Tiina ako si ti trudna pokazat će i onaj test kj skup i onaj kj je jeftin, to je sad stvar tko koji oblik testa više voli. Ali moraš kupovat iste testove da možeš pratit crtu jel tamni jer nisu svi isto osjetljivi, a i beta se dupla svaka 2 dana, pa ni ne možeš vidjet neku ogromnu razliku od dana do dana. Ponovi sutra jedan od testova koje si piškila pa da usporedis, ili kupi 2 nova ali ista.. U svakom slučaju nešto se vidi i sretno da lijepo tamni 🥰😘
Budem kupila isti ko i danas 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
E sad, možda glupo pitanje ali… Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao…
Jbmu 😟😟😟 ja bi na tvom mjestu otvorila komplikacije i mirovala, najvažnija je beba sad ❤️😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure ja opet smedjarim 🙄🙄🙄🙄🙄
E sad, možda glupo pitanje ali… Cijelo vrijeme sam radila od doma i pred kraj prošlog tjedna mi se smirilo, jučer i prekjučer sam radila iz firme.. jel mislite da može imati ikakve veze s tim? Doktor je rekao da ne trebam mirovati ali ja ipak cijelo vrijeme jesam mirovala do prekjučer kad sam krenula na posao…
Jbmu 😟😟😟 ja bi na tvom mjestu otvorila komplikacije i mirovala, najvažnija je beba sad ❤️😘
A do kraja tjedna ću sigurno ostati doma a u utorak je pregled pa ću vidjeti s doktorom šta će reći ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
Tiina štoperica od subote je sigurno izašla… Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri… Ja sam valjda sve isprobala… Ali trakica je the best… Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih…
Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
MTB držim palčeve za najbolji mogući scenarij ❤️
Sanjich ljubav 😍 😍 😍 😍 ❤️❤️❤️❤️
Odala si sad svoje seksualne maštarije… 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Budem sutra … kupovala sam.ove skuplje razlicite racunala da su bolji 🤣🤣🤣… jer neki kineski jutros piskila i na njemu bjelina a iza ovaj od 7 e i na njemu pozitivno 🤣
Meni je kinez pokazao crtu prije ovih… Ali to sve ovisi koja je osjetljivost testića. Ja sam kupila na ebayu trakice i svaki dan piškila i pratila štopericu i sve.
Svaki test će biti pozitivan ako je trudnoća u pitanju, bez brige 😊😊😊 ali kažem čisto za uspoređivati i loviti crte i sjene najbolje jednake testove koristiti 😊
I meni su ovi što si piškila potpuno nepoznati 🙈🙈🙈
Mislis da je stoperica mogla vec izac 🤪 a na ovom kineskom pisalo 10m osjetljivost… sad nez u cemu je problem da je bio bijeli.. ova dva su iz ljekarne sto su pokazali sad nezz
Ako si ju primila u subotu ujutro, izašla je sigurno... I da nije izašla ne može ovakva crta samo od nje biti. Nema šanse....nsjbolje da piškiš onda isti test kao danas i slikaš ih jedan pored drugog...
Kineza inače često moraš držati bar minutu u urinu jer ono što piše u uputama možeš zaboravit. Pa za tih 5 sek šta piše, ne stigne se dobro ni natopit 🙈🙈🙈
Ja ga držim dosta duže 😂😁
Evo crta i dan danas ostala 🤗🤗❤️
endometrioza
Liora i Tiina testići su definitivno pozitivni, sad samo da se beta pravilno dupla i da pravilno tamne 🙏❤️
Tiina štoperica od subote je sigurno izašla… Ali moooolim te daj piški neki normalan test 😂 na ovima nitko ne prakse da išta kaže dali je dobro. Imaš u dm-u trakice koje su identične Müller trakicama, čak i oni plastični rozi su dobri… Ja sam valjda sve isprobala… Ali trakica je the best… Kupi si jedno 3 kom i od sutra piški njih…
Kača 🌺 žao mi je za snješka, ali izvadi ti još betu da budeš 100% sigurna. I da vidiš jel se šta dešavalo.
Odala si sad svoje seksualne maštarije… 😂 Nego jesmo se trljale preko odjeće ili pravooooo. Nemoj da me za 7 mj žicaš alimentaciju 😁😁😂
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Budem sutra … kupovala sam.ove skuplje razlicite racunala da su bolji 🤣🤣🤣… jer neki kineski jutros piskila i na njemu bjelina a iza ovaj od 7 e i na njemu pozitivno 🤣
Meni je kinez pokazao crtu prije ovih… Ali to sve ovisi koja je osjetljivost testića. Ja sam kupila na ebayu trakice i svaki dan piškila i pratila štopericu i sve.
Svaki test će biti pozitivan ako je trudnoća u pitanju, bez brige 😊😊😊 ali kažem čisto za uspoređivati i loviti crte i sjene najbolje jednake testove koristiti 😊
Mislis da je stoperica mogla vec izac 🤪 a na ovom kineskom pisalo 10m osjetljivost… sad nez u cemu je problem da je bio bijeli.. ova dva su iz ljekarne sto su pokazali sad nezz
Ako si ju primila u subotu ujutro, izašla je sigurno… I da nije izašla ne može ovakva crta samo od nje biti. Nema šanse….nsjbolje da piškiš onda isti test kao danas i slikaš ih jedan pored drugog…
Kineza inače često moraš držati bar minutu u urinu jer ono što piše u uputama možeš zaboravit. Pa za tih 5 sek šta piše, ne stigne se dobro ni natopit 🙈🙈🙈
Pa baš sam htjela reći, ne ode svima štoperica za par dana, nekima ostane MJESECIMA!!!!
💔💔💔
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Ako si ju primila u subotu ujutro, izašla je sigurno… I da nije izašla ne može ovakva crta samo od nje biti. Nema šanse….nsjbolje da piškiš onda isti test kao danas i slikaš ih jedan pored drugog…
Pa baš sam htjela reći, ne ode svima štoperica za par dana, nekima ostane MJESECIMA!!!!
Jaka doza 😂😂😂😂😂😂
Ispraznili sve zalihe 😁😁
endometrioza
Matkišaačekam ❤️❤️🤗
Dada je primjer 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma
Anksimoron da, i ja idem za početak samo na čisti Menopur 225, malo me strah jer cure ili super regiraju ili nikako... Ja se nadam da ćemo nas dvije biti među onim prvima!
Petra30 mogla si nešto ružno napisati o doktorici, sad će nam sve curke navaliti na nju Kao na Gića.. Neki dan dok sam bila na konzultacijama je neka curka preko telefona tražila kozultacije baš kod njega, pitam se zašto
Jana85 isto je predloženo i meni; tempirani s folikulometrijama dva tri mjeseca, ali ja ću odraditi samo jedan, taman koliko mi tijelu treba vremena da ide u novu punu stimulaciju (prošlo je realno tek 3.5mj od zadnje+ laparaskopija i izvanmaternična)... Danas idem na drugu FM, prekjučer mi je bio folikul 18.7mm i to na strani gdje imam jajovod, pa ajde da dam šansu. Baš me zanima da li je puknuo jutros kad sam sumnjala da je ili nije
Tireless držimo palčeve za UZV, bude sve dobro sada
Manemoj "fućkaš" posao i kolege... Misli sada isključivo na sebe i bebu, zaslužila si to
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Manemoj ja sam radila svega 2.5 tjednaa i otvorila komplikacije, u 15 tjednu sam vec otisla na rano porodiljsko i pocinjem raditi tek krajem 2022. Makar nesto od ove Austrije, trudnice su max zasticene.
Mtb drzim fige za danas, ulazim svako malo da vidim dal si sta javila.. drzimo ti fige, Noah, Nadia i ja, to ne 60 prstica samo da znas ❤️🤩 a Mikica je zakon, lijepa, vlazna, prohodna, mekana, samo rijeci hvale ❤️ sanjich i dada nisam ja sumnjala, samo bolje bi bilo.da ste i nas ostale pozvale 😈
Ericaaa ma jedva cekam da nam budes pupo ❤️ pa da tamo pred tvoj prvi uzv, gatamo da li je musko ili cura.. sada je malo manji stomak, ali jos uvijek je kao zelatin, treska i hopka zamnom 😂😂😂
Vide se crtice cureee 🥰
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Je li bi ja na 5dpt 3dnevnog tribala imat neke simptome? Mene niti sise ne bole unatoc utricima.😔
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji