IvevkGdje ides? Zar ti obustavljaju postupak?
Pa evo otisao je muz na mikrobiologiji vidjet da nije nekakva zabuna jer stvarno mi nije na kraj pameti da imam jeb** coronu jer apsolutno nemam nikakvih simptoma.. Pa cu zvat doktora da vidim sta cu...
Idem na IVF
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
MTB Ok, a gdje onda ima tablica average beta hcg za mpo?
Jer sam ja shvatila da je istrazivanje radeno tako da se pratila ovulacija i od tud te brojke. Inace mi to (ako se nije pratila) kao da mi index prezentira rezultate :) To mi nije niti palo napamet...
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Tiinaa, dan po dan.
Ivevk, baš mi je žao. Uf. Jesi javila klinici da dogovorite što ćeš? Gadno je sa svim tim jajašcima...
Mislim, ja bih se pukla s možeš jedno 16 puta sad idućih par dana, just in case...
💔💔💔
Beta 21.5 😞
💔💔💔
Žao mi je ..
Jesi zvala kliniku što su ti rekli?
Ja sam 9 dan nakon transfera imala tamniji testić nego tvoj..
Vadila sam betu 13 dan nakon transfera i bila je 31 ,1 javila sam svojoj klinici i rekli su mi da vadim betu za 3 dana jer je postojala šansa da poraste ali nažalost bila je 6.7..
Sara rekli su mi da će slati mailove kako nalazi budu stizali. Kad idem na briseve kod socijalne gin., dođu za tjedan dana otprilike. Ne znam gdje BetaPlus salje uzorke.
Manemoj lezi i miruj, moze biti samo neka zilica ako nije obilno. Cure su ti rekle savjete, duphastone si popila. Svejedno odi na pregled radi svog mira sto prije. Nadam se da ce se dr. brzo javiti.
Skoljka uglavnom sam na lijevom boku, kad lezim na leđima, onda sam primijetila da mi se cesce jave kontrakcije pa izbjegavam. Gdje bi taj jastuk trebao biti? Na kojem dijelu guze, nije da je mala 🙄, prema leđima ili?
Ne prema ledjima, na pola guze i bedara, da ti guza bude u zraku, kuzis
Tiinaa, dan po dan.
Ivevk, baš mi je žao. Uf. Jesi javila klinici da dogovorite što ćeš? Gadno je sa svim tim jajašcima…
Mislim, ja bih se pukla s možeš jedno 16 puta sad idućih par dana, just in case…
Evo cekam da vidim sta ce muz rec kad se vratim, pa cu im javit da vidimo sta cemo... Sve mislim da su nesto zeznuti..
Al stvarno sam kao dren zdrava.. Nije mi jasno..
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
MTBOk, a gdje onda ima tablica average beta hcg za mpo?
Jer sam ja shvatila da je istrazivanje radeno tako da se pratila ovulacija i od tud te brojke. Inace mi to (ako se nije pratila) kao da mi index prezentira rezultate :) To mi nije niti palo napamet…
Trebale bi se vrtiti oko prosjeka za široku populaciju pa naviše.
Dakle, 14DNO bi trebalo biti barem pedesetak. Meni je u prvom postupku bilo 80, u ovome preko 200.
💔💔💔
Tiinaa, dan po dan.
Ivevk, baš mi je žao. Uf. Jesi javila klinici da dogovorite što ćeš? Gadno je sa svim tim jajašcima…
Mislim, ja bih se pukla s možeš jedno 16 puta sad idućih par dana, just in case…
Evo cekam da vidim sta ce muz rec kad se vratim, pa cu im javit da vidimo sta cemo… Sve mislim da su nesto zeznuti..
Al stvarno sam kao dren zdrava.. Nije mi jasno..
Držmo fige da bude OK
💔💔💔
Ivevk A gdje si u postupku? U Vinogradskoj ga ne prekidaju zbog covid pozitivnog testa nego samo sve pripreme da dolazi covid pozitivna osoba na aspiraciju.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji