Liora ,Tina-crtice su tu♥️.
Mtb- sad sam procitala sve kaj si prolazila u ova dva dana😔. Vrazji miom, pa onda i ono jucer navecer. Ja drzim palceve da je ugrusak, mislim na tebe i vrlim te.♥️ Javim nam se nakon pregleda ♥️.
Nemoj ti meni tu vrlim te.
Kako je bilo na konzultacijama?!?!?!
Zapravo sve je proslo ok i ocekivano😊. Primarno je napraviti HSG. Nakon toga (ako nalaz bude ok) ona predlaže tempirane odnose preko ljeta (da se ne moramo vozit na folkulometrije u Zg jer to mozemo i u Kc). E sad kolko sam ja nju polovila, ako nam ne uspije tempiranim odnosima kroz dva-tri mjeseca, ona preporucuje IVF. Znaci ti tempirani odnosi bi zamijenili inseminaciju. Kaj se tice doktorice, mogu potvrditi Aurorine dojmove. Pažljiva, pricljiva, nasmijana i simpaticna. Nije joj se nigdje žurilo, sve skupa je trajalo dobrih sat vremena i da sam imala pitanja 🙈 na sva bi odgovorila sa strpljenjem 😊. Stvarno si je dala vremena prouciti sve nalaze, ispitati me sve u detalje, i napraviti temeljito ultrazvuk.
Tako je i meni receno nakon HSG 👌 folikulometrije plus tempirani pa nakon ljeta IVF ako ne uspije.
Aurora i ti ste kod iste dokt.? I Sunflower je takodjer radila u Petrovoj.
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Evo za usporedbu … samonda napomenem da je plavi raden jucer i sa prvom mokracom a crveni danas i sa trecom mokracom.. jel se samo meni cini da tamni 😑😑😑😑https://ibb.co/J3L1t5D
Ne možeš uspoređivati različite testove.
Kupi jedan, po mogućnosti Muller, i prati njega kroz dane.
Tako je.. Ovako se mozes bezveze ponadat i koštaš se živaca... jel je jel nije? a testovi razlicito reagiraju.. Ako se odlucujete piskit testove prije bete trebali bi kupiti minimalno 2 testa ista i u razmaku 48 h ih uvijek s prvim jutarnjim popiskit.. Ovako je sve nagađanje i bespotrebno se izjedas cekajuci...
Mtb sretno draga! Nema se puno za reći. Držim 🤞😘
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Mtb draga, najdraza i najhrabrija zeno! Sve svoje misli upucujem tebi i drzim sve da je bebac hrabrica na mamu 🥰😘🙏 ja jutros napravila test, jako bijeli ☹️ u smecu je. Isplakala dusu i sad idemo dalje 😊💪 puse svima! 😘KačaMožda još nije ništa izgubljeno,danas ti je 8dt. Probaj opet sutra ako ne dođe menga sama od sebe, a svakako idi i betu izvaditi. Držim ti fige, znam da ti je teško. Ne znam jel imaš ikakve simptome menge?
Ja sam jučer bila uvjerena da bih mogla biti trudna, a onda su mi noćas počeli bolovi na desnoj strani kao i inače pred mengu, pa još i ona naapuhanost i problemi s probavom koje imam pred mengu, a toga nije bilo prošli put. Baš sam skroz deprimirana, a ne usudim se piškiti. Morat ću danas po test još ga nisam kupila.
Sanjichuuu koji sexy snovi, to te sigurno potakle ove priče o trljanju po guzi 😀😁😂😀
MTBmolim se da je samo glupi hematom. Grlim i javi nam se, svi iščekujemo tvoj pregled ❤
Jučer sam bila uvjerena da jesam t 😁 osjetljivost sisica i temp 37. Danas sok, ono niti sjene 😐 Joj nadam se da je bar tebi upalilo ❤️😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
MTB drz se, ja nisam mogla da otvorim sliku, nemam s tim iskustva ni znanje, a i povracala sam od migrene tako da stvarno nisam mogla da otvorim da vidim. Googlala sam da vidim simptome, ko sto si i sama 100%. Sve moze biti a i ne mora. Drzim fige i cekam da nam javiš. 😘🤞🤞🤞🤞😘
Mattan srecan rodjendan sa zakasnjenjem
Ostale cure, srecno.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Liora ,Tina-crtice su tu♥️.
Mtb- sad sam procitala sve kaj si prolazila u ova dva dana😔. Vrazji miom, pa onda i ono jucer navecer. Ja drzim palceve da je ugrusak, mislim na tebe i vrlim te.♥️ Javim nam se nakon pregleda ♥️.
Nemoj ti meni tu vrlim te.
Kako je bilo na konzultacijama?!?!?!
Zapravo sve je proslo ok i ocekivano😊. Primarno je napraviti HSG. Nakon toga (ako nalaz bude ok) ona predlaže tempirane odnose preko ljeta (da se ne moramo vozit na folkulometrije u Zg jer to mozemo i u Kc). E sad kolko sam ja nju polovila, ako nam ne uspije tempiranim odnosima kroz dva-tri mjeseca, ona preporucuje IVF. Znaci ti tempirani odnosi bi zamijenili inseminaciju. Kaj se tice doktorice, mogu potvrditi Aurorine dojmove. Pažljiva, pricljiva, nasmijana i simpaticna. Nije joj se nigdje žurilo, sve skupa je trajalo dobrih sat vremena i da sam imala pitanja 🙈 na sva bi odgovorila sa strpljenjem 😊. Stvarno si je dala vremena prouciti sve nalaze, ispitati me sve u detalje, i napraviti temeljito ultrazvuk.
E, to me zanimalo. Dakle, potvrđuješ dojam.
Ja imam kod nje za mjesec dana konzultacije, još će vrijeme pokazati hoću li ih otkazati ili ne
Definitivno potvrđujem dojam, ja sam usla unutra ko da idem na vjesala🙈. Mogu mislit kak sam izgledala ako me sestra pitala jesam dobro , dal me nesto boli i tokom običnog ultrazvuka me drzala za ruku🙈😊. Doktorica se šalila i stvarno su dale sve od sebe da se osjecam ugodno😊. Uz sve navedeno ja stvarno drzim palceve da ih ti nikad ne upoznas♥️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure koja je to doktorica iz Petrove? Pisale ste prije, ali nisam zapamtila
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda