* Nadopuna - doktor kaže da dobro što pada ali bi trebala puno više pasti. U ponedjeljak vadim ponovno betu. Ako prokrvarim moram mu javiti. Možda ćemo morati intervenirati medikamentozno ako beta ne padne budući je mala, umjesto invazivno.
Nadam se da će se agonija što prije završiti i da ću ostati ''dolje'' u komadu.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dada čestitam ❤️❤️❤️❤️❤️
U kojim jedinicama ti je progesteron?
Nemam pojma samo je napisala da je beta tolika i progesteron toliki i da je sve super odlično 😁😁
A ne kužim se koliki mora biti, ali valjda da nije ok onda bi dobila veću dozu 😁
Ajmeee bas mi je drago, posebno jer endometriozu kao i ja pa mi daje nadu ❤️❤️
Iskreno sam mislila, zbog svega što sam prošla, da borba neće biti laka... Iza mene su 3 operacije, začepljeni jajovodi, trenutni endometriom na lijevom jajniku i uspjelo je 🙏❤️ no radi svega moram biti na oprezu i nadam se da je ovo ono što čekam već dobar dio svog života 🥰🥰🥰💕
Posebna podrška endo sekama ❤️❤️❤️❤️
endometrioza
VM uf tvoja situacija baš nikako da se riješi. 😔 Nadam se da će se dr javiti i da će se sve uskoro riješiti bezbolno da možeš ić dalje. 🙏
Dada čestitam ❤ 🤩 samo školski neka se nastavi. 😊
Danas sam drugi dan uzimala Kendural i zaključila da ga definitivno nemrem uzimat natašte…morat ću svaki dan prije ipak nešto pojest. Boli me trbuh od njega kad ga uzmem natašte. 😫
Hej... sto se tice kendural c nema ti smisla pojest pa ga uzet... barem tako kazu jer onda nema ucinka... ja ga isto moram uzeti ali sve odgadjam jer kazu da je koma za zeludac... ugl poanta ti je da mora biti nataste i 2 sata nakon toga nista mlijecno jesti 😒
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dada ceatitam,jako mi je drago zbog tebe!!! 🙏🥰
Leia zao mi je bas bas, drzi se ,vjerujem da nije lako..🙏❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo mene sa konzultacija. Buduci sam.imala koronu u prosincu,profesorica zeli pauzu 1,2 i 3 mjesec. Pitala sam zasto i onda mi je objasnila,korona povecava jako rizik za trombozu,trudnoca sama po sebi isto a i hormoni koje nam daju tako da sad ici u postupak bilo bi multipliciranje rizika. Meni se svida objasnjenje i slazem se. Iovako bi trebala M dobit drugu 29.3 tako da 1 DC idem na korona test i 2 DC krecem sa stimulacijom. Pregledala me i endometrioza miruje i necu biti na kontracepciji. Znaci,po menstrualnom kalendaru 30.3. Krece bockanje 😉😉 a dotle,trudimo se prirodno. Rekla je da moja sutuacija nije uopce takva da se prirodno ne moze dogoditi, teze,ali moze. I potvrdila mi je ovulaciju na lijevom jajniku koji me i bolio,zuto tijelo se vidi. I da,nisam htjela u prirodni. Prosli put me jako isrcpilo psihicki i fizicki i radije cu probavat u kucnoj atmosferi💃 ocito,moram cugat za svoj rođendan 🤣🤣🍻🍺
Super, ali opet ne kuzim tu trombozu s koronom... Jer sam ja jucer dobila papire od Kbca, di imas svašta nesto o koroni,i kako utječe ako dodje do virusa na trudnoću,itd itd... Ali za trombozu nisam nis pročitala. 🥺 Zato mi nisu jasne njezine konstatacije. Ali dobro ona zna najbolje 🥳 brzo ce doci i 4 mj 😁
👱♀️ 30, 🙆♂️ 33
Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
duphastone od 10-20dana
klomifen (3-8 dana)
2/21 IVF/ET
Dada čestiiitkeee 🥰🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Leia2.0 znam da nema rijeci utjehe. Opet je najveci teret na tebi - preziviti ovo nekako. Ipak, volila bih da znas da mislimo puno na tebe i vrlimo te. Stvari ce pomalo doci na svoje. Na kraju. Samo je pitanje koliko ce borba trajati. Lijepo je sto imamo cilj kojem tezimo, ideju sto bi volile i kako. Ipak, najvaznije da da se sada fokusiras na bitku po bitku. Dan po dan. I bitti ce lakse. Sreca, imas nekoga pored sebe tko ce te zagrliti bez rijeci na kraju teskog dana. Vrlimo te!
Dada dobra neka stoperica! I ja zelim takvu!! Cestitam! 😍😍😍❤❤❤❤
Ericaa, ima smisla ato dr.govori. A i ozujak nije daleko 😍❤
Nina92 pa ti si jos malo PUPO!!
Ne brini, MTB ce maltrat Gica do 12sati ziher, susret vam ne gine 😀😂😂😂👀😽😎🍻
oharascarlett14@gmail.com
Evo mene sa konzultacija. Buduci sam.imala koronu u prosincu,profesorica zeli pauzu 1,2 i 3 mjesec. Pitala sam zasto i onda mi je objasnila,korona povecava jako rizik za trombozu,trudnoca sama po sebi isto a i hormoni koje nam daju tako da sad ici u postupak bilo bi multipliciranje rizika. Meni se svida objasnjenje i slazem se. Iovako bi trebala M dobit drugu 29.3 tako da 1 DC idem na korona test i 2 DC krecem sa stimulacijom. Pregledala me i endometrioza miruje i necu biti na kontracepciji. Znaci,po menstrualnom kalendaru 30.3. Krece bockanje 😉😉 a dotle,trudimo se prirodno. Rekla je da moja sutuacija nije uopce takva da se prirodno ne moze dogoditi, teze,ali moze. I potvrdila mi je ovulaciju na lijevom jajniku koji me i bolio,zuto tijelo se vidi. I da,nisam htjela u prirodni. Prosli put me jako isrcpilo psihicki i fizicki i radije cu probavat u kucnoj atmosferi💃 ocito,moram cugat za svoj rođendan 🤣🤣🍻🍺
Super, ali opet ne kuzim tu trombozu s koronom… Jer sam ja jucer dobila papire od Kbca, di imas svašta nesto o koroni,i kako utječe ako dodje do virusa na trudnoću,itd itd… Ali za trombozu nisam nis pročitala. 🥺 Zato mi nisu jasne njezine konstatacije. Ali dobro ona zna najbolje 🥳 brzo ce doci i 4 mj 😁
Nije ni meni iskreno jasno. Prebolila sam koronu u 1.mj i u 2.sam već bila u postupku.. Studije o koroni nisu istražene i ne može ona to samo tako bubnuti. Eto prvi glas...možda predstrožnosti radi, ali ne može sigurno biti uvjerena u to što govori. Kod nas u Njemačkoj su valjda malo opušteniji što se toga tiče 😁😁😁
Ericaa žao mi je samo što toliko čekaš, baš ti se zaredalo 🙈🙈
endometrioza
Ericaa ja sam imala koronu 18.10., a 16.11. se pocela pikati. Nisu radili problem oko toga. Bio im je bitan negativan korona test prije dolaska u kliniku. 🤷♀️
U svakom slucaju, doci ce to brzo 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
DRAGE MIJE CURE, SVEEEEE SKUPA JEDNAKO VAS VRLIMMM I HVALA VAM ŠTO CIJELI DAN MISLITE NA MENE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nadam se da nema ljutnje što nisam imenovala svaku posebno no meni je zbirka u glavi da nemože biti veća… Pod dojmom sam svega, i to iščekivanje mi je pojelo sve živce 😂
Nisam htjela otvarati mail dok ne dođem kući sa posla jer sam htjela sjesti, pa nek ide sve….
Posebno moram naglasiti za Leiu da mi je izrazito žao, i to je ono čega sve sve mi plašimo.. Nego misliš li da je ona beta sa početka dala naslutiti da će se nešto loše desiti? Ne kužim zašto ☹️
MTB u cijeloj ovoj strci toliko sam se nasmijala tvojim postovima, i to onako na glas 😂😂
Negoooooo ono što čekate cijeli dan, što i ja sama čekam cijeli dan je moja divnica od bete koja iznosi 2826,40., progesteron je 11.31 (to ok ili?).
Happy sam i nemojte mi zamjeriti ako bilo što danas mom oku promakne. Sad sam službeno trudna, ili kako da kažem zaštopirana i nadam se da ću uskoro vidjeti svoju slatku štopericu u buši 🤗🤗🤗🤗
Naručena sam na uzv 01.03. I tada ću biti 6+3. Neznam što mogu očekivati za te tjedne i dane pa neka me neka od vas uputi 😊🥰
Još jednom hvala svima na pozitivi 🥰❤️🙏
🥰🥰🥰🥰💥💥💥🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji