Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
E sad, možda glupo pitanje ali… Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao…
miša muuuu 😪😪
Draga, pitaj ih da radiš od kuće ili traži doktora da ti otvori komplikacije. Znam da nije samo do fizičkog stanja nego ima i do psihe…
Ako ima ikakva šansa da doma radiš možda bi ti bilo lakše. Prvenstveno misli na sebe i bebu ❤️❤️❤️❤️❤️
Nego još jednom spavaš i druženje s bebicoom
😍😍😍😍👶👶👶👶
Dada ma najgore od svega je što mogu raditi od doma, čak me i šefica u pon pitala kako to da sam došla 😅
A iskreno išla sam jer sam već mjesec dana od doma i bed mi je i jer me već par kolega pitalo jesam trudna pa sam kao otišla utišati glasine 😅
Vidjeti ću.. ostati ću do kraja tjedna sigurno od doma..
Samo sam se taman poveselila da sam gotova s tim i sad opet.. i naravno sad panicne misli jer su ovih dana cure pisale da su im spontani krenuli smedjarenjem.. užas, psiha...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
E sad, možda glupo pitanje ali… Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao…
miša muuuu 😪😪
Draga, pitaj ih da radiš od kuće ili traži doktora da ti otvori komplikacije. Znam da nije samo do fizičkog stanja nego ima i do psihe…
Ako ima ikakva šansa da doma radiš možda bi ti bilo lakše. Prvenstveno misli na sebe i bebu ❤️❤️❤️❤️❤️
Nego još jednom spavaš i druženje s bebicoom
😍😍😍😍👶👶👶👶
Da već sam noćas slabo spavala jer sam osluškivala simptome, ima li ili nema... Pa se na momente uhvatim da mi je zlo, ali to sve brzo prođe. Budim se svakih sat vremena jer moram na wc, a bome i pijem kao deva, neznam šta mi je...nikad nisam tako.
Nemam neke simptome sad da bi rekla da je neko drugo stanje.... 🤭🤭
Sutra ćemo sve znati... Imam termin u 12:30 i nadam se dobrim vijestima od doktorice 🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ onda pravac kući pakirati stvari i u subotu put HR ❤️🥰😍
endometrioza
Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
Tiina štoperica od subote je sigurno izašla… Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri… Ja sam valjda sve isprobala… Ali trakica je the best… Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih…
Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
MTB držim palčeve za najbolji mogući scenarij ❤️
Sanjich ljubav 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️
Odala si sad svoje seksualne maštarije… 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Budem sutra ... kupovala sam.ove skuplje razlicite racunala da su bolji 🤣🤣🤣... jer neki kineski jutros piskila i na njemu bjelina a iza ovaj od 7 e i na njemu pozitivno 🤣
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Drage moje, ja sam da prijavim da sutra idem na UZ. Videćemo da li se posle one katastrofe od pre dve nedelje kada nije bilo niti jednog folikula, nešto promenilo i da li sam mozda bolje sreće. Nemam pojma koji bi to deo ciklusa mogao da bude. Zvanično bi trebalo da bude 21.dc, ali zbog onog jednog velikog folikula/ciste kojeg sam imala na dan pregleda (18mm) radila sam LH trakice i one su bile pozitivne 8 dc, tako da može biti da je telo pod uticajem to malo stimulacije pokušalo da ovulira i da je to možda ipak bio folikul sa js. Ko će ga znati? Držite mi fige 🤞
🤞🤞🤞💕💕💕💕 Drzim fige za sutra
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Liora,Tina crte se vide,drzimo fige da tamne i da je to to 💪
Kaća zao mi je zbog snjeska,isto pokusaj jos koji dan piskiti i vadi betu za svaki slucaj.
Matkisa sretan rođendan sa zakasnjenjem..buket je divan!
MTB samo mislim na tebe 🙏🙏
Marinela sretno na pregledu i druzenju s bebicom ❤️
Pami, kako si ti? Prekosutra pregled?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
Tiina štoperica od subote je sigurno izašla… Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri… Ja sam valjda sve isprobala… Ali trakica je the best… Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih…
Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
Odala si sad svoje seksualne maštarije… 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Budem sutra … kupovala sam.ove skuplje razlicite racunala da su bolji 🤣🤣🤣… jer neki kineski jutros piskila i na njemu bjelina a iza ovaj od 7 e i na njemu pozitivno 🤣
Meni je kinez pokazao crtu prije ovih... Ali to sve ovisi koja je osjetljivost testića. Ja sam kupila na ebayu trakice i svaki dan piškila i pratila štopericu i sve.
Svaki test će biti pozitivan ako je trudnoća u pitanju, bez brige 😊😊😊 ali kažem čisto za uspoređivati i loviti crte i sjene najbolje jednake testove koristiti 😊
I meni su ovi što si piškila potpuno nepoznati 🙈🙈🙈
endometrioza
Tiina ako si ti trudna pokazat će i onaj test kj skup i onaj kj je jeftin, to je sad stvar tko koji oblik testa više voli. Ali moraš kupovat iste testove da možeš pratit crtu jel tamni jer nisu svi isto osjetljivi, a i beta se dupla svaka 2 dana, pa ni ne možeš vidjet neku ogromnu razliku od dana do dana. Ponovi sutra jedan od testova koje si piškila pa da usporedis, ili kupi 2 nova ali ista.. U svakom slučaju nešto se vidi i sretno da lijepo tamni 🥰😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Kaca žao mi je 😟 probaj jos koji dan 🤞😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Budem sutra … kupovala sam.ove skuplje razlicite racunala da su bolji 🤣🤣🤣… jer neki kineski jutros piskila i na njemu bjelina a iza ovaj od 7 e i na njemu pozitivno 🤣
Meni je kinez pokazao crtu prije ovih… Ali to sve ovisi koja je osjetljivost testića. Ja sam kupila na ebayu trakice i svaki dan piškila i pratila štopericu i sve.
Svaki test će biti pozitivan ako je trudnoća u pitanju, bez brige 😊😊😊 ali kažem čisto za uspoređivati i loviti crte i sjene najbolje jednake testove koristiti 😊
I meni su ovi što si piškila potpuno nepoznati 🙈🙈🙈
Mislis da je stoperica mogla vec izac 🤪 a na ovom kineskom pisalo 10m osjetljivost... sad nez u cemu je problem da je bio bijeli.. ova dva su iz ljekarne sto su pokazali sad nezz
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji