Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Ožujak 2021. 14:25

Nadja81 draga drži se ❤️
    Ovo je zaboljelo čitati. Želim ti puno snage... Odmah sam se sjetila svoje seke koja je ležala na odjelu punih 10 dana bez da su znali što joj je, a crp je divljao do 300...Dr. koji ju je ginekološki pregledala rekla je da je sve čisto.. A ona sa temperaturom 41 i divljim crp leži u krevetu u bolovima koji su ju vodili do povraćanja... Ista ta doktorica ni na 2 uzv nije ništa vidjela... Šaltali su ju relacija Dubrava - Petrova - Rebro - Petrova....A seka je počela krvariti i hvala bogu Dr. nije bilo na odjelu i pregledao je drugi liječnik i vidio endometriom koji se raširio preko cijelog jajnika. Nije smjela na operaciju pod temperaturom i tolikom upalom i nakon 5 neuspjelih dana skidanja crp do nekih granica, otišla ne na operaciju kad joj je bio oko 80 jer nisu smjeli toliko čekati... Kad se sjetim suza mi krene 😪😪😪
    Tako da razumijem koliko ti je teško i koliko si ljuta.... I još k svemu tome ti bakteriju unese... 😒😒😒
    Drži se i budi hrabra i nedaj joj tako lako za pravo ❤️❤️❤️❤️ želim ti što brži oporavak. 

endometrioza

Dashuri
    22. Ožujak 2021. 14:31

Od moja 3 ostala borca, ni jedan nije dosao do blastice. 😪
    Ako ne uspije sad, do 10og mjeseca ne mogu u postupak. 
    Nije da sam sve vec otpisala, ali bas bi mi ulilo nadu da se bar 1 izborio. 😪😪😪
    Sve je sad u Njegovim rukama🙏

05.12.2022 💗

Nina92
    22. Ožujak 2021. 14:34

Rita drzi se draga uz tebe smo ❤️
    Nadja81 uzas da mogu tako pogrijesit, nemam rijeci, saljem veliki zagrljaj 😍
    MTB javi se kad ces moc da nam sve lijepo objasni 😘😘

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

sbjelisi
    22. Ožujak 2021. 14:36

Aura

Od moja 3 ostala borca, ni jedan nije dosao do blastice. 😪
    Ako ne uspije sad, do 10og mjeseca ne mogu u postupak.
    Nije da sam sve vec otpisala, ali bas bi mi ulilo nadu da se bar 1 izborio. 😪😪😪
    Sve je sad u Njegovim rukama🙏

Ajoj, Aura. 
    Znam, lijdpo je imati smrzlice jer ne moras puno čekati za novi postupak. Ali, tvoje bebe su u pupi i za njih gigamo ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

• Mare0208
    22. Ožujak 2021. 14:38

O Nadja draga, prestrašno. Nisam popratila cijelu tvoju priču, ali ovo je koma.. 
    Hvala ti puno što si ovo napisala. Ja naime vučem enterokoka u brisu. Već 5.antibiotik pijem. Prošli tjedan mi je moj soc gin rekao nek idem ja u postupak da to više ne odgađamo i da mi više neće ni davat antibiotike. Nek i ne spominjem to u OS jer me nisu ni tražili nove briseve, imam iz 11.mjeseca sterilne. I ja ga pitam može li što biti, kaže on valjda ne. Ali mene je toga bilo strah i otišla sam po mišljenje kod dr na humanu tu kod sebe u gradu i dao mi je antibiotik ipak. Tako da sad, pročitavši tvohi priču, definitivno odgađamo postupak do čistih briseva.
    Brz oporavak 😘

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Lucyinthesky
    22. Ožujak 2021. 14:40

Nadja81 grozna priča, jako mi je žao i želim ti što brži oporavak i da sve bude ok 🤞❤️Po meni je ovo za tužbu, ok, može se dogoditi greška, ljudski faktor, griješimo svi s time da se u medicini te greške nažalost skupo plaćaju, ali napravit tako nešto, biti svjestan i počet se izvlačiti i dići ruke..ma koma 😡
    Aura žao mi je, znam točno kako se osjećaš jer mi se 2 puta isto dogodilo...Držim fige da se uhvate 🤞🤞🤞
    MTB jbt i mene si isprepadala 🙄Jača je beba od mioma, sigurna sam ❤️
    Ruska1986 drago mi je da je sve ok 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Jana85
    22. Ožujak 2021. 14:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Cure, žao mi je što sam vas prepala, nije mi to bila namjera. Ono je bilo prije pregleda, krenula me prati panika, a Ruska1986 me onda obično nasmije i opusti.
    Javim se malo kasnije, ljekarna i to…

❤️❤️❤️

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    22. Ožujak 2021. 14:49

Aura vjeruj u svoje malene borce 🤗🤗❤️❤️
    Žao mi je što se nijedan nije nastavio razvijati. Da su bar jednog ostavili i smrznuli 3 dan...
    Bit će to ok, bebama se svidjelo i ostat će 🙏❤️

endometrioza

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Ožujak 2021. 14:50

Cure, mala pomoc, bojim se da ne zeznem nesto. Na Gonal pen, vrtim onaj kruzic dok ne nadjem svoju dozu, tj 250  mi pise u papirima? 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 14:51

Bjelis Ruska i vjestico Sara 😜😜😜😂😂😂 
    https://ibb.co/DKFCN6b

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.