Rita_55 drago mi je da ne moraš na kiretažu, brz oporavak želim od ❤️.
Meto sretno sutra ☀️
Ja sam danas ujutro na 10dnt dva 3dnevna napravila onaj First Sign test iz DM-a i bio je negativan. Na njemu piše da otkriva trudnoću od 1.dana izostanka men. Meni je tek za dva dana, a i tješi me to što je frendica bila trudna i na dan kašnjenja napravila isti taj test koji je bio neg. Znam da se sad držim za slamku… Sutra ću napraviti onaj Gravigidnost test, a preksutra vadim betu. Na 6. i 7. dnt vertigo i štrecanje u l.jajniku (odmah pomislila na vanmaterničnu koju više nikad ne želim prolaziti 😓). (- -) pomalo nabrekle i teške što prepisujem utrićima. Jedino što mi je drugačije ovog puta je povećano lučenje sline i dobar ten. Lagano se pripremam za malu betu… U tom slucaju sam odlucila u srijedu po rakiji, oplakat i zatvorit to poglavlje…
U cet.vec otici svom gin.traziti uputnice za daljnje pretrage s prvih stranica. Mm ce također napraviti sve preporučene pretrage. Uz to, naručila bih se na konzultacije u BetaPlus jer mi je preko puta posla. Koliko god je prof.Vrčić stručan, mislim da bi mi odgovarala promjena klinike. U Petrovoj je sve kao na traci i samo mi stvara dodatni stres. Osim toga, čula sam dobre kritike o dr.Bračun. Djevojke koje su u BetaPlus molim vas koju informaciju sto mogu tamo ocekivati i kod kojih ste dr.? Hvala puno 🌺
Pozdrav,
Evo ja sam u Beti Plus kod doktorice Bračun. Ja zasad imam samo riječi hvale za sve, jako su svi ljubazni,otvoreni za pitanja. Sve lijepo objasne i mogu ih dobiti telefonski za sve što me zanima
nika0302 to je divno za čuti 🥳 Koliko si čekala za konzultacije, jel guzva tamo? Jesi li preko HZZO?
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Pozdrav cure, samo da vam se malo javim i kažem da stalno mislim na vas, nisam vas baš čitala jer stvarno puno pišete pa ne stignem.
Uglavnom čestitam svima koji su uspjeli ostvariti svoj rezultat i želim sreću i bez oporavak svim koje još to nisu uspjele.
Uskoro vam se i ja pridružujem jer u 4 mj idem u novi postupak 💪💪 a uz vas je sve lakše.
Žao mi je što me nije bilo od misseda ali jednostavno sam se skroz isključila i povadi la sve nove nalaze i idemo u nove pobjede
Di siii Picky, ajde super, još malo i postupak, držimo fige, javljaj nam se 🥰😇😍
Tuma ❤️❤️❤️
Ruska njihova klasika 😂 oni su zagovaratelji svi onog što manje prckanja to bolje. Daj reci kod kog si bila i kak ti se čini? Upijam koji je doktor kakav da kad dođem rodit i vidim ko je dežuran znam hoću izac van il ne 😂😂😂 hahahha saaalim se… Al fkt kad dođeš s trudovima pogledaš lijevo na zidu na hitnoj imaš gdje ti piše ko je dežuran taj dan u radaoni i tak
MTB ma ne može taj miom ništa bebi, brzo će beba bit tak velika da joj to moze igračka 🙈 čuvaj se 😘
Bio je Goluza, al sam ja bila kod njegove specijalizantice. A inace, guglam jucer njega i doktoricu koja radi popodne:dr.Skrablin. Pa ne zna se koje je gore 🙈 ovaj zaboravio iglu u pacijentici, a ova donekle kriva za smrt jedne bebe. Ovog Goluzu sam cula kako prica sa pacijenticama i cini mi se ok..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Kaze mi dr. koji me sada lijeci da me nije smjela tek tako pustiti sa tim prosirenim jajovodom koji je uocila a koji prije dva tjedna nije bio prosiren vec da me trebala uputiti na lijecenje i njegove daljnje rijeci su "ona vas je pustila i nije nista napisala zato da opere svoje ruke od toga, nije to smjela napraviti i zna da nije ali jednostavno vas se rijesila da opere svoje ruke a s vama sta bude bit ce". Puno sam toga sada napisala zato da bi vam sve bilo jasno i nadam se da se to vise nikome nece dogoditi. Ja sam ocajna jer mi vjerojatno slijedi jos i operacija radi uklankanja tog ostecenog jajovoda. To ce mi biti vec druga laparoskopija.
Uzas! Ne znam sta da kazem na ovo sve... Bas velika greska sa njene strane! Uzas i katastrofa 😡 Ja se nadam da ces se zaliti il nest jer ovo ne bi smjelo nikako proc ovako
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Od moja 3 ostala borca, ni jedan nije dosao do blastice. 😪
Ako ne uspije sad, do 10og mjeseca ne mogu u postupak.
Nije da sam sve vec otpisala, ali bas bi mi ulilo nadu da se bar 1 izborio. 😪😪😪
Sve je sad u Njegovim rukama🙏
😔😔😔 ali mi se nadamo da ce ovaj postupak ipak bit uspjesan, jel tako? 🙂🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Bjelis Ruska i vjestico Sara 😜😜😜😂😂😂https://ibb.co/DKFCN6b
Ma kazem ja: 👑🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Nadja81tužno je čuti da kroz sve to prolaziš. Šaljem zagrljaje!💓
Aura borac je u tebi, držimo fige za to!🙏
Ja sam sinoć uzela štopericu, sutra aspiracija. A danas mi je nekako manji pritisak jajnika tj. skoro i ne osjetim. Ne znam je li to normalno, očekivala sam da će danas biti najjače probadanje.🤔
Sunflower i meni je tako bilo, nakon štoperice mi je bilo lakše i manji pritisak, no nakon aspiracije sam skužila da mi je od zadnjeg UZV puklo 3 folikula, pa mi je na kraju aspirirano 5 folikula, a ne 8. Vjerojatno je i to bio razlog da mi je bilo lakše u trbuhu...
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Aura pa kad su prave bebice kod tebe 😍😍😍🥰
Piky baš mi je drago da si se javila, da si bolje i da krećete dalje. Želim ti punoo sreće i da ti odma ovaj sljedeći donese bebicu ❤️
Nadja čitam i ne vjerujem, iskreno se nadam da će za to netko odgovarati. Razumijem ja da svatko tko radi griješi, ali ovo su velike pogreške, da je bar onda rekla što se dogodilo pa si odma počela liječit to, a ne da se upala širi 😤😤😤😤💆♀️😡😠 ajme preprestrasno! Drži nam se ❤️
MTB nismo ni sumnjale da si dobro, bebu imaš, nema sikiranja 🪓❌😃🥰 mazi bebu 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tanja izvrtis ga na svoju dozu koju ti je dr.prepisao i ubodes se. Ako imas veci pen, pa u njemu jos ostane, ostatak spremis u frizider i sutra to koristis..
Lineica suta je kljucni dan, rekla bi Meto 😉 Uskoro ces sve saznati..
Bajo prealatka bebaaaaaa. 😍 Pa daj malo detalja!! Tko te porodio, isss spa ovo je filmski! Kako s pupkovinom, ko je vato, je l u zraku, ono ti si gora od MTB s ovim teaserima!!
oharascarlett14@gmail.com
Rita_55 drago mi je da ne moraš na kiretažu, brz oporavak želim od ❤️.
Meto sretno sutra ☀️
Ja sam danas ujutro na 10dnt dva 3dnevna napravila onaj First Sign test iz DM-a i bio je negativan. Na njemu piše da otkriva trudnoću od 1.dana izostanka men. Meni je tek za dva dana, a i tješi me to što je frendica bila trudna i na dan kašnjenja napravila isti taj test koji je bio neg. Znam da se sad držim za slamku… Sutra ću napraviti onaj Gravigidnost test, a preksutra vadim betu. Na 6. i 7. dnt vertigo i štrecanje u l.jajniku (odmah pomislila na vanmaterničnu koju više nikad ne želim prolaziti 😓). (- -) pomalo nabrekle i teške što prepisujem utrićima. Jedino što mi je drugačije ovog puta je povećano lučenje sline i dobar ten. Lagano se pripremam za malu betu… U tom slucaju sam odlucila u srijedu po rakiji, oplakat i zatvorit to poglavlje…
U cet.vec otici svom gin.traziti uputnice za daljnje pretrage s prvih stranica. Mm ce također napraviti sve preporučene pretrage. Uz to, naručila bih se na konzultacije u BetaPlus jer mi je preko puta posla. Koliko god je prof.Vrčić stručan, mislim da bi mi odgovarala promjena klinike. U Petrovoj je sve kao na traci i samo mi stvara dodatni stres. Osim toga, čula sam dobre kritike o dr.Bračun. Djevojke koje su u BetaPlus molim vas koju informaciju sto mogu tamo ocekivati i kod kojih ste dr.? Hvala puno 🌺
Nema bas ni sjenice neke? Jer bi se trebalo bar nest mrvicu vidit.. Ali napravi sutra test i drzi malo duze u urinu neg sta pise... Tako nam je rekla Lucija koja je ekspert u testovima. Alo ga radis prije menge, moze i duze u urinu bit. A mogla bi nam nljepit slikicu testa ovdje 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji