Koliko ste se raspisale nemoze ovaj moj trudnicu mozak to sve popratite..
Curke s pozitivnim testicima 🤞🤞🙏
Ostale cure sretno danas 🤞🤞🙏
MTB sve znas ❤️❤️
I ja sam imala konzultacije s doktorom jer jos uvijek krvarim i rekao je da dodem sutra pa cemo vidjeti.
Woooohoooo, sutra ćeš vidjeti bebicu
Da nadam se da je sve ok makar neznam nadam se najboljem ❤️❤️
Sretno sutra❤️ držimo fige 🤞🙏
Hvala ti 😘😘😘
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica… Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru🧸
Sbjelisizločka jedna. Nek ti je sa srećom🍀
Zasto si makla potpis 🤔🤔🤔 jel i ti nesto skrivas… aurora 🤩🤩 cccc
Mtb sretno danas 🥰
Mattan sretan rockas sa zakasnjenjem… jesi piskila?
Marinela sretno 😘
Majkemi pratim tvoje objave da vidim tko je u tajnom postupku 🤩🤩🤩
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a moja bajo ja ti inace nanjusim te stvari… 🤣🤣🤣 i ocete iskreno ja sam skontala za manemoj da nesto krije jer je napisala jednom u petak cete sve znati 🤣🤣🤣 a sta nam ima tu priopcit bitno nego da je trudna… onda ona bjelis me ignorira… a nije ostavila utisak nepristojne dame i tako 🤣🤣🤣 sad odjednom ova citate stavlja 😋😋😋
Sherlock Holmes je mala beba za tebe 🧐😄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo za usporedbu ... samonda napomenem da je plavi raden jucer i sa prvom mokracom a crveni danas i sa trecom mokracom.. jel se samo meni cini da tamni 😑😑😑😑 https://ibb.co/J3L1t5D
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Koliko ste se raspisale nemoze ovaj moj trudnicu mozak to sve popratite..
Curke s pozitivnim testicima 🤞🤞🙏
Ostale cure sretno danas 🤞🤞🙏
MTB sve znas ❤️❤️
I ja sam imala konzultacije s doktorom jer jos uvijek krvarim i rekao je da dodem sutra pa cemo vidjeti.
Woooohoooo, sutra ćeš vidjeti bebicu
Da nadam se da je sve ok makar neznam nadam se najboljem ❤️❤️
Sretno sutra❤️ držimo fige 🤞🙏
Hvala ti 😘😘😘
Sretno sutra, Nina 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo za usporedbu … samonda napomenem da je plavi raden jucer i sa prvom mokracom a crveni danas i sa trecom mokracom.. jel se samo meni cini da tamni 😑😑😑😑https://ibb.co/J3L1t5D
Meni se cini da je crtica mrvicu tamnija 🙂🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo za usporedbu … samonda napomenem da je plavi raden jucer i sa prvom mokracom a crveni danas i sa trecom mokracom.. jel se samo meni cini da tamni 😑😑😑😑https://ibb.co/J3L1t5D
Ne možeš uspoređivati različite testove.
Kupi jedan, po mogućnosti Muller, i prati njega kroz dane.
💔💔💔
Ne možeš uspoređivati različite testove.
Kupi jedan, po mogućnosti Muller, i prati njega kroz dane.
Budem sutra... dosta testova za danas 🤣
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Liora ,Tina-crtice su tu♥️.
Mtb- sad sam procitala sve kaj si prolazila u ova dva dana😔. Vrazji miom, pa onda i ono jucer navecer. Ja drzim palceve da je ugrusak, mislim na tebe i vrlim te.♥️ Javim nam se nakon pregleda ♥️.
Nemoj ti meni tu vrlim te.
Kako je bilo na konzultacijama?!?!?!
Zapravo sve je proslo ok i ocekivano😊. Primarno je napraviti HSG. Nakon toga (ako nalaz bude ok) ona predlaže tempirane odnose preko ljeta (da se ne moramo vozit na folkulometrije u Zg jer to mozemo i u Kc). E sad kolko sam ja nju polovila, ako nam ne uspije tempiranim odnosima kroz dva-tri mjeseca, ona preporucuje IVF. Znaci ti tempirani odnosi bi zamijenili inseminaciju. Kaj se tice doktorice, mogu potvrditi Aurorine dojmove. Pažljiva, pricljiva, nasmijana i simpaticna. Nije joj se nigdje žurilo, sve skupa je trajalo dobrih sat vremena i da sam imala pitanja 🙈 na sva bi odgovorila sa strpljenjem 😊. Stvarno si je dala vremena prouciti sve nalaze, ispitati me sve u detalje, i napraviti temeljito ultrazvuk.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Mtbica sretno danas!! Mislim na tebe i držim fige da čuješ lijepe vijesti 🍀🍀🍀🍀
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Liora ,Tina-crtice su tu♥️.
Mtb- sad sam procitala sve kaj si prolazila u ova dva dana😔. Vrazji miom, pa onda i ono jucer navecer. Ja drzim palceve da je ugrusak, mislim na tebe i vrlim te.♥️ Javim nam se nakon pregleda ♥️.
Nemoj ti meni tu vrlim te.
Kako je bilo na konzultacijama?!?!?!
Zapravo sve je proslo ok i ocekivano😊. Primarno je napraviti HSG. Nakon toga (ako nalaz bude ok) ona predlaže tempirane odnose preko ljeta (da se ne moramo vozit na folkulometrije u Zg jer to mozemo i u Kc). E sad kolko sam ja nju polovila, ako nam ne uspije tempiranim odnosima kroz dva-tri mjeseca, ona preporucuje IVF. Znaci ti tempirani odnosi bi zamijenili inseminaciju. Kaj se tice doktorice, mogu potvrditi Aurorine dojmove. Pažljiva, pricljiva, nasmijana i simpaticna. Nije joj se nigdje žurilo, sve skupa je trajalo dobrih sat vremena i da sam imala pitanja 🙈 na sva bi odgovorila sa strpljenjem 😊. Stvarno si je dala vremena prouciti sve nalaze, ispitati me sve u detalje, i napraviti temeljito ultrazvuk.
E, to me zanimalo. Dakle, potvrđuješ dojam.
Ja imam kod nje za mjesec dana konzultacije, još će vrijeme pokazati hoću li ih otkazati ili ne
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji