Inter
Aaaa Hebek je mene porodio 💙🥰 bas me tetosio 🤗 super lik, jos dok sam bila u postupcima znao doci u sobu za pregled pa sa mojim muzem se skompao, vicevi i muske gluposti, pa su na porodu zbijali sale na moj racun, cak sam se uspjela i svadjati sa njim na porodu 😂😂😂
.
Eee ovak ti ulazis sa krive strane pa zato prodjws silne hpdnike i pogubis se.. Znaci nemoj ici na glavni ulaz, nemoj ni na onaj sa bocne strane isto glavni gde ima ona kucica i rampa. Nego ona mala sporedna vrata pored, uvijek neko pusi ispred sa odjela. Popnes se tim stepenicama i lijevo ravno prodjes kroz mpo odjel do kraja ravno i u svom si hodniki gdje ti je amb. Na pocetku tog hodnilka je labos povezan je sa mpo odjelom
Da, ja dođem sa onog ulaza gdje je rampa.. ma kaos!
Je, super je prof i sto mi je najbitnije opusten je i zajebant, a opet strucan .. i nemam dojam da sam na traci, uzme si vremena da mi sve objasni i pokaze i imam osjecaj da se veseli svakom uzv skoro kao i ja😅 dao mi je zadnji put da snimam video sa uzv za mm jer ovaj nije mogao samnom..
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Ajme, samo da ostane ❤🐝🐝🌼🌼
Daaa, vidi se vidi 👏👏👏 drzimo fige da tamni!! ❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ajme, samo da ostane ❤🐝🐝🌼🌼
Neka se pojacava finoooo 🍀🍀🍀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
BjeliS sve znas, nocni sex zbog nespavanja....normalno 😇
Nego nocas isto, i meni i mm...pokusaj, ali odmorna- samo on sad spi, a ja morala ustati ...
Danas vodimo psa na frizuru u Split, sutra idemo u GK.... I u petak sam na pregledu u Zg ❤️ Nesto mi dolazi da betu otkazem, ali opet zelim i jednu ž doktoricu poslusati....
Cure koje danas nesto imaju 🤞🏻❤️
Inter
Aaaa Hebek je mene porodio 💙🥰 bas me tetosio 🤗 super lik, jos dok sam bila u postupcima znao doci u sobu za pregled pa sa mojim muzem se skompao, vicevi i muske gluposti, pa su na porodu zbijali sale na moj racun, cak sam se uspjela i svadjati sa njim na porodu 😂😂😂
.
Eee ovak ti ulazis sa krive strane pa zato prodjws silne hpdnike i pogubis se.. Znaci nemoj ici na glavni ulaz, nemoj ni na onaj sa bocne strane isto glavni gde ima ona kucica i rampa. Nego ona mala sporedna vrata pored, uvijek neko pusi ispred sa odjela. Popnes se tim stepenicama i lijevo ravno prodjes kroz mpo odjel do kraja ravno i u svom si hodniki gdje ti je amb. Na pocetku tog hodnilka je labos povezan je sa mpo odjelom
Da, ja dođem sa onog ulaza gdje je rampa.. ma kaos!
Je, super je prof i sto mi je najbitnije opusten je i zajebant, a opet strucan .. i nemam dojam da sam na traci, uzme si vremena da mi sve objasni i pokaze i imam osjecaj da se veseli svakom uzv skoro kao i ja😅 dao mi je zadnji put da snimam video sa uzv za mm jer ovaj nije mogao samnom..
Ok, i nemoj uci na taj ulaz, nego sa lijeve strane imaju mala staklena vrata. Na njih udji popni se uz prve stepenice, skreni lijevo i ravno pici kroz mpo odjel do kraja i to je to.
Da jeee zajebant pravi 😄 drago mi je da si kod dobrog doktora 👌🏻👏🏻
BjeliS yeeeey vidi sa fino sjenu- kad vadis betu ( s obzirom da te kace praznici :/ )
Dada nisam znala da je tako rana trudnoća. Zao mi je.. Biti ce bila je jako sretna, pa je rekla.. Lijepo je i to, kada nemas ovakovoh iskustava pa mozes biti nevin u svojoj sreći.
Sretno joj!
Ja tebe obožavam ženo!! I uživam čitati tvoje komentare drugima i baš si jedno čudo 🥰 eto ❤️
Slažem se... Jbg mi smo užasno preplašene, bojimo se, oprezne smo.. ali zamislite verziju u kojoj znate da će sve završiti savršeno.. pa koliko bi uživale u svakoj sekundi trudnoće, ja bi vikala sa zgrada svima, obljepila plakate po gradu... Njoj je ovo sad na žalost ispalo loše a moglo je ispasti i savršeno i žena bi prolazila samo kroz sretne trenutke... Tko to ne bi poželio? 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sbjelisi vidi se iz aviona, drzin fige nek tamni 🍀🍀🍀🤞🤞🤞 izgleda da pali tajit transfere 🙃👶
7DNT
Evo sto ja mislim 🥰🥰🥰
https://ibb.co/4mk7bPQ
❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sortiraj odgovore
Najstariji