MTB, meni su rekli da supresiju daju ili fiksno 7dc ili kad su folikuli na 12mm. Čak sam imala tu čast sama birat kad ću krenut s njom (to onda kad mi nije ispisala protokl, a drugi dr.se nije htio mješat pa je odluku prepustio meni ). Koje ti ono imaš mutacije? je li samo na PAI ili ima još šta?Je li rekao zašto Clexan navečer? ja nisam nikad pitala kad ide nego ga uzimala kad i stimulaciju inače
Znam da nema veze sa temom, al bas sam se rastuzila... Prokleta korona, preminuo je Balašević... Izvinjavam se, al bas me dotaklo 😞
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB, meni su rekli da supresiju daju ili fiksno 7dc ili kad su folikuli na 12mm. Čak sam imala tu čast sama birat kad ću krenut s njom (to onda kad mi nije ispisala protokl, a drugi dr.se nije htio mješat pa je odluku prepustio meni). Koje ti ono imaš mutacije? je li samo na PAI ili ima još šta?Je li rekao zašto Clexan navečer? ja nisam nikad pitala kad ide nego ga uzimala kad i stimulaciju inače
Meni je on rekao da ne daje supresiju prije nego pređu 10mm. I to je zvučalo logično.
A onda sam došla doma. I krenula razmišljati (prokleti ženski um, MM se ne bi zamarao s tim). I shvatila da je idući pregled tek za 3 dana. A do onda će SVI biti preko 10, a možda i puno veći. I onda sam se počela brinuti je li to kasno.
Imam samo PAI, rekao je da je to dobro. I da mi nijedan hematolog neće propisati heparin za to.
Navečer jer prorjeđuje krv, a na tim malim dozama koje dobiješ je najveća opasnost da ćeš se razbiti/porezati i iskrvariti. Pa je sigurnije navečer, i otići spavati. Nego ujutro, kad je cijeli dan noževa & opasnih kuteva ispred tebe.
💔💔💔
Znam da nema veze sa temom, al bas sam se rastuzila… Prokleta korona, preminuo je Balašević… Izvinjavam se, al bas me dotaklo 😞
Nisam čula, ne pratim vijesti.
Otišao je još jedan velikan.
Iako, meni osobno, kad je otišao Oliver, to je bilo to.
💔💔💔
MM je shvatio da više nije siguran doma od mene, pa je pobjegao na sigurno, u drugi grad. Garant se neće vratiti do kasno navečer, a onda će tvrditi da je već novi dan i da više nemamo zeleno svjetlo.
Kud ovaj svijet ide kad se ne može žena ni poseksati kad joj puhne.
💔💔💔
Znam da nema veze sa temom, al bas sam se rastuzila… Prokleta korona, preminuo je Balašević… Izvinjavam se, al bas me dotaklo 😞
Daaa baš sam u šoku ☹️☹️ obožavam pjesme, citate, sve ❤️
Meni baš TirelessIvy rekla, čula sam se s njom i rekla je da vas pozdravim...nije ulazila, čeka nove papire jer su joj kod bilježnika krivo ime napisali i sad sve ponovo 🙈 ona nikako dočekati postupak.. Nadam se da će i njoj moja klinika donijeti uspjeh nakon svega ❤️🙏
endometrioza
MM je shvatio da više nije siguran doma od mene, pa je pobjegao na sigurno, u drugi grad. Garant se neće vratiti do kasno navečer, a onda će tvrditi da je već novi dan i da više nemamo zeleno svjetlo.
Kud ovaj svijet ide kad se ne može žena ni poseksati kad joj puhne.
Ohhhh, jadne li smo.... 😂😂😂
Nego, šta je općenito sa seksom u trudnoći? Ili je to individualno 🙄
Moj neće htjeti dok ne rodim, da ne udari bebu 😂
endometrioza
MTB ne brini, on je meni tada rekao da sta god odaberem da necu falit, i ako ga uzmem 7dc fiksno i ako pricekamo da folikuli predju 12mm.
Tanja79 inace ne citam vijesti i sad odem pogledat i paznju mi odvuce vijest da Stipe Pletikosa ceka sesto dijete i da ih je trudnoca iznenadila. Bas smo se dobro nasmijali, covjek svake godine napravi po jedno dijete i trudnoca ih je iznanadila, a mi evo vise od 9 godina pa ni jedno, bas me zanima bi li se mi iznenadili
Ludakopatka tako je, zaključili su da kad imaš Covid imaš povećano zgrušavanje krvi, a stimulacija isto djeluje nekima tako. Ja sam konkretno imala povišene D dimere 3x i prvo su mi rekli da su kod Covida oni povišeni.
A što se tiče trudnoće, jučer sam slušala stručni webinar o tome kako je veći rizik dobiti Covid u poodmakloj trudnoći (dokazali su veću stopu prijevremenih poroda, komplikacija, pobačaja) nego štetnosti cjepiva, te da je američka udruga reproduktivne medicine stavila zeleno svijetlo da se trudnice i dojilje mogu cijepiti.
Isto tako ista je stopa onih koje su primille cjepivo i zatrudnile normalno i onih koje su uzimale placebo, te po tome zaključuju da ne utječe na plodnost.
E sad, meni je to još uvijek sve na klimavim nogama 🤷♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nisam čula, ne pratim vijesti.
Otišao je još jedan velikan.
Iako, meni osobno, kad je otišao Oliver, to je bilo to.
I meni je Oliver bio br. 1
Zatim Arsen D., onda Balašević... Dalje mema niko
Dada baš razmisljam o njoj ovih dana, vidim je na rasporedu a ne javlja se tirlessivy 🤞💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji