Bjelis Ruska i vjestico Sara 😜😜😜😂😂😂https://ibb.co/DKFCN6b
E Bajo, ovo samo ti možeš 🤣🤣🤣 To dite je doslo filmski na ovaj svit ❤️
Misliš na ovohttps://ibb.co/gmz4ZZs
😍😍😍😍 divotica mala 🌺
Sanjich, ako je u helikopteru rođena, onda tamo di je helikopter registriran 🤣🤣🤣
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure, mala pomoc, bojim se da ne zeznem nesto. Na Gonal pen, vrtim onaj kruzic dok ne nadjem svoju dozu, tj 250 mi pise u papirima?
Tako je prvo namjestas dozu onda pikas 😘
Hvala, nisam jos otvorila kutiju a već frkišem dal cu znati
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Rita_55 drago mi je da ne moraš na kiretažu, brz oporavak želim od ❤️.
Meto sretno sutra ☀️
Ja sam danas ujutro na 10dnt dva 3dnevna napravila onaj First Sign test iz DM-a i bio je negativan. Na njemu piše da otkriva trudnoću od 1.dana izostanka men. Meni je tek za dva dana, a i tješi me to što je frendica bila trudna i na dan kašnjenja napravila isti taj test koji je bio neg. Znam da se sad držim za slamku... Sutra ću napraviti onaj Gravigidnost test, a preksutra vadim betu. Na 6. i 7. dnt vertigo i štrecanje u l.jajniku (odmah pomislila na vanmaterničnu koju više nikad ne želim prolaziti 😓). (- -) pomalo nabrekle i teške što prepisujem utrićima. Jedino što mi je drugačije ovog puta je povećano lučenje sline i dobar ten. Lagano se pripremam za malu betu... U tom slucaju sam odlucila u srijedu po rakiji, oplakat i zatvorit to poglavlje...
U cet.vec otici svom gin.traziti uputnice za daljnje pretrage s prvih stranica. Mm ce također napraviti sve preporučene pretrage. Uz to, naručila bih se na konzultacije u BetaPlus jer mi je preko puta posla. Koliko god je prof.Vrčić stručan, mislim da bi mi odgovarala promjena klinike. U Petrovoj je sve kao na traci i samo mi stvara dodatni stres. Osim toga, čula sam dobre kritike o dr.Bračun. Djevojke koje su u BetaPlus molim vas koju informaciju sto mogu tamo ocekivati i kod kojih ste dr.? Hvala puno 🌺
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
BAJO helihopter, vrh
Rita žao mi je i drži se
Aura ovaj je dobitan, žao mi je za smrzliće
Ruska super da je sve ok
MTB vjerujem da taj miom neće raditi problem i da će biti sve ok
Nadja užas i baš mi je žao
Lijep pozdrav svima
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
BAJO helihopter, vrhRita žao mi je i drži se
Aura ovaj je dobitan, žao mi je za smrzliće
Ruska super da je sve okMTB vjerujem da taj miom neće raditi problem i da će biti sve ok
Nadja užas i baš mi je žao
Lijep pozdrav svima
Erica uvik kratka i jasna 🙃😘
Rita_55 drago mi je da ne moraš na kiretažu, brz oporavak želim od ❤️.
Meto sretno sutra ☀️
Ja sam danas ujutro na 10dnt dva 3dnevna napravila onaj First Sign test iz DM-a i bio je negativan. Na njemu piše da otkriva trudnoću od 1.dana izostanka men. Meni je tek za dva dana, a i tješi me to što je frendica bila trudna i na dan kašnjenja napravila isti taj test koji je bio neg. Znam da se sad držim za slamku… Sutra ću napraviti onaj Gravigidnost test, a preksutra vadim betu. Na 6. i 7. dnt vertigo i štrecanje u l.jajniku (odmah pomislila na vanmaterničnu koju više nikad ne želim prolaziti 😓). (- -) pomalo nabrekle i teške što prepisujem utrićima. Jedino što mi je drugačije ovog puta je povećano lučenje sline i dobar ten. Lagano se pripremam za malu betu… U tom slucaju sam odlucila u srijedu po rakiji, oplakat i zatvorit to poglavlje…
U cet.vec otici svom gin.traziti uputnice za daljnje pretrage s prvih stranica. Mm ce također napraviti sve preporučene pretrage. Uz to, naručila bih se na konzultacije u BetaPlus jer mi je preko puta posla. Koliko god je prof.Vrčić stručan, mislim da bi mi odgovarala promjena klinike. U Petrovoj je sve kao na traci i samo mi stvara dodatni stres. Osim toga, čula sam dobre kritike o dr.Bračun. Djevojke koje su u BetaPlus molim vas koju informaciju sto mogu tamo ocekivati i kod kojih ste dr.? Hvala puno 🌺
Pozdrav,
Evo ja sam u Beti Plus kod doktorice Bračun. Ja zasad imam samo riječi hvale za sve, jako su svi ljubazni,otvoreni za pitanja. Sve lijepo objasne i mogu ih dobiti telefonski za sve što me zanima
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Nadja ajme grozno je i za čitati. Baš mi je žao. Trebala bi kad ti bude malo bolje javiti u VV na odjel što se dogodilo i što su ti napravili.
Aura navijamo za ove u busi ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sanjich wow, rasturate!! ❤
Stani, popishanka! Sad si naučila da se kod ovako ranig testiranja treba dobro posusiti 😜 Koliko je ono IU bio taj tvoj booster? Ovo je crturina!! 😁🐥
Nina to! su vijesti koje smo čekali! Nije pipi spina…
Bajo 😵 opet sam propustila tvoje slikeeeeeeeeeeeeee Kako si rodila? U helicu? Na pisti? Porodio te zgodan pilot? Mmmmm
MTBica da nisam citala u komadu, usrala bi se. Ti pišeš dramu live ili kaj. Razbim te! Di je taj miom, koloko velik, koliko smeta bebi i najvaznije - stakažeGic?
Ruska spominje neke pimpije, bila je jako prosta, mislim da je fulala forum. Sad znamo zak je nema, surfa bespucima interneta. Ja ne mogu ponovit sta je kometirala. Nije ni cudo da je iz prve ostala trudna! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ruska super za pregled, bas mi je drago da ces jos malp biti kuci.
Metonu, tebe! Super da si dogovorila pregled sutra! Wow ❤❤
🤭🤭🤭 ovaj me najbolje opisuje 🥴
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bajo helikopter wauuu, a bebica je premedena koliko kose
Aura neces ni trebat smrznut sad ce uspjeti 🥰
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Cure, žao mi je što sam vas prepala, nije mi to bila namjera. Ono je bilo prije pregleda, krenula me prati panika, a Ruska1986 me onda obično nasmije i opusti.
Javim se malo kasnije, ljekarna i to…
💜❤ cim prije se javi! Brinemo..
Može jedno pitanje, vidim da si vratila i ti 2 blastice, i jedna je preživjela, reci mi šta se događa sa rom drugom poslije? Jel stoji tu gdje je do poroda ili?
Vratila sam 2 blastice i jedna se primila.. Druge nema vise 🤷🏻♀️ to je ko kad bude negativna beta nakon transfera, jednostavno se nije primilo..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji