Znas sta Bajo, de stavljaj te slike na 24 sata. 🙄
Skuzila san da je nesto u vezi helikoptera, ja san te zajebavala da ces rodit u njemu 🙈 Jesan li vještica ili?
Bas! Ja nikad ulovit nest njeno 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ kako si ti??
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sanjich wow, rasturate!! ❤
Stani, popishanka! Sad si naučila da se kod ovako ranig testiranja treba dobro posusiti 😜 Koliko je ono IU bio taj tvoj booster? Ovo je crturina!! 😁🐥
Nina to! su vijesti koje smo čekali! Nije pipi spina...
Bajo 😵 opet sam propustila tvoje slikeeeeeeeeeeeeee Kako si rodila? U helicu? Na pisti? Porodio te zgodan pilot? Mmmmm
MTBica da nisam citala u komadu, usrala bi se. Ti pišeš dramu live ili kaj. Razbim te! Di je taj miom, koloko velik, koliko smeta bebi i najvaznije - sta kaže Gic?
Ruska spominje neke pimpije, bila je jako prosta, mislim da je fulala forum. Sad znamo zak je nema, surfa bespucima interneta. Ja ne mogu ponovit sta je kometirala. Nije ni cudo da je iz prve ostala trudna! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ruska super za pregled, bas mi je drago da ces jos malp biti kuci.
Meto nu, tebe! Super da si dogovorila pregled sutra! Wow ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Ruska, drago mi je da je sve ok. Vidiš, meni ovdje u DE je pevi CTG bio u 31. tt, onda 35. , sutra u 37. i onda svaki sljedeći tjedan do poroda. Zanimiljivo mi je to kako se puno razlikuje od drzave do drzave 🤷🏻♀️
Da svaki dan moram ic, bilo bi me briga, samo da je sve ok. 🌺🌸🌺
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I najvaznije Rita u svoj tuzi, drago mi je da cete ovo uspijeti rjesiti medikamentima ❤❤❤
Cure, žao mi je što sam vas prepala, nije mi to bila namjera. Ono je bilo prije pregleda, krenula me prati panika, a Ruska1986 me onda obično nasmije i opusti.
Javim se malo kasnije, ljekarna i to…
💜❤ cim prije se javi! Brinemo..
Može jedno pitanje, vidim da si vratila i ti 2 blastice, i jedna je preživjela, reci mi šta se događa sa rom drugom poslije? Jel stoji tu gdje je do poroda ili?
Skuzila san da je nesto u vezi helikoptera, ja san te zajebavala da ces rodit u njemu 🙈 Jesan li vještica ili?
Bas! Ja nikad ulovit nest njeno 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ kako si ti??
Tek sad ovo vidim. Super sam, hvala. Doduse, počinju se javljat čari zadnjeg mjeseca trudnoće-otičem. Noge su mi ajme jel stojim uru vrimena na nogama. Spremam se maloprije da idem u šetnju s muzem do njegovog ureda, oblacim cizme i ne ide, doslovno ne mogu ugurat nogu. Spala sam na Starke, nadam se da će zatoplit brzo 🙈🙈🙈
Inače imam problema sa oticanjem nogu, posebice ljeti kad su vrucine, i zahvalna san sta nisan trudna u tom periodu, ali i ovo postaje ludo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Drugo sve ok, jedino još šta rokćem po noći jer me on pritišće pa mi muž ne moze spavat 🤣🤣🤣🤣
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ti jedna Bajo!
Tuma ❤️❤️❤️
Ruska njihova klasika 😂 oni su zagovaratelji svi onog što manje prckanja to bolje. Daj reci kod kog si bila i kak ti se čini? Upijam koji je doktor kakav da kad dođem rodit i vidim ko je dežuran znam hoću izac van il ne 😂😂😂 hahahha saaalim se... Al fkt kad dođeš s trudovima pogledaš lijevo na zidu na hitnoj imaš gdje ti piše ko je dežuran taj dan u radaoni i tak
MTB ma ne može taj miom ništa bebi, brzo će beba bit tak velika da joj to moze igračka 🙈 čuvaj se 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Rita glupo je za reći ali drago mi je da ćeš ipak proc bez kiretaze. Drži nam se, da prođe što brže 🙏🤞❤️
Sara i ti nam odbrojavas sitno 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB čekamo detalje
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji