Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    06. Travanj 2021. 14:10

MiniGirl

Lioraliora supeer!!!
    Erica kako nemaju koktel? Nemaju ili ne zele dat? Sto uopce spada u "koktel"?
    Vidim da ima puno lijepih vijesti pa svimaaa saljem <3

Kad sam ruku slomila i završila na operaciji, radi se pod lokalnom, no, kako se jako bojim igala, doktora, zahvata, počela sam paničariti i hiperventilirati i dobila sam na koktel, znači nešto za umirenje, protiv bolova i ja sam se probudila zbunjena i sve je bilo gotovo. A nije bila opća samo su me urokali. Tom sam se nadala i ovdje ali nema...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 14:11

ericaa

Lucy Ja sam tragus bušila nakon zadnjih operacija pa neznma, ali ovo drugo na ušima mi je moglo ostat kod operacije polipa a isto je bila opća. Skinut ću sve a tragus ako uspijem.

Manemoj ovdje hormonalne disbalanse donosiMTBica ako voliš uši, može biti perverznoMiniGirl rekli mi da nemaju nego ili protiv bolova nešto (u žilu, IM, tabletu) ili kratku opću a budući imam endometriom i oko njega 5-6 folikula a s druge strane ogroman jajovod pun vode, savjet je bio spavaj!Iskreno, laknulo mi koliko god ne volim opću anesteziju.

U tvom slučaju vjerujem da je anestezija najbolje rješenje. I ja bih pristala, iako je mrzim.
    Guglala tragus, ipak nije onako kinky kako sam se nadala. Ovdje ste svi kamilica 
    Ja vjerujem u moju Šmattan, ona je sigurno pirsala nešto zanimljivo  Mislim, s razlogom hoda po gradu sa haljinom preko glave, valjda ima nešto za pokazati 

💔💔💔

ericaa
    06. Travanj 2021. 14:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Lucy Ja sam tragus bušila nakon zadnjih operacija pa neznma, ali ovo drugo na ušima mi je moglo ostat kod operacije polipa a isto je bila opća. Skinut ću sve a tragus ako uspijem.

Manemoj ovdje hormonalne disbalanse donosiMTBica ako voliš uši, može biti perverznoMiniGirl rekli mi da nemaju nego ili protiv bolova nešto (u žilu, IM, tabletu) ili kratku opću a budući imam endometriom i oko njega 5-6 folikula a s druge strane ogroman jajovod pun vode, savjet je bio spavaj!Iskreno, laknulo mi koliko god ne volim opću anesteziju.

U tvom slučaju vjerujem da je anestezija najbolje rješenje. I ja bih pristala, iako je mrzim.
    Guglala tragus, ipak nije onako kinky kako sam se nadala. Ovdje ste svi kamilica
    Ja vjerujem u moju Šmattan, ona je sigurno pirsala nešto zanimljivoMislim, s razlogom hoda po gradu sa haljinom preko glave, valjda ima nešto za pokazati

I ja mislim. Počela bi se trzat garant a i moguće paničariti jer nakon onog puta na živo znam što me čeka i neznam koliko bi mogla biti mirna. Pranje i dezinficiranje me već bilo bolilo a sad imam ogroman trbuh, toliko da sam počela čitat simptome OHSS  Samo nek sve prođe u redu. Kao uspomenu propirsam jajovod 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MISS
    06. Travanj 2021. 14:15

Ruska,Sbjelis,Tuma,TirelessIvy, MTB hvala cure,da nadam se da ce antibiotik pomoc i da me nece vise bolit toliko kad popijem tu turu..srecom nije doslo do otvaranja .. 
    Ja sam isto mislila da urinokultura pokaze sve,ali ocito su bakterije vec migrirale u vise dijelova mokracovoda pa ukt bude lazan nalaz. Tako mi je Tiki objasnila..svakako, vjerujem da sam sad otkrila sta je i da ce se bolovi smirit i upala proci.. 
    Umorna sam kao sa me neko bicevao po bubrezima danima...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 14:16

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Ja vjerujem u moju Šmattan, ona je sigurno pirsala nešto zanimljivoMislim, s razlogom hoda po gradu sa haljinom preko glave, valjda ima nešto za pokazati

I ja mislim. Počela bi se trzat garant a i moguće paničariti jer nakon onog puta na živo znam što me čeka i neznam koliko bi mogla biti mirna. Pranje i dezinficiranje me već bilo bolilo a sad imam ogroman trbuh, toliko da sam počela čitat simptome OHSSSamo nek sve prođe u redu. Kao uspomenu propirsam jajovod

Dok ga ne nosiš kao privjesak na ogrlici, dobro je 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 14:18

MISS

Ruska,Sbjelis,Tuma,TirelessIvy, MTB hvala cure,da nadam se da ce antibiotik pomoc i da me nece vise bolit toliko kad popijem tu turu..srecom nije doslo do otvaranja ..
    Ja sam isto mislila da urinokultura pokaze sve,ali ocito su bakterije vec migrirale u vise dijelova mokracovoda pa ukt bude lazan nalaz. Tako mi je Tiki objasnila..svakako, vjerujem da sam sad otkrila sta je i da ce se bolovi smirit i upala proci..
    Umorna sam kao sa me neko bicevao po bubrezima danima…

Iskreno, ako ispadne da je sve ovo što te boli radi bubrega i ako sad ode, to će biti dobra lekcija svima nama plus tebi olakšanje što je napokon gotovo 
    Da, srećom je beba dobro, plodna voda dobro i nisi otvorena, uhvatili ste gamad na djelu na vrijeme 

💔💔💔

ericaa
    06. Travanj 2021. 14:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

I ja mislim. Počela bi se trzat garant a i moguće paničariti jer nakon onog puta na živo znam što me čeka i neznam koliko bi mogla biti mirna. Pranje i dezinficiranje me već bilo bolilo a sad imam ogroman trbuh, toliko da sam počela čitat simptome OHSSSamo nek sve prođe u redu. Kao uspomenu propirsam jajovod

Ako može Angelina Jolie nosit epruvetu krvi 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    06. Travanj 2021. 14:20

MISS  čitam i ne mogu vjerovat da se to tako raširilo i zakompliciralo. Sreća pa si zatvorena, plodna voda je bsitra, beba je dobro. Nadam se da će sad to antibiotik riješiti po kratkom postupku. I ne ponovilo se !  Drži se! 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Travanj 2021. 14:21

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Ako može Angelina Jolie nosit epruvetu krvi

Plus, i ona je povadila iz tijela sve što je ocijenila suvišnim. Dobar si uzor našla, majka šestero djece 

💔💔💔

Tuma
    06. Travanj 2021. 14:24

lioraliora

Tuma

lioraliora

Prijavljujem drugu betu na 18dnt11960 😱😱.

Wow 😱😱 al da, to je baš pravilno, školsko duplanje. 😊 🥰😍 Kad imaš pregled? Što ti dr kaže?

U petak mi je 1 pregled, doktori su oduševljeni betom. Ja sam u šoku što nemam nikakve simptome, znači nit napuhanost, niti grudi, niti onaj osjecaj da cu dobiti svake sekunde, a prošli put sam sve to imala. Znači jedino idem piškiti malo malo ništa više 😆

Super, u petak se već na toliku betu treba vidjeti i srceko. Ili još vjerojatnije 2😍😍  
    Ma pusti simptome, ništa ti oni ne znače. Svaka od nas ima druge simptome ili ih nema ili u različitim intenzitetima.... A opet i svaka trudnoća je različita, tako da pusti to. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.