Lioraliora supeer!!!
Erica kako nemaju koktel? Nemaju ili ne zele dat? Sto uopce spada u "koktel"?
Vidim da ima puno lijepih vijesti pa svimaaa saljem <3
Kad sam ruku slomila i završila na operaciji, radi se pod lokalnom, no, kako se jako bojim igala, doktora, zahvata, počela sam paničariti i hiperventilirati i dobila sam na koktel, znači nešto za umirenje, protiv bolova i ja sam se probudila zbunjena i sve je bilo gotovo. A nije bila opća samo su me urokali. Tom sam se nadala i ovdje ali nema...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lucy Ja sam tragus bušila nakon zadnjih operacija pa neznma, ali ovo drugo na ušima mi je moglo ostat kod operacije polipa a isto je bila opća. Skinut ću sve a tragus ako uspijem.
Manemoj ovdje hormonalne disbalanse donosiMTBica ako voliš uši, može biti perverzno
MiniGirl rekli mi da nemaju nego ili protiv bolova nešto (u žilu, IM, tabletu) ili kratku opću a budući imam endometriom i oko njega 5-6 folikula a s druge strane ogroman jajovod pun vode, savjet je bio spavaj!
Iskreno, laknulo mi koliko god ne volim opću anesteziju.
U tvom slučaju vjerujem da je anestezija najbolje rješenje. I ja bih pristala, iako je mrzim.
Guglala tragus, ipak nije onako kinky kako sam se nadala. Ovdje ste svi kamilica
Ja vjerujem u moju Šmattan, ona je sigurno pirsala nešto zanimljivo Mislim, s razlogom hoda po gradu sa haljinom preko glave, valjda ima nešto za pokazati
💔💔💔
Lucy Ja sam tragus bušila nakon zadnjih operacija pa neznma, ali ovo drugo na ušima mi je moglo ostat kod operacije polipa a isto je bila opća. Skinut ću sve a tragus ako uspijem.
Manemoj ovdje hormonalne disbalanse donosiMTBica ako voliš uši, može biti perverzno
MiniGirl rekli mi da nemaju nego ili protiv bolova nešto (u žilu, IM, tabletu) ili kratku opću a budući imam endometriom i oko njega 5-6 folikula a s druge strane ogroman jajovod pun vode, savjet je bio spavaj!
U tvom slučaju vjerujem da je anestezija najbolje rješenje. I ja bih pristala, iako je mrzim.
Guglala tragus, ipak nije onako kinky kako sam se nadala. Ovdje ste svi kamilica
Ja vjerujem u moju Šmattan, ona je sigurno pirsala nešto zanimljivoMislim, s razlogom hoda po gradu sa haljinom preko glave, valjda ima nešto za pokazati
I ja mislim. Počela bi se trzat garant a i moguće paničariti jer nakon onog puta na živo znam što me čeka i neznam koliko bi mogla biti mirna. Pranje i dezinficiranje me već bilo bolilo a sad imam ogroman trbuh, toliko da sam počela čitat simptome OHSS Samo nek sve prođe u redu. Kao uspomenu propirsam jajovod
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ruska,Sbjelis,Tuma,TirelessIvy, MTB hvala cure,da nadam se da ce antibiotik pomoc i da me nece vise bolit toliko kad popijem tu turu..srecom nije doslo do otvaranja ..
Ja sam isto mislila da urinokultura pokaze sve,ali ocito su bakterije vec migrirale u vise dijelova mokracovoda pa ukt bude lazan nalaz. Tako mi je Tiki objasnila..svakako, vjerujem da sam sad otkrila sta je i da ce se bolovi smirit i upala proci..
Umorna sam kao sa me neko bicevao po bubrezima danima...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ja vjerujem u moju Šmattan, ona je sigurno pirsala nešto zanimljivoMislim, s razlogom hoda po gradu sa haljinom preko glave, valjda ima nešto za pokazati
I ja mislim. Počela bi se trzat garant a i moguće paničariti jer nakon onog puta na živo znam što me čeka i neznam koliko bi mogla biti mirna. Pranje i dezinficiranje me već bilo bolilo a sad imam ogroman trbuh, toliko da sam počela čitat simptome OHSSSamo nek sve prođe u redu. Kao uspomenu propirsam jajovod
Dok ga ne nosiš kao privjesak na ogrlici, dobro je
💔💔💔
Ruska,Sbjelis,Tuma,TirelessIvy, MTB hvala cure,da nadam se da ce antibiotik pomoc i da me nece vise bolit toliko kad popijem tu turu..srecom nije doslo do otvaranja ..
Ja sam isto mislila da urinokultura pokaze sve,ali ocito su bakterije vec migrirale u vise dijelova mokracovoda pa ukt bude lazan nalaz. Tako mi je Tiki objasnila..svakako, vjerujem da sam sad otkrila sta je i da ce se bolovi smirit i upala proci..
Umorna sam kao sa me neko bicevao po bubrezima danima…
Iskreno, ako ispadne da je sve ovo što te boli radi bubrega i ako sad ode, to će biti dobra lekcija svima nama plus tebi olakšanje što je napokon gotovo
Da, srećom je beba dobro, plodna voda dobro i nisi otvorena, uhvatili ste gamad na djelu na vrijeme
💔💔💔
I ja mislim. Počela bi se trzat garant a i moguće paničariti jer nakon onog puta na živo znam što me čeka i neznam koliko bi mogla biti mirna. Pranje i dezinficiranje me već bilo bolilo a sad imam ogroman trbuh, toliko da sam počela čitat simptome OHSSSamo nek sve prođe u redu. Kao uspomenu propirsam jajovod
Ako može Angelina Jolie nosit epruvetu krvi
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MISS čitam i ne mogu vjerovat da se to tako raširilo i zakompliciralo. Sreća pa si zatvorena, plodna voda je bsitra, beba je dobro. Nadam se da će sad to antibiotik riješiti po kratkom postupku. I ne ponovilo se ! Drži se!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ako može Angelina Jolie nosit epruvetu krvi
Plus, i ona je povadila iz tijela sve što je ocijenila suvišnim. Dobar si uzor našla, majka šestero djece
💔💔💔
Prijavljujem drugu betu na 18dnt11960 😱😱.
Wow 😱😱 al da, to je baš pravilno, školsko duplanje. 😊 🥰😍 Kad imaš pregled? Što ti dr kaže?
U petak mi je 1 pregled, doktori su oduševljeni betom. Ja sam u šoku što nemam nikakve simptome, znači nit napuhanost, niti grudi, niti onaj osjecaj da cu dobiti svake sekunde, a prošli put sam sve to imala. Znači jedino idem piškiti malo malo ništa više 😆
Super, u petak se već na toliku betu treba vidjeti i srceko. Ili još vjerojatnije 2😍😍
Ma pusti simptome, ništa ti oni ne znače. Svaka od nas ima druge simptome ili ih nema ili u različitim intenzitetima.... A opet i svaka trudnoća je različita, tako da pusti to. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji