Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    24. Ožujak 2021. 10:47

Sanjich 👶🤱

ANKSIMORON

BAJO1

ANKSIMORON

AuroraB

MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
    Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica… Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru🧸
    Sbjelisizločka jedna. Nek ti je sa srećom🍀

Zasto si makla potpis 🤔🤔🤔 jel i ti nesto skrivas… aurora 🤩🤩 cccc
    Mtb sretno danas 🥰
    Mattan sretan rockas sa zakasnjenjem… jesi piskila?
    Marinela sretno 😘

Majkemi pratim tvoje objave da vidim tko je u tajnom postupku 🤩🤩🤩

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a moja bajo ja ti inace nanjusim te stvari… 🤣🤣🤣 i ocete iskreno ja sam skontala za manemoj da nesto krije jer je napisala jednom u petak cete sve znati 🤣🤣🤣 a sta nam ima tu priopcit bitno nego da je trudna… onda ona bjelis me ignorira… a nije ostavila utisak nepristojne dame i tako 🤣🤣🤣 sad odjednom ova citate stavlja 😋😋😋

Ma priznaj, garant i ti neku teku vodiš 🤪🤪❤️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ma sanjich nema sta.... ja sam ti desna ruka mtb 🤣🤣🤣🤣🤣 bas si me nasmijala...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• T_Ivy
    24. Ožujak 2021. 10:52

Drage moje, ja sam da prijavim da sutra idem na UZ. Videćemo da li se posle one katastrofe od pre dve nedelje kada nije bilo niti jednog folikula, nešto promenilo i da li sam mozda bolje sreće. Nemam pojma koji bi to deo ciklusa mogao da bude. Zvanično bi trebalo da bude 21.dc, ali zbog onog jednog velikog folikula/ciste kojeg sam imala na dan pregleda (18mm) radila sam LH trakice i one su bile pozitivne 8 dc, tako da može biti da je telo pod uticajem to malo stimulacije pokušalo da ovulira i da je to možda ipak bio folikul sa js. Ko će ga znati? Držite mi fige 🤞

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 11:01

TirelessIvy

Drage moje, ja sam da prijavim da sutra idem na UZ. Videćemo da li se posle one katastrofe od pre dve nedelje kada nije bilo niti jednog folikula, nešto promenilo i da li sam mozda bolje sreće. Nemam pojma koji bi to deo ciklusa mogao da bude. Zvanično bi trebalo da bude 21.dc, ali zbog onog jednog velikog folikula/ciste kojeg sam imala na dan pregleda (18mm) radila sam LH trakice i one su bile pozitivne 8 dc, tako da može biti da je telo pod uticajem to malo stimulacije pokušalo da ovulira i da je to možda ipak bio folikul sa js. Ko će ga znati? Držite mi fige 🤞

Držimooooo!!!!!! 

💔💔💔

petra30
    24. Ožujak 2021. 11:08

Jana85

petra30

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30

Liora ,Tina-crtice su tu♥️.
    Mtb- sad sam procitala sve kaj si prolazila u ova dva dana😔. Vrazji miom, pa onda i ono jucer navecer. Ja drzim palceve da je ugrusak, mislim na tebe i vrlim te.♥️ Javim nam se nakon pregleda ♥️.

Nemoj ti meni tu vrlim te.
    Kako je bilo na konzultacijama?!?!?!

Zapravo sve je proslo ok i ocekivano😊. Primarno je napraviti HSG. Nakon toga (ako nalaz bude ok) ona predlaže tempirane odnose preko ljeta (da se ne moramo vozit na folkulometrije u Zg jer to mozemo i u Kc). E sad kolko sam ja nju polovila, ako nam ne uspije tempiranim odnosima kroz dva-tri mjeseca, ona preporucuje IVF. Znaci ti tempirani odnosi bi zamijenili inseminaciju. Kaj se tice doktorice, mogu potvrditi Aurorine dojmove. Pažljiva, pricljiva, nasmijana i simpaticna. Nije joj se nigdje žurilo, sve skupa je trajalo dobrih sat vremena i da sam imala pitanja 🙈 na sva bi odgovorila sa strpljenjem 😊. Stvarno si je dala vremena prouciti sve nalaze, ispitati me sve u detalje, i napraviti temeljito ultrazvuk.

Tako je i meni receno nakon HSG 👌 folikulometrije plus tempirani pa nakon ljeta IVF ako ne uspije.
    Aurora i ti ste kod iste dokt.? I Sunflower je takodjer radila u Petrovoj.

Eto, u istoj smo "kaši"😉. Pratimo se i nadamo se najboljem ♥️. Da, kod iste doktorice, dr L.Š. 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

manemoj
    24. Ožujak 2021. 11:10

Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
    E sad, možda glupo pitanje ali... Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

RajaRingeMaja
    24. Ožujak 2021. 11:18

sbjelisi 💕👣💕👣

sbjelisi 💕👣💕👣

Zdravo svima.
    Ovak stvari stoje kod nas ❤❤

Ovaj je put sve nesto bilo zbrda zdola i stalno je bio mot napisati cu kada vidim ovaj nalaz pa onaj nalaz pa ovo pa ono.
    Ugl.danas smo vratili 2xblastice.
    Ove su me blastice kostale 3 zivota. Ima da ostanu
    A sada cu kao Nina…
    Ako ovaj postupak ne upali, to je to… 🙊😎

Ugl.ja i dalje guram glavu u pijesak i pravim se slijedecih tjedan dana da se nista nije dogodilo. Samo cemo se potajno maziti kada nas nitko ne vidi. ❤❤
    Prestravljena sam do bola.
    Usrala sam se grande.
    Nemojte me nista pitati 🙈
    Bilo je napeto, od 4js, oplodile su se 3 i embriolog je jako zelio ostaviti ih do 5 dana. Dakle, bio je ruski rulet. Ja sam premrla ono, grande. Sve su prezivjele, jedna je bila malo ljenjavac i nismo je zamrzli.

Mislim i šaljem pozitivne misli ❤️ samo cool ❤️

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Ožujak 2021. 11:18

Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
    Tiina štoperica od subote je sigurno izašla... Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri... Ja sam valjda sve isprobala... Ali trakica je the best... Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih...
    Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo. 
    MTB držim palčeve za najbolji mogući scenarij ❤️
    Sanjich ljubav 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️
    Odala si sad svoje seksualne maštarije... 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
    Matkišaa  čekam ❤️❤️🤗

endometrioza

ericaa
    24. Ožujak 2021. 11:19

MTB sad sam popratila priču. Držim ti na svih 20 prstiju fige da je to ugrušak i da je sve u redu. Neznam tšto ti drugo reći osim da se držiš i bit ćemo pametniji iza pregleda 
    Matkiša sretan rođendan sa zakašnjenjem, buket je predivan! 
    lioraliora i Tiinaa, lijepe su vam te crtice  neka tamneeeeee
    Nadalice taj trbušćić je simbol borbe, hrabrosti, uspjeha i snage i predivan ti je  (ps. moj je iste veličine jer jedem od nervoze pred postupak )
    Svima šaljem zagrljaj 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    24. Ožujak 2021. 11:20

D_Štoperica 🐼

Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
    Tiina štoperica od subote je sigurno izašla… Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri… Ja sam valjda sve isprobala… Ali trakica je the best… Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih…
    Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
    MTB držim palčeve za najbolji mogući scenarij ❤️
    Sanjich ljubav 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️
    Odala si sad svoje seksualne maštarije… 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
    Matkišaačekam ❤️❤️🤗

alimentacija hahahahahhahahahahhaha

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Ožujak 2021. 11:20

manemoj

Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
    E sad, možda glupo pitanje ali… Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao…

miša muuuu 😪😪
    Draga, pitaj ih da radiš od kuće ili traži doktora da ti otvori komplikacije. Znam da nije samo do fizičkog stanja nego ima i do psihe...
    Ako ima ikakva šansa da doma radiš možda bi ti bilo lakše. Prvenstveno misli na sebe i bebu ❤️❤️❤️❤️❤️

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.