Kača kad naručuješ ubaci sve popuste koje imaš jer se na Vitacostu popusti zbrajaju!!
Ja sam 2x folacin s methykobalminom i 1x Q10 platila sa svim popustima 39 USD!! Plus 9.99USD dostava.
oharascarlett14@gmail.com
Tuma ❤️❤️❤️
Ruska njihova klasika 😂 oni su zagovaratelji svi onog što manje prckanja to bolje. Daj reci kod kog si bila i kak ti se čini? Upijam koji je doktor kakav da kad dođem rodit i vidim ko je dežuran znam hoću izac van il ne 😂😂😂 hahahha saaalim se… Al fkt kad dođeš s trudovima pogledaš lijevo na zidu na hitnoj imaš gdje ti piše ko je dežuran taj dan u radaoni i tak
MTB ma ne može taj miom ništa bebi, brzo će beba bit tak velika da joj to moze igračka 🙈 čuvaj se 😘
Ahahahaha, svidja mi se ovo! Igračka 😁🐥
Evo me sa novim jako razocaravajucim saznanjima. Sada ispada da su one dvije hemoragicne ciste koje su nastale tako sto je dr probusila dva folikula da bi dosla do onog do kojeg je namjeravala doci znatno manji problem nego sto se mislilo. Problem je sto imam bakterijsku upalu desnog jajovoda sa CRPom preko 200 a ta upala je nastala tako sto je doktorica prilikom aspiracije probusila jajovod i unijela bakteriju. A sada cete tek ostati iznenađene jer ovo nisam ni spominjala ali napisat cu zato da se to nekoj ne bi isto dogodilo. Naime, prije tog IVFa je moj bris pokazao bakteriju i doktorica me neovisno o tome uzela u postupak rekavsi "ma idemo u postupak, ta bakterija nije tako opasna", rekla sam to i svojoj ginekologici a ona je rekla "ma nece valjda nista biti" i eto ga sada. Nije me smjela uzeti u postupak sa bakterijom a nisam ni ja trebala pristati na to ali vjerovala sam joj. A to kako je probusila jajovod prilikom aspiracije ... nemam rijeci. Meni je tijekom te aspiracije sve bilo cudno, dr. se nakon toga cudno ponasala kada je rekla da je folikul prazan i samo nestala iz sale a ja nekako nisam ni povjerovala da je taj folikul bio prazan jer je bila jako jako cudna i imala sam osjecaj da je nesto poslo po krivu ali da ne zeli reci. Moje misljenje tada je bilo da je mozda jajna stanica nezrela pa da je radije rekla "prazan folikul". Uglavnom, kuzilo se da nesto ne stima. Sad mislim da je mozda i skuzila sta je napravila pa je bila sva cudna. A na ovom zadnjem pregledu o kojem sam vam pisala, gdje je panicarila "ajme sta je ovo, meni to lici na endometriozu, ovo je prosiren jajovod, pa od cega je to ....." i hitno zvala drugu dr. koja nije mogla doci, mislim da je zapravo sve znala ali se, kao sto sam i tada napisala, pravila da nema pojma sve dok joj nisam rekla da je na desnom bila aspiracija. Nakon toga je rekla "aha, onda je to to" i u nalazu napisala samo dvije hemoragicne ciste a nije navela prosiren jajovod koji je inficirala bakterijom radi cega sada lezim u bolnici.
Kaze mi dr. koji me sada lijeci da me nije smjela tek tako pustiti sa tim prosirenim jajovodom koji je uocila a koji prije dva tjedna nije bio prosiren vec da me trebala uputiti na lijecenje i njegove daljnje rijeci su "ona vas je pustila i nije nista napisala zato da opere svoje ruke od toga, nije to smjela napraviti i zna da nije ali jednostavno vas se rijesila da opere svoje ruke a s vama sta bude bit ce". Puno sam toga sada napisala zato da bi vam sve bilo jasno i nadam se da se to vise nikome nece dogoditi. Ja sam ocajna jer mi vjerojatno slijedi jos i operacija radi uklankanja tog ostecenog jajovoda. To ce mi biti vec druga laparoskopija.
Kaze mi dr. koji me sada lijeci da me nije smjela tek tako pustiti sa tim prosirenim jajovodom koji je uocila a koji prije dva tjedna nije bio prosiren vec da me trebala uputiti na lijecenje i njegove daljnje rijeci su "ona vas je pustila i nije nista napisala zato da opere svoje ruke od toga, nije to smjela napraviti i zna da nije ali jednostavno vas se rijesila da opere svoje ruke a s vama sta bude bit ce". Puno sam toga sada napisala zato da bi vam sve bilo jasno i nadam se da se to vise nikome nece dogoditi. Ja sam ocajna jer mi vjerojatno slijedi jos i operacija radi uklankanja tog ostecenog jajovoda. To ce mi biti vec druga laparoskopija.
Žao mi je to čuti jer sam i ja gore kod njih. Želim ti brz oporavak i da sve prođe uredu, ja sam također imala 2 laparoskopije do sada..i rekli su mi da treća nije preporučljiva..sva sam izrezana dolje i u pupku...
Evo me sa novim jako razocaravajucim saznanjima. Sada ispada da su one dvije hemoragicne ciste koje su nastale tako sto je dr probusila dva folikula da bi dosla do onog do kojeg je namjeravala doci znatno manji problem nego sto se mislilo. Problem je sto imam bakterijsku upalu desnog jajovoda sa CRPom preko 200 a ta upala je nastala tako sto je doktorica prilikom aspiracije probusila jajovod i unijela bakteriju. A sada cete tek ostati iznenađene jer ovo nisam ni spominjala ali napisat cu zato da se to nekoj ne bi isto dogodilo. Naime, prije tog IVFa je moj bris pokazao bakteriju i doktorica me neovisno o tome uzela u postupak rekavsi "ma idemo u postupak, ta bakterija nije tako opasna", rekla sam to i svojoj ginekologici a ona je rekla "ma nece valjda nista biti" i eto ga sada. Nije me smjela uzeti u postupak sa bakterijom a nisam ni ja trebala pristati na to ali vjerovala sam joj. A to kako je probusila jajovod prilikom aspiracije … nemam rijeci. Meni je tijekom te aspiracije sve bilo cudno, dr. se nakon toga cudno ponasala kada je rekla da je folikul prazan i samo nestala iz sale a ja nekako nisam ni povjerovala da je taj folikul bio prazan jer je bila jako jako cudna i imala sam osjecaj da je nesto poslo po krivu ali da ne zeli reci. Moje misljenje tada je bilo da je mozda jajna stanica nezrela pa da je radije rekla "prazan folikul". Uglavnom, kuzilo se da nesto ne stima. Sad mislim da je mozda i skuzila sta je napravila pa je bila sva cudna. A na ovom zadnjem pregledu o kojem sam vam pisala, gdje je panicarila "ajme sta je ovo, meni to lici na endometriozu, ovo je prosiren jajovod, pa od cega je to ….." i hitno zvala drugu dr. koja nije mogla doci, mislim da je zapravo sve znala ali se, kao sto sam i tada napisala, pravila da nema pojma sve dok joj nisam rekla da je na desnom bila aspiracija. Nakon toga je rekla "aha, onda je to to" i u nalazu napisala samo dvije hemoragicne ciste a nije navela prosiren jajovod koji je inficirala bakterijom radi cega sada lezim u bolnici.
Ja sam kod doktorice P. I nikad me ne bi primili bez čistog nalaza brisa nema šanse, jednom sam imala ureaplazmu i rekla mi je ne može dok sve ne bude čisto uredno.. tak da ovo mi stvarno čudno sada 😶
Nadja ajme meni. Ovo je strasno.
Zelim ti svakako brzi i sto laksi oporavak, obzirom na sve. Ovo van svake etike, ljudskosti, svega..
Nadja zar oni ne dezinficiraju zid rodnice prije aspiracije? Jer tako mogu i unijet u jajnik pa na isto dode. Kako misli nije opasna, ako moze izazvati takvu upalu opasna je sve i da su napravili uspjesni transfer pa da upalni sekret kapi po plodu. Cula sam da na VV daju neku atb profilaksu prilikom aspiracije, al nisam sigurna? Jel operacija sada nuzna sto oni kazu?
Ajme i ja imam sto pitanja ne mogu ni zamisliti kako je tebi! Uzasno mi je zao da to prolazis, drzi se i iskreno se nadam da ces biti dobro sto prije💕
Evo me sa novim jako razocaravajucim saznanjima. Sada ispada da su one dvije hemoragicne ciste koje su nastale tako sto je dr probusila dva folikula da bi dosla do onog do kojeg je namjeravala doci znatno manji problem nego sto se mislilo. Problem je sto imam bakterijsku upalu desnog jajovoda sa CRPom preko 200 a ta upala je nastala tako sto je doktorica prilikom aspiracije probusila jajovod i unijela bakteriju. A sada cete tek ostati iznenađene jer ovo nisam ni spominjala ali napisat cu zato da se to nekoj ne bi isto dogodilo. Naime, prije tog IVFa je moj bris pokazao bakteriju i doktorica me neovisno o tome uzela u postupak rekavsi "ma idemo u postupak, ta bakterija nije tako opasna", rekla sam to i svojoj ginekologici a ona je rekla "ma nece valjda nista biti" i eto ga sada. Nije me smjela uzeti u postupak sa bakterijom a nisam ni ja trebala pristati na to ali vjerovala sam joj. A to kako je probusila jajovod prilikom aspiracije … nemam rijeci. Meni je tijekom te aspiracije sve bilo cudno, dr. se nakon toga cudno ponasala kada je rekla da je folikul prazan i samo nestala iz sale a ja nekako nisam ni povjerovala da je taj folikul bio prazan jer je bila jako jako cudna i imala sam osjecaj da je nesto poslo po krivu ali da ne zeli reci. Moje misljenje tada je bilo da je mozda jajna stanica nezrela pa da je radije rekla "prazan folikul". Uglavnom, kuzilo se da nesto ne stima. Sad mislim da je mozda i skuzila sta je napravila pa je bila sva cudna. A na ovom zadnjem pregledu o kojem sam vam pisala, gdje je panicarila "ajme sta je ovo, meni to lici na endometriozu, ovo je prosiren jajovod, pa od cega je to ….." i hitno zvala drugu dr. koja nije mogla doci, mislim da je zapravo sve znala ali se, kao sto sam i tada napisala, pravila da nema pojma sve dok joj nisam rekla da je na desnom bila aspiracija. Nakon toga je rekla "aha, onda je to to" i u nalazu napisala samo dvije hemoragicne ciste a nije navela prosiren jajovod koji je inficirala bakterijom radi cega sada lezim u bolnici.
Bez riječi sam. Ovo se čisti primjer ljudskog nemara!
Drzi se draga i brz oporavak želim!❤
05.12.2022 💗
Nadja ovo je grozno..drzi se...nemam riječi za takve doktore..da je bar rekla sta je napravila pa da se na vrijeme krene u liječenje...uzas....
Ruska bas mi je drago da je sve uredu 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji