Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teresa
    19. Veljača 2021. 16:31

Pozdrav drage žene, čitam vas već dugo i odlučila sam podijeliti svoje iskustvo. Kad je u pitanju poliklinika Cito vidim da većina vas koji ste bili kod njih preporučate dr. Poljaka jer mislite da doktori na katu nemaju dovoljno iskustva. I ja sam tako mislila dok mi nekoliko ljudi nije preporučilo prekrasnu dr. Aračić i hvala im na tome. Nakon 2 ipol godine borbe s idiopatskom neplodnošću i slušanja priča opustite se sve vam je u redu odlučili smo se za IVF kod doktorice Aračić i iz prvog pokušaja ostvarili svoj cilj. Tj. Trenutno smo skoro  na pola puta i nadamo se da će do kraja ostati sve u redu. Nama je ovo bio prvi pokušaj tako da nemam iskustva s KBC-om i drugim klinikama ali sam čula za nekoliko žena koje su bezuspješno pokušavale u KBC-u, a kod doktorice Aračić uspjeli iz prvog pokušaja. Odlučila sam se javiti zbog DailyP i preporučiti ti doktoricu jer toliko strpljenja, stručnosti, direktnosti a ujedno razumijevanja i toplote(mislim da nam je to svima potrebno) teško je naći. Sretno svima i da sto prije ostvarite svoj cilj 😘

• Teresa
    19. Veljača 2021. 16:34

DailyP zaboravima sam napomenuti, popodne vam uvijek ima druga sestra koja vam može dati ljekove, tako da zato ne morš brinuti. 

• Ludakopatka
    19. Veljača 2021. 16:36

ANKSIMORON

SveNymeria.

VM uf tvoja situacija baš nikako da se riješi. 😔 Nadam se da će se dr javiti i da će se sve uskoro riješiti bezbolno da možeš ić dalje. 🙏
    Dada čestitam ❤ 🤩 samo školski neka se nastavi. 😊
    Danas sam drugi dan uzimala Kendural i zaključila da ga definitivno nemrem uzimat natašte…morat ću svaki dan prije ipak nešto pojest. Boli me trbuh od njega kad ga uzmem natašte. 😫

Hej… sto se tice kendural c nema ti smisla pojest pa ga uzet… barem tako kazu jer onda nema ucinka… ja ga isto moram uzeti ali sve odgadjam jer kazu da je koma za zeludac… ugl poanta ti je da mora biti nataste i 2 sata nakon toga nista mlijecno jesti 😒

Curke, 
    Probajte piti Kendural navečer tik prije spavanja, znači tableta i u krevet. Tako sam ja pila i nisam ga niti osjetila

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Ludakopatka
    19. Veljača 2021. 16:39

aria2019

ericaa

Evo mene sa konzultacija. Buduci sam.imala koronu u prosincu,profesorica zeli pauzu 1,2 i 3 mjesec. Pitala sam zasto i onda mi je objasnila,korona povecava jako rizik za trombozu,trudnoca sama po sebi isto a i hormoni koje nam daju tako da sad ici u postupak bilo bi multipliciranje rizika. Meni se svida objasnjenje i slazem se. Iovako bi trebala M dobit drugu 29.3 tako da 1 DC idem na korona test i 2 DC krecem sa stimulacijom. Pregledala me i endometrioza miruje i necu biti na kontracepciji. Znaci,po menstrualnom kalendaru 30.3. Krece bockanje 😉😉 a dotle,trudimo se prirodno. Rekla je da moja sutuacija nije uopce takva da se prirodno ne moze dogoditi, teze,ali moze. I potvrdila mi je ovulaciju na lijevom jajniku koji me i bolio,zuto tijelo se vidi. I da,nisam htjela u prirodni. Prosli put me jako isrcpilo psihicki i fizicki i radije cu probavat u kucnoj atmosferi💃 ocito,moram cugat za svoj rođendan 🤣🤣🍻🍺

Super, ali opet ne kuzim tu trombozu s koronom… Jer sam ja jucer dobila papire od Kbca, di imas svašta nesto o koroni,i kako utječe ako dodje do virusa na trudnoću,itd itd… Ali za trombozu nisam nis pročitala. 🥺 Zato mi nisu jasne njezine konstatacije. Ali dobro ona zna najbolje 🥳 brzo ce doci i 4 mj 😁

Korona kod nekih utječe na zgrušavanje krvi, to je dokazano pa su i preporuke ako se zaražiš piti andol 100 ili aspirin za razrjeđivanje krvi

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

Ruska1986
    19. Veljača 2021. 16:56

Leia, bas mi je jako, jako zao zbog tvoje situacije.. 😔😔 stvarno nije fer! Isto vrijedi i za VM.. Ja se samo nadam da ce se, kad vec mora tako bit, rijesit na najmanje bolan nacin za vas.. 😔😔 mi smo vam tu, za sta god trebate ❤💜 Nemam vam nista drugo pametno za rec, osim da mi je bas zao.. Drzte se, cure 💜❤
    Dada, cestitam na beti, ali drukciju nismo ni ocekivali 🙂 S jedne strane sam bas tuzna zbog cura, a s druge strane se veselim zbog tebe i tvog nadolazeceg UVZa.. 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    19. Veljača 2021. 16:57

Ludakopatka

aria2019

ericaa

Evo mene sa konzultacija. Buduci sam.imala koronu u prosincu,profesorica zeli pauzu 1,2 i 3 mjesec. Pitala sam zasto i onda mi je objasnila,korona povecava jako rizik za trombozu,trudnoca sama po sebi isto a i hormoni koje nam daju tako da sad ici u postupak bilo bi multipliciranje rizika. Meni se svida objasnjenje i slazem se. Iovako bi trebala M dobit drugu 29.3 tako da 1 DC idem na korona test i 2 DC krecem sa stimulacijom. Pregledala me i endometrioza miruje i necu biti na kontracepciji. Znaci,po menstrualnom kalendaru 30.3. Krece bockanje 😉😉 a dotle,trudimo se prirodno. Rekla je da moja sutuacija nije uopce takva da se prirodno ne moze dogoditi, teze,ali moze. I potvrdila mi je ovulaciju na lijevom jajniku koji me i bolio,zuto tijelo se vidi. I da,nisam htjela u prirodni. Prosli put me jako isrcpilo psihicki i fizicki i radije cu probavat u kucnoj atmosferi💃 ocito,moram cugat za svoj rođendan 🤣🤣🍻🍺

Super, ali opet ne kuzim tu trombozu s koronom… Jer sam ja jucer dobila papire od Kbca, di imas svašta nesto o koroni,i kako utječe ako dodje do virusa na trudnoću,itd itd… Ali za trombozu nisam nis pročitala. 🥺 Zato mi nisu jasne njezine konstatacije. Ali dobro ona zna najbolje 🥳 brzo ce doci i 4 mj 😁

Korona kod nekih utječe na zgrušavanje krvi, to je dokazano pa su i preporuke ako se zaražiš piti andol 100 ili aspirin za razrjeđivanje krvi

Mislim da je i Women_name dobila andol 100 zbog mogućeg zgrušavanja krvi kad je imala koronu, a bila trudna. Ako nisam nešto pomiješala.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

19. Veljača 2021. 17:00

Teresa, super da si se javila, nemamo tu nikoga tko je bio kod dr. Aračić. Ja i Vuky smo bile kod dr.P i ne bi baš rekla da njega IVF uopće zanima, inače mi je za obične preglede i papu bio extra. Napiši nam nešto o sebi, koliki AMH, godina, na čemu si od terapije bila, stanica, embrija...

Ruska1986
    19. Veljača 2021. 17:00

Tuma

Ruska1986

Tuma

MTB ovo sve super zvuči. Obecavajuce je i super za Clexane 🥳🥳
    Ruska1986 evo meni su uz ova tvoja ova zapela za oko al još se premisljam jer su baš ženska i vjerujem da se brzo i lako zamazu…
    https://ibb.co/6gD5G4z
    https://ibb.co/tLp9sqC

Ma meni su ova super, nutralna su i ako Bog da pa za dvije godine opet budem uspjela ostat trudna pa bude deckic pa da mogu iskoristit.. A i s druge strane, dosta se vozimo pa mi je najbitnija bila sjedalica a stvarno je dobro ocjenjena.. i snizena su za 1000 i nest kuna pa je dobar popust. U kolica sw stvarno ne kuzim pa sam isla po preporuci. Inace, meni su se ova jaaaaako svidjela:
    https://ibb.co/Q8jg3tC
    Al nema puno recenzija pa ne znam kakva su.

Oo da i ta sam gledala😂 a di gledaš ocjene autosjedalica? Čitala sam da je to bitno, al ne uspijevam naći nigdje….

Ne mogu sad nigdje nac taj clanak, ali je frendica to sve istrazivala i naletila na taj podatak... Pa sam se vodila za njom. Javim ako ona uspije nac link. I mislim da je za Maxi Cosi isto dobra neka ocjena bila.. Cim posalje, javim! Mislim da je to bilo neko strano istrazivanje 🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    19. Veljača 2021. 17:04

ericaa

Meni se ovo cini kao dobar plan! 🙂 a i mozes i pit i pokusavat na standardan nacin 😉 oporavit ces se sad kroz ovaj period malo i bit ce to sve super 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

sbjelisi
    19. Veljača 2021. 17:05

VM ❤

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.