A i inače, sve te gadarije, listerije i to gadnu štetu naprave u prvom tromjesečju, kasnije je rizik puno puno manji
💔💔💔
Ruska, baš si prekrasna trudnica ni ne izgleda kao si dobila 20 kila... ali mislim da ćeš, ako se dobro sjećam tvoje prve slike, ti to izgubiti samo tako.. ja sam navikla na kile pa još uvijek stanem u obleku u kojoj sam hodala prije mršavljenja, jedino me sad kad su krenule gore počelo brinuti kaj ak krvni nalazi ne budu dobri (OGTT
) i morat ću jaaako paziti na prehranu, a sve mi se hoće jesti, npr. uopće se ne suzdržavam u voću
vidjet ćemo ovaj tjedan koji mi je status
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Inace, ja sam danas smazala rucak, za sat vremena burek i opet za sat kosaricu jagoda... Mislim ono... Ne znam sto mi je danas. 🤦♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MTB morat ću tako da. Hvala na informacijama! Neznam baš puno o tom, sad sam krenula citat. I kak Ruska kaže bolje da nisam 🙈😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska, baš si prekrasna trudnicani ne izgleda kao si dobila 20 kila… ali mislim da ćeš, ako se dobro sjećam tvoje prve slike, ti to izgubiti samo tako.. ja sam navikla na kile pa još uvijek stanem u obleku u kojoj sam hodala prije mršavljenja, jedino me sad kad su krenule gore počelo brinuti kaj ak krvni nalazi ne budu dobri (OGTT
)i morat ću jaaako paziti na prehranu, a sve mi se hoće jesti, npr. uopće se ne suzdržavam u voću
vidjet ćemo ovaj tjedan koji mi je status
Ma ne mora ti to nist znacit! Ja sam u 12om mjesecu dobila skoro 6 kila i svi su mislili da ce OGTT bit kaos, a on savrsen bio. Za sve je kriva svekrva(i njena fenomenalna kuhinja) 😂😂 I dobra si ako ti je voce problem, ja bi samo mascobu, cips, cokoladu, junk food, colu i sve sta ne valja 😏 i kao pred kraj trudnoce ti se smanji apetit i cak se i izgube kile.. Kakva laz! 😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke, koji dc se krece s pikanjem u stimuliranom ivf? Mislim, znam da ima razlika i da neki imaju i one duge protokole i krenu i pred kraj proslog ciklusa. Al ono, koji je opcenito najcesci dan kad se krece?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
E, a to za kile... Kad sam na zadnjem pregledu kod Simunica bila i dobila bila 3 kile u mjesec dana, reko je da ce me stavit na dijetu, ako tako nastavim. I onda odem kod G i on mi cijelo vrijeme govori da je to sve ok, jedino se cudio za tih 6 kila, kako sam to uspjela 😂😂😂😂 da sam ostala kod simunica, sigurno ne bi toliko dobila jer bi me bilo strah njega 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Women_name već su te cure utjesile, al od viška glava ne boli. 😊 Neće ništa biti, kako kažu već bi dobila proljev ili mučninu, a s obzirom da je pasterizirano za listerija ne moraš brinuti. 😊
MTB znači listerija i te bakterije su najopasnije u 1 tromjesečju? Meni se isto te bakterije stalno motaju po glavi. Najgore mi je kaj sam prije naručivala salatu od piletine iz jedne pizzerie i tek nedavno pročitala da listerija bude i u nedovoljno opranom povrću i voću. E umirala sam od straha kako su oni to tamo prali, šta sam ja jela itd. 😅
Ruska1986, Tiki, Nirvana uf moj apetit je ogroman, sve bi jela... A sad više pazim zbog te dijete, al evo dns sam jela komad torte 🙈 ne mogu se uvijek suzdržati.....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dobro jutro žene! Je li netko spominjao da između cijepljenja protiv covida i postupka mora proći neki period? Nešto mi je u sjećanju.. moram se do sutra izjasnit poslodavcu želim li se cijepit.. ili je ta pauza samo u slučaju da je bila zaraza?
Mora biti pauza od barem tri mjeseca.
Eh to je i mene zanimalo. Bas da cu pitat doktoricu sad kad budem isla na histeroskopiju. Dobro je znati, jer i mi smo dobili mail na poslu da se prijavimo za cijepljenje posto radim u hotelu na recepciji kao imamo prednost. Ja sigurno necu dok ne rodim bebu pa makar dobila otkaz 😈.izolirat cu se pod stakleno zvono . F….ng covid s..t
Iz naputka za cijepljenje:
https://ibb.co/sbxbdN1
Hvala puno! Sad sam tek uspjela pročitat
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Curke, koji dc se krece s pikanjem u stimuliranom ivf? Mislim, znam da ima razlika i da neki imaju i one duge protokole i krenu i pred kraj proslog ciklusa. Al ono, koji je opcenito najcesci dan kad se krece?
2 ili 3 dc. Al nekad bude i 4 dc.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji