Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 17:32

ericaa, ja bih prije odluka pitala druga mišljenja. Ni meni se ne bi svidjela ideja da to ostave da bukti u meni. Ili nek se izliječi, ili nek ide vani.

ivevk, baš mi je žao. U ivf ne moraš raditi pauzu nakon covida, ali moraš imati potvrdu da si preboljela.

Nina985, da, slatkorječiv je. Iskreno, tebi nitko ne brani da odeš u 5 mjesec u Škvorca, a da osmi/deveti pišeš u IVF (i nadaš se da ti neće trebati).
    Ako želiš pretrage na trombofiliju, ne mogu te spriječiti.

💔💔💔

Nina985
    01. Travanj 2021. 17:33

Kača a gdje ideš na hosteroskopiju?
    Lucka007 gdje si ti bila na histeroskopiji?
    Ja sam razmišljala isto da tu histeroskopiju. Svi oni kažu eto probat ćemo još jedanput pa tek nakon toga raditi dalje nalaze. Nemoguće da je dolje sve divno i krasno, a ja se patim evo već 5 godina. I ne da mi se u nove postupke bez dodatnih pretraga. Jer da je sve ok valjda sam dosad već trebala roditi. Ili moja štitnjača ubije svaki plod  ili se dolje rascvjetala endometrioza, ili imam defektne jajne stanice

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

01. Travanj 2021. 17:35

Evo tablica nakon petodnevnih, a imala sam takvu i nakon trodnevnih ali ne mogu je naci. Samo sam preletila sto ima jer ne mogu bas ni citati, sto kazu u st, mrtvo tilo sam, riba na lešo...

ericaa
    01. Travanj 2021. 17:45

Lucyinthesky,vijesti nisu bajne😅 al idemo probat iz ovog postupka izvuc sta mozemo a onda cemo dalje. Tog jajovoda me bilo strah cijelo vrijeme. Nazalost,izgleda da smo bili u pravu. 
    Mtb upravo to! Moze buknut i u trudnocu,prsnut,neznam. Ali ne zvuci dobro koliko god mala sansa bila. 
    Sbjelis jako mi je zao,saljem ti zagrljaj 😘
    Ivekk jooooj,bas sjebano. To je ono cega se sve bojimo. Ja sam pitala u Rijeci i rekli su mi da ako sam pozitivna u stimulaciji da idem na punkciju,naravno prikladno obuceni,ali mislim da postupak propada,ne mogu reci 100 % ali mislim da stanice ne oploduju. Svi smo morali potpisat taj papir,katastrofa i jako mi je zao!!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 17:52

Lucka007

Kača 🌺

Nina985

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina985

Cure,
    Ovaj MTBin Gić baš je neki šarmer. Bila sam danas na konzultacijama kod njega. Fino smo se druškali nekih 45 min, ja k'o kakva školarka, kronološki složen fascikl, pripremljena pitanja. On nije za to da sad radim sve dodatne pretrage niti da idem na laparoskopiju koju mi je Vrčić preporučio. Rekao je da meni nema smisla histeroskopija. Kaže da imam divne jajnike i s obzirom da sam dobro reagirala u prošlom IVF-u, on bi da sad idemo u novi postupak bez dodatnih pretraga. On bi vraćao po 2 embrija.

Jelda da je divan.
    Samo pripazi šta radiš. Ja imam motornu pilu i ne bojim je se iskoristiti.
    (btw, ako je tebi neka pretraga bitna, napravi je neovisno o njegovoj preporuci, pogledat će nalaze i neće se ljutiti na to, jako je podržavajući na sve naše hirove)

Haha, da, rekao je da vidi da bi ovo mogao biti početak jednog divnog prijateljstva. 😆 Sad vidim da to svima govori 😂🤣. Rekao mi je da za sad ne mogu preko HZZO jer su popunjeni (ili čuvaju još mjesta za svoje vjerne pacijentice -nije mi to rekao ali znam da je tako u svim tim poliklinikama), a privatno kod njih, uh, to je malo veći financijski izdatak. Škvorc mi je rekao da kod njih mogu u 5.mj ako želim preko HZZO.
    Ne znam stvarno što dalje napraviti, i on i Škvorc kažu da za sad nisu potrebne dodatne pretrage, a ja sam htjela napraviti testove na trombofiliju

Ej kolegice 🥰 ja narucena na uzv 18.5. u Škvorc ni meni nije nista rekao za dalje. Ja sam na svoju ruku dogovorila (preko veze 😈) histeroskopiju idem u sri. Po njima nista ne treba a postupci prolaze 😐

Tako ni meni nisu htjeli raditi histeroskopiju jer po njima nesto bi se vidjelo na ultrazvuku🤔, no ja, sam svejedno htjela i napravila i to.. I Radončić mi je rekao da cu vjerojatno baciti novce jer bi on vidio na svom super ultrazvuku da imam nesto🙈🙈🙈😂…
    Tako je i bilo, ali nije mi zao, bar sam i to eliminirala..

Kaj ga briga, tvoji novci.
    Meni je bitno isto napraviti što sam si zacrtala, radi moje čiste savjesti.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 17:55

Mene je inače nazvala danas ginekologica i rekla da je uputnica koju sam jučer dobila D1 za genetičara, i da on dalje upućuje na kariotip, hla tipizaciju, citogenetiku ploda, ... I da sve moram raditi na Svetom Duhu. Sad nisam pametna, da zovem citogenetiku i da ih pitam mogu li odmah na kariotip i ostalo, ili moram čekati da završe sa plodom?

💔💔💔

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 17:55

Lita.1234

Ivevk

Znaci ode cijeli postupak u pm..
    Pozitivna sam na COVID😱😱😱😱😱
    A nemam nikakvih simptoma!!!!!!
    Ni da me glava boli ni temp.. Nista!!!

Aaa ne seri!!!!! pa i ja cekam. i jos mi nije dosao nalaz. i ja mislim da xu ja bit. 100 posto!! kad si se ti testirala i kada si dobila nalaz!!! luda sam!! a dr mi je radila ujutro. jbm. imam i ja garant

Jutros se testirala i dobila nalaz u 3 sata..
    A vjerujem da si negativna dok te epidemiolog nije zvao..
    Mene su kontaktirali.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 17:58

Tuma

Sbjelis baš mi je žao…. I meni vuče na biokemijsku, al još se mozemo nadati….
    Ivek vjerojatno je test točan, ali ja imam 2 primjera di je pogriješio. Oba su rađena van hrvatske, al evo. Možda se neke sjećaju da su moja seka i mama dolazile prije Božića iz danske u hrv i morale su imati negativan pcr test. One i kćer od maminog muža su bile negativne, a on jedini pozitivan (bez simptoma i u mirovini, dakle bez kontakta s ljudima). Napravio je brzi test u hrv i negativan, onda je ponovio pcr, opet negativan. Znači da je onaj bio lažno pozitivan. A drugi slučaj je prijateljica u njemačkoj, sad za Valentinovo je rodila i muž je bio s njom i njegov test je došao pozitivan (isto bez simptoma) i onda su ponavljali još 2 puta i oba negativna istu večer….. Ne želim ti davati nadu jer su takvi slučajevi rijetki, al desavaju se…. Nadam se da će te i bez obzira na test moći primiti i obaviti bar aspiraciju, pa transfer može biti odgoden.. 🤞

Ma nista od aspiracije, cula sam se s njima, rekli su da pozitivna ne mogu uci u polikliniku..
    Ma straasno... 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 17:59

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, ja bih prije odluka pitala druga mišljenja. Ni meni se ne bi svidjela ideja da to ostave da bukti u meni. Ili nek se izliječi, ili nek ide vani.

ivevk, baš mi je žao. U ivf ne moraš raditi pauzu nakon covida, ali moraš imati potvrdu da si preboljela.

Nina985, da, slatkorječiv je. Iskreno, tebi nitko ne brani da odeš u 5 mjesec u Škvorca, a da osmi/deveti pišeš u IVF (i nadaš se da ti neće trebati).
    Ako želiš pretrage na trombofiliju, ne mogu te spriječiti.

Dobro da.. Al svakako sad moram radit pauzu zbog hormona jel??? 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 18:01

ericaa

Lucyinthesky,vijesti nisu bajne😅 al idemo probat iz ovog postupka izvuc sta mozemo a onda cemo dalje. Tog jajovoda me bilo strah cijelo vrijeme. Nazalost,izgleda da smo bili u pravu.
    Mtb upravo to! Moze buknut i u trudnocu,prsnut,neznam. Ali ne zvuci dobro koliko god mala sansa bila.
    Sbjelis jako mi je zao,saljem ti zagrljaj 😘
    Ivekk jooooj,bas sjebano. To je ono cega se sve bojimo. Ja sam pitala u Rijeci i rekli su mi da ako sam pozitivna u stimulaciji da idem na punkciju,naravno prikladno obuceni,ali mislim da postupak propada,ne mogu reci 100 % ali mislim da stanice ne oploduju. Svi smo morali potpisat taj papir,katastrofa i jako mi je zao!!!

Ha nista.. Mene kad krene onda krene... Navikla sam vec..
    Sta sad.. Necu se ubit, samo mi je zao sto mi sad to sve propada.. Svi ti dani bockanja. 🥺

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.