu od nekog drugog" jer je video da nisam prezadovoljna. Ko da me ošamario tad. I onda sam odlucila da budem zadovoljna da 3 blaste i da se ne glupiram. Bilo mi ga žao tad. Bas sam koza.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Trudnicice moje zanima me nkj,ja sve češće nekak osjetim to štucanje bebe. E sad osjetim ga dole (bar msm da je to to, onak ko puls je i puno slabije od udaraca). Jel to znači da je moja cura glavom dole ako se osjeti dole? 🤗
Pa najvjerojatnije je 😊
p.s.Nemoj se zabrinjavat ako se stucanje nastavi do kraja trudnoce, moj je u periodu od 32.tt-36.tt stucao svaki dan, po najmanje 5x dnevno 10-15 min svaki put. Ne uznemiruje ga to, navodno je dobro jer vjezba disanje pa se zagrcaju vodom budale male. I kao da je to dobar znak da je probavni trakt razvijen. Ovo ti govorim jer sam procitala samo jednu losu stvar kad sam guglala na engleskom, pa nemoj guglat i ti, nije vridno, jer moj beban je dobro, a sta sam si sa psihom napravila tih par dana, ne zelim nikom.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I da, nista od mene i krumpirića jer mi je potpuno zabranjena so i secer do vikenda. Al prvom prilikom i jedva čekam 🌮🍔🥙🍟🍟🍟🍟🍟
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB, Tuma… Juce kad smo se vracali kaze mu muž " mozda bi trebalo da uzmemo spermu od nekog drugog" jer je video da nisam prezadovoljna. Ko da me ošamario tad. I onda sam odlucila da budem zadovoljna da 3 blaste i da se ne glupiram. Bilo mi ga žao tad. Bas sam koza.
A misek.... Ma ima da uspije ovaj put, a i 3 blastice je stvarno odličan broj. Stvarno jako navijam za ove blastice 🤞🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Imaš muža koji te voli, to je dobro.
Druga sperma ti ne treba jer bez problema dolazite do blastica, i to lijepog broja.
Sad je potrebna samo sreća.
A naravno da svaka od nas mašta o savršenim rezultatima i velikom broju smrzlića za rezervu.
Za krumpiriće ne brini, ima ovdje samopožrtvovnih lavica koje će maznuti koje u tvoje ime
💔💔💔
Nabijem ovu menstruaciju koja ne dolazi (a koju ni ne želim da dođe jer želim i dalje biti trudna ).
Već danima brljavim, nikako da krene. Razvaljuju me jajnici, razvaljuje me maternica, ne mogu vježbati, nervozna sam od bolova pa žderem gluposti. Ufff, dosta mi je, baš sam umorna.
Ok, ispuhala sam se, idemo dalje.
💔💔💔
Cure drage tko ide na histeroskopiju NE IDITE U BOLNICU!!! Dakle nisu mi dali ništa za bolove. Ništa!!! Na kraju moram opet jer je možda vidio polipe, maternica mi je već dosta zadebljana. Danas mi je 13 dan ciklusa, moram odmah iza menstruacije. Zna li netko mogu li onda u postupak u 5mj. Nakon zahvata jedva sam namolila sestru za brufen. 😐 MESARI 🥴
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji