Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    01. Travanj 2021. 15:48

MTB A kaj je tocno razlicito? Mislim, ak moze pojasnjenje :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 15:51

ribic

MTBA kaj je tocno razlicito? Mislim, ak moze pojasnjenje :)

Nama se zna točno datum kad je bila ovulacija, i manje više kad je bila implantacija. Nema da smo možda krivo pogodili trakicama ovulaciju, nema da je zametak možda duže putovao kroz jajovode, da je spermiću možda malo duže trebalo da oplodi jajnu stanicu, .... Mi maltene u sekundu znamo kad se što događalo. Neka sitna odstupanja, naravno, mogu biti, ali ne prevelika.
    I naravno, postoje oni rijetki slučajevi kad je početna beta manja iz nekog drugog razloga - jer je zamaskirana nekim drugim stanjem u tijelu.
    Zato, nadamo se, ali ovo nije ista priča kao spontana trudnoća i AIH gdje su i velika odstupanja skroz normalna i često se događaju.

💔💔💔

• Inter
    01. Travanj 2021. 15:51

sbjelisi 💕👣💕👣

Beta 21.5 😞
    💔💔💔

❤❤ izvadi jos jednu za svaki slucaj.. sta kaze dr?

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

• ribic
    01. Travanj 2021. 15:54

MTB Kuzim to. Al sigurno su u average i zena s mpo i bez. Nije raden average ovako bzvz nego je netko radio istrazivanje i zaista se pratila ovulacija i sl. Ak me kuzis kaj hocu reci.

Nisam ja ovaj average iscitala iz info curki nego iz tablice opcenito prosjecnih vrijednosti po danima pa zato to velim.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Tiinaa
    01. Travanj 2021. 15:54

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Imam jos jedno pitanje… danas sam dosadna i samoj sebi a kamoli ne vama 🤣🤣
    Da li je koja imala slucaj da bi vratila dva embrija oba se prihvatila pa jedan poslije odustao… ??? To su mi rekli u klinici da postoji mogucnost da mi je se isto tako dogodilo pa zato se nije odma pravilno poduplala….

Na malom betama ne možemo to znati. Tek na velikima kad se vidi plod, neke cure su mogle vidjeti da su oba krenula a onda jedan s vremenom odustao. Ovo se još ništa ne vidi, svašta može biti. Na žalost, nema ti druge nego da budeš strpljiva.

Budem nekako se strpila.. ako ne uspije odoh odma opet u fet postupak nema odustajanja 😁

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Ivevk
    01. Travanj 2021. 15:57

Znaci ode cijeli postupak u pm..
    Pozitivna sam na COVID😱😱😱😱😱
    A nemam nikakvih simptoma!!!!!!
    Ni da me glava boli ni temp.. Nista!!! 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Travanj 2021. 16:00

ribic

MTBKuzim to. Al sigurno su u average i zena s mpo i bez. Nije raden average ovako bzvz nego je netko radio istrazivanje i zaista se pratila ovulacija i sl. Ak me kuzis kaj hocu reci.

Nisam ja ovaj average iscitala iz info curki nego iz tablice opcenito prosjecnih vrijednosti po danima pa zato to velim.

MPO je mala populacija u populaciji svih žena. Ovulacija se ne prati nikome osim nas, gleda se prosječni ciklus koji se procjenjuje da traje 28 dana i da je ovulacija 14DC. Pa zato nam svima trudnoću mjere od 1DC a ne od stvarnog začeća jer to jednostavno ne mogu znati.
    Ima i istraživanje samo na MPO ženama koja je šansa da će se trudnoća održati ovisno o početnoj beti. Ne želiš je znati.
    Ne dajemo ovdje lažne nade. Navijamo, nadamo se čudu, nadamo se iznimci, ali i dajemo realne informacije. 
    Ima cura na rodi koja je imala početnu betu 15 i rodila zdravo dijete. Ali na svaku takvu imaš na stotine onih koje su imale biokemijsku. Prati ovdje cure, jako brzo ćeš vidjeti uzorak. 

💔💔💔

• ribic

Ivevk Gdje ides? Zar ti obustavljaju postupak? 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Ivevk

Ivevk

Znaci ode cijeli postupak u pm..
    Pozitivna sam na COVID😱😱😱😱😱
    A nemam nikakvih simptoma!!!!!!
    Ni da me glava boli ni temp.. Nista!!!

A sto je najgore, testirala sam se kad sam krenila sam bockanjem i negativna bila...
    Pa ovo ne moze bit gore.. Sranje za sranjem.. 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

manemoj
    01. Travanj 2021. 16:01

Bjelis jebemu misha. Šaljem jedan čvrsti dugi zagrljaj i vrlim puno ❤️ obavezno izvadi u subotu opet, ali obavezno! 
    LioraLiora jesu tebi stigli nalazi? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.