MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica… Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru🧸
Sbjelisizločka jedna. Nek ti je sa srećom🍀
Zasto si makla potpis 🤔🤔🤔 jel i ti nesto skrivas… aurora 🤩🤩 cccc
Mtb sretno danas 🥰
Mattan sretan rockas sa zakasnjenjem… jesi piskila?
Marinela sretno 😘
Majkemi pratim tvoje objave da vidim tko je u tajnom postupku 🤩🤩🤩
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a moja bajo ja ti inace nanjusim te stvari… 🤣🤣🤣 i ocete iskreno ja sam skontala za manemoj da nesto krije jer je napisala jednom u petak cete sve znati 🤣🤣🤣 a sta nam ima tu priopcit bitno nego da je trudna… onda ona bjelis me ignorira… a nije ostavila utisak nepristojne dame i tako 🤣🤣🤣 sad odjednom ova citate stavlja 😋😋😋
Ma priznaj, garant i ti neku teku vodiš 🤪🤪❤️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ma sanjich nema sta.... ja sam ti desna ruka mtb 🤣🤣🤣🤣🤣 bas si me nasmijala...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Drage moje, ja sam da prijavim da sutra idem na UZ. Videćemo da li se posle one katastrofe od pre dve nedelje kada nije bilo niti jednog folikula, nešto promenilo i da li sam mozda bolje sreće. Nemam pojma koji bi to deo ciklusa mogao da bude. Zvanično bi trebalo da bude 21.dc, ali zbog onog jednog velikog folikula/ciste kojeg sam imala na dan pregleda (18mm) radila sam LH trakice i one su bile pozitivne 8 dc, tako da može biti da je telo pod uticajem to malo stimulacije pokušalo da ovulira i da je to možda ipak bio folikul sa js. Ko će ga znati? Držite mi fige 🤞
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Drage moje, ja sam da prijavim da sutra idem na UZ. Videćemo da li se posle one katastrofe od pre dve nedelje kada nije bilo niti jednog folikula, nešto promenilo i da li sam mozda bolje sreće. Nemam pojma koji bi to deo ciklusa mogao da bude. Zvanično bi trebalo da bude 21.dc, ali zbog onog jednog velikog folikula/ciste kojeg sam imala na dan pregleda (18mm) radila sam LH trakice i one su bile pozitivne 8 dc, tako da može biti da je telo pod uticajem to malo stimulacije pokušalo da ovulira i da je to možda ipak bio folikul sa js. Ko će ga znati? Držite mi fige 🤞
Držimooooo!!!!!!
💔💔💔
Liora ,Tina-crtice su tu♥️.
Mtb- sad sam procitala sve kaj si prolazila u ova dva dana😔. Vrazji miom, pa onda i ono jucer navecer. Ja drzim palceve da je ugrusak, mislim na tebe i vrlim te.♥️ Javim nam se nakon pregleda ♥️.
Nemoj ti meni tu vrlim te.
Kako je bilo na konzultacijama?!?!?!
Zapravo sve je proslo ok i ocekivano😊. Primarno je napraviti HSG. Nakon toga (ako nalaz bude ok) ona predlaže tempirane odnose preko ljeta (da se ne moramo vozit na folkulometrije u Zg jer to mozemo i u Kc). E sad kolko sam ja nju polovila, ako nam ne uspije tempiranim odnosima kroz dva-tri mjeseca, ona preporucuje IVF. Znaci ti tempirani odnosi bi zamijenili inseminaciju. Kaj se tice doktorice, mogu potvrditi Aurorine dojmove. Pažljiva, pricljiva, nasmijana i simpaticna. Nije joj se nigdje žurilo, sve skupa je trajalo dobrih sat vremena i da sam imala pitanja 🙈 na sva bi odgovorila sa strpljenjem 😊. Stvarno si je dala vremena prouciti sve nalaze, ispitati me sve u detalje, i napraviti temeljito ultrazvuk.
Tako je i meni receno nakon HSG 👌 folikulometrije plus tempirani pa nakon ljeta IVF ako ne uspije.
Aurora i ti ste kod iste dokt.? I Sunflower je takodjer radila u Petrovoj.
Eto, u istoj smo "kaši"😉. Pratimo se i nadamo se najboljem ♥️. Da, kod iste doktorice, dr L.Š.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
E sad, možda glupo pitanje ali... Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Zdravo svima.
Ovak stvari stoje kod nas ❤❤
Ovaj je put sve nesto bilo zbrda zdola i stalno je bio mot napisati cu kada vidim ovaj nalaz pa onaj nalaz pa ovo pa ono.
Ugl.danas smo vratili 2xblastice.
Ove su me blastice kostale 3 zivota. Ima da ostanu
A sada cu kao Nina…
Ako ovaj postupak ne upali, to je to… 🙊😎
Ugl.ja i dalje guram glavu u pijesak i pravim se slijedecih tjedan dana da se nista nije dogodilo. Samo cemo se potajno maziti kada nas nitko ne vidi. ❤❤
Prestravljena sam do bola.
Usrala sam se grande.
Nemojte me nista pitati 🙈
Bilo je napeto, od 4js, oplodile su se 3 i embriolog je jako zelio ostaviti ih do 5 dana. Dakle, bio je ruski rulet. Ja sam premrla ono, grande. Sve su prezivjele, jedna je bila malo ljenjavac i nismo je zamrzli.
Mislim i šaljem pozitivne misli ❤️ samo cool ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
Tiina štoperica od subote je sigurno izašla... Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri... Ja sam valjda sve isprobala... Ali trakica je the best... Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih...
Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
MTB držim palčeve za najbolji mogući scenarij ❤️
Sanjich ljubav 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️
Odala si sad svoje seksualne maštarije... 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
Matkišaa čekam ❤️❤️🤗
endometrioza
MTB sad sam popratila priču. Držim ti na svih 20 prstiju fige da je to ugrušak i da je sve u redu. Neznam tšto ti drugo reći osim da se držiš i bit ćemo pametniji iza pregleda
Matkiša sretan rođendan sa zakašnjenjem, buket je predivan!
lioraliora i Tiinaa, lijepe su vam te crtice neka tamneeeeee
Nadalice taj trbušćić je simbol borbe, hrabrosti, uspjeha i snage i predivan ti je (ps. moj je iste veličine jer jedem od nervoze pred postupak
)
Svima šaljem zagrljaj
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
Tiina štoperica od subote je sigurno izašla… Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri… Ja sam valjda sve isprobala… Ali trakica je the best… Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih…
Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
MTB držim palčeve za najbolji mogući scenarij ❤️
Sanjich ljubav 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️
Odala si sad svoje seksualne maštarije… 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
alimentacija hahahahahhahahahahhaha
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
E sad, možda glupo pitanje ali… Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao…
miša muuuu 😪😪
Draga, pitaj ih da radiš od kuće ili traži doktora da ti otvori komplikacije. Znam da nije samo do fizičkog stanja nego ima i do psihe...
Ako ima ikakva šansa da doma radiš možda bi ti bilo lakše. Prvenstveno misli na sebe i bebu ❤️❤️❤️❤️❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji