Jeste vi pile sto protiv bolova nakon aspiracije?
Ok mi je kad ležim, ali kad se ustanem nije ugodno. Je li ok da uzmem neofen (tog imam doma) da mi smanji bol? (Mogu ja nego reko što da se mučim ako ne moram 😅)
Sunflower14 I mene ti zna još boliti od aspiracije, onako kao probadanja povremena imam. Svjesna sam da sad ne smijem više išta piti, ali mi pomogne da sjednem i skvrčim se, onako privučem noge uz sebe i tak budem par min, i onda me popusti. Mene doduše najviše zna probadati u ležećem ili polu-ležećem položaju, s ispruženim nogama.
Mene zanima jeste vi imale i ovu ''nuspojavu'' koja se pojavila zadnjih dana davanja pikica, kad su folikuli bili na vrhuncu, dan, dva prije aspiracije pa nadalje? Mjehur mi se brzo napuni, i pritisak za piškenje je puno veći nego prije. Sad se doslovce moram dizati usred noći na pišanje jer ne mogu izdržati do jutra. I nakon aspiracije i transfera imam totalno osjećaj da mi je mjehur malo ''pomaknut'', ne znam kako bi vam obasnila, drugi je feeling kad mokrim nego inače. Ne znam gdje su ga mogli pomaknut, ali totalno imam taj osjećaj Ili su moji jajnici još nabubreni od svega, pa mi stišće mjehur (napuhnuta sam cijelo vrijeme)? Lupam, tražim neko logično objašnjenje...??
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Jeste vi pile sto protiv bolova nakon aspiracije?
Ok mi je kad ležim, ali kad se ustanem nije ugodno. Je li ok da uzmem neofen (tog imam doma) da mi smanji bol? (Mogu ja nego reko što da se mučim ako ne moram 😅)Sunflower14 I mene ti zna još boliti od aspiracije, onako kao probadanja povremena imam. Svjesna sam da sad ne smijem više išta piti, ali mi pomogne da sjednem i skvrčim se, onako privučem noge uz sebe i tak budem par min, i onda me popusti. Mene doduše najviše zna probadati u ležećem ili polu-ležećem položaju, s ispruženim nogama.
Mene zanima jeste vi imale i ovu ''nuspojavu'' koja se pojavila zadnjih dana davanja pikica, kad su folikuli bili na vrhuncu, dan, dva prije aspiracije pa nadalje? Mjehur mi se brzo napuni, i pritisak za piškenje je puno veći nego prije. Sad se doslovce moram dizati usred noći na pišanje jer ne mogu izdržati do jutra. I nakon aspiracije i transfera imam totalno osjećaj da mi je mjehur malo ''pomaknut'', ne znam kako bi vam obasnila, drugi je feeling kad mokrim nego inače. Ne znam gdje su ga mogli pomaknut, ali totalno imam taj osjećajIli su moji jajnici još nabubreni od svega, pa mi stišće mjehur (napuhnuta sam cijelo vrijeme)? Lupam, tražim neko logično objašnjenje…??
Jajnici su ti bili veličine badema, sad su veličine grejpa. Pritišću mjehur pa piškiš.
Treba nekoliko tjedana da se vrate na svoje, moji su recimo i dalje veličine naranče a aspiracija je bila prije više od 3 tjedna.
💔💔💔
Tiina vidi se crtica 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Lioraliora vidi se crta,a slika je tamna,da je kraj prozora slikano,vidjelo bi se još bolje. Navijamo da tamni.
Tina vidi se i tvoja,nek nastavi tamniti.
MTB sretno! Nadam se da će biti sve u redu! Grlim te,drži se kao i inače! Hrabrice naša! 🥰
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Jutros sam prvo napravila neki kineski jeftini i on pokaza nista ..ostao skroz bijeli... i poslije ovaj napravila iz ljekarne i on pozitivan tako da nista mi nije jasno...
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Kača 😔 zao mi je ali idemo dalje 🙏🙏🍀🍀🤞
Tina tvoja ae odlično već vidi, koji je dpt 🍀🍀🤞 bit ce 🤰
Liora tvoja je ista kao i moja na 5dpt tako daaaa nek nastavi tamniti 🍀🍀🙏👶❤️
Mattan jaoo tako sam i ja jedno jutro drzim i gledam ju i uspila aam na kraj ubacit.. Iako sam morala na tusiranje odma hhehe.. Ne znam ja se bojin radit test ako nije prvi jutarnji.. Koji ti je danas dpt? 🤞🤞🤞🤞‼️
Manemoj hvalaa bilo je odlicno, DAda je prava iskusnjara 😂😂😂🤪 boze oslobodi stvarno mi je neugodno al morala sam napisat.. I btw nemam pojma kak dada izgleda al je u snu bila plavuša 🙄
Mtb jooj tek u 13.. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🤰
Marinela sretno 👶😍
Kača 😔 zao mi je ali idemo dalje 🙏🙏🍀🍀🤞
Tina tvoja ae odlično već vidi, koji je dpt 🍀🍀🤞 bit ce 🤰
Liora tvoja je ista kao i moja na 5dpt tako daaaa nek nastavi tamniti 🍀🍀🙏👶❤️
Mattan jaoo tako sam i ja jedno jutro drzim i gledam ju i uspila aam na kraj ubacit.. Iako sam morala na tusiranje odma hhehe.. Ne znam ja se bojin radit test ako nije prvi jutarnji.. Koji ti je danas dpt? 🤞🤞🤞🤞‼️
Manemoj hvalaa bilo je odlicno, DAda je prava iskusnjara 😂😂😂🤪 boze oslobodi stvarno mi je neugodno al morala sam napisat.. I btw nemam pojma kak dada izgleda al je u snu bila plavuša 🙄
Mtb jooj tek u 13.. 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🤰
Marinela sretno 👶😍
7 dan dpt.. al san primila brevacitid 1500 u subotu.. ja se nadam da je izasao, doktor je rekao da mu treba do tri dana
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica… Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru🧸
Sbjelisizločka jedna. Nek ti je sa srećom🍀
Zasto si makla potpis 🤔🤔🤔 jel i ti nesto skrivas… aurora 🤩🤩 cccc
Mtb sretno danas 🥰
Mattan sretan rockas sa zakasnjenjem… jesi piskila?
Marinela sretno 😘
Majkemi pratim tvoje objave da vidim tko je u tajnom postupku 🤩🤩🤩
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a moja bajo ja ti inace nanjusim te stvari... 🤣🤣🤣 i ocete iskreno ja sam skontala za manemoj da nesto krije jer je napisala jednom u petak cete sve znati 🤣🤣🤣 a sta nam ima tu priopcit bitno nego da je trudna... onda ona bjelis me ignorira... a nije ostavila utisak nepristojne dame i tako 🤣🤣🤣 sad odjednom ova citate stavlja 😋😋😋
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sanjich i Dada u vrućim igrama 😂😂🙈🙊
Test nisam radila jer sam pametnica piškila u wc, a držala bočicu u ruci 🤨🙆♀️
Sad ću čekat bar 4 sata pa ću probati.
Lioraliora iako je tamna slika čini mi se da vidim, i to fino ako je 5dnt 🥰
Tina superiška 🥰🥰🥰
Hvala vam svima na željama, dan je brzo prošao, sad imam 30 i 1 dan, što bi rekle babe ušla u 31 godinu, pitam se jesam li mudrija!? 😂😂 Ne bi baš rekla!
Ali barem imam ovaj divni buket kojem se mogu diviti🥰
Da da 5dnt uživo je baš vidljiva, preko slika malo manje, sad se nadati da tamni, hvala curke 🥰😇😍
Vidi se 😘😘😘😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Koliko ste se raspisale nemoze ovaj moj trudnicu mozak to sve popratite..
Curke s pozitivnim testicima 🤞🤞🙏
Ostale cure sretno danas 🤞🤞🙏
MTB sve znas ❤️❤️
I ja sam imala konzultacije s doktorom jer jos uvijek krvarim i rekao je da dodem sutra pa cemo vidjeti.
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sortiraj odgovore
Najstariji