Mislim da cun ujutro otići malo trčati, puno mi je svega.
VM drzi se ❤
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis, VRRRRRLIIIIIIMMMMM i tebe i malog folikulića
Aaaaaawwwwww ❤
Sumnjiva si mi 😋
Da nisi danas bila kod Gica? 😋😎❤🍻😘
I ja tebe vrlim i tvoje Hulk pikanje! 😎😎
Mtb vrli 😂😂 bas si se danas pozalila da ne osjecas nista😛 eto ti sad. Mene sve boli😅 jajnike osjecam od odmah, a od danas grudi i to bas jako, pogotovo desna. Odvikla sam te boli nekako.. sto se pikanja tice, ja jucer i danas kad bockam u lijevu stranu teze mi ide, nije kao desnu (maslac👌) i jucer sam si napravila masnicu, prvu, ikad😳 a sto se tvog lijeka tice, nista ne moze biti i da si pola doze prosula, naravno neces to ponoviti i sutra🤔🙄 ja si smuckam cetrotide prvo, namjestim gonal i onda si njega dam, pa mi je i muckalica spremna za odmah. Mozda bi ti bilo tako laske, pripremit sve pa samo mijenjaj bocke poslije.
Vm zao mi je, drzim 🤞🤞 da samo beta malo sporije pada od sve terapije i da kad je vec tako, da sto prije dodje na nulu. Iduci postupak ce biti uspjesan, znas kako kazu da su zene sada jako plodne😘❤️
Leia Tako mi je zao sto si sve to morala proci😔 ja bih dala sansu jos par dana radi svoje savjesti i onda bi prekinula th i pricekala jos par dana da se tijelo proba samo ocistiti, tek onda uzela tablete, naravno, uz dozvolu i potporu svog dr. ❤️😘
Ruska bome brzo si to privela kraju🤗😍
Maki divna si😍 jel krenulo, jel krenuloo??🤗
Sbjelis na Gonalima sam, doza 225..
ma daj, kakve opcije 2 i 3, folikul samo sto nije, a uvijek ga mogu i aspirirati ako bude tvrdoglav💪😁 kako stojis sa trakicama, rozim? (Nista to sto je rok izasao)
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto i ja bila na Gonalima 225 😋
Roze trakice imaju puni testnu crtu. Medjutim, jucer u 16h na uzv je folikul jos bio u komadu...
Danas 16dc...
Jutro svima i lijepi dan zelim ❤
Jutro svima 🥰! Ja odo u dnevnu bolnicu mirovati da mi ponovo izvade prolaktin, u okruženju bez stresa🙈. Jer bolnica nije " stresno podrucje"🙈😂. Cim znam da se moram opustiti, tek onda nejde 🙈. Popila normabel na savjet ginica, mozda malo pomogne🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Mozda cu sad ispast glupa, ali meni biologija nikad nije bila jača strana, kak je moguće da ako se vrsi transfer u maternicu, kak onda dođe do vanmaternične? Sorry, al ne kuzim.. 🤪
Postoji više razloga, niti jedan od njih nije egzaktan jer je ljudsko tijelo još uvijek donekle nepoznanica, pa čak i medicini 21st.
Prvi mogući razlog; epitel jajovoda je vrlo sličan onome u maternici, te pod utjecajem hormona (proegesterona i estrogena )i "nevidljive i neobjašnjive ruke" može odlutati u jajovod. Druga stvar, vraćanje više zametaka pozitivno korelira sa ekoptičnom trudnoćom, srećom danas puno rijeđe nego prije. Treće; visoko položeni embriji prilikom transfera također mogu povećati šansu da embrij odluta u jajovode. Ovo treće bolje da nisam nikad ni saznala kad se sjetim kako i gdje su mi odletjeli embriji prilikom transfera, ali ne mogu znati ništa mogu samo pretpostavljati i mučiti se.
VM progesteron ti je u skladu sa tako niskom betom, mislim da definitivno nema govora o izvanmaterničnoj trudnoći pri beti i progesteronu koje ti imaš, zaista se nemoj plašiti za bezveze. Ja sam je imala nakon IVF-a, javila sam ti se koju stranicu prije.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
VM i Leia2.0 zaista mi je žao 😔Držite se cure... ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mozda cu sad ispast glupa, ali meni biologija nikad nije bila jača strana, kak je moguće da ako se vrsi transfer u maternicu, kak onda dođe do vanmaternične? Sorry, al ne kuzim.. 🤪
Postoji više razloga, niti jedan od njih nije egzaktan jer je ljudsko tijelo još uvijek donekle nepoznanica, pa čak i medicini 21st.
Prvi mogući razlog; epitel jajovoda je vrlo sličan onome u maternici, te pod utjecajem hormona (proegesterona i estrogena )i "nevidljive i neobjašnjive ruke" može odlutati u jajovod. Druga stvar, vraćanje više zametaka pozitivno korelira sa ekoptičnom trudnoćom, srećom danas puno rijeđe nego prije. Treće; visoko položeni embriji prilikom transfera također mogu povećati šansu da embrij odluta u jajovode. Ovo treće bolje da nisam nikad ni saznala kad se sjetim kako i gdje su mi odletjeli embriji prilikom transfera, ali ne mogu znati ništa mogu samo pretpostavljati i mučiti se.
VMprogesteron ti je u skladu sa tako niskom betom, mislim da definitivno nema govora o izvanmaterničnoj trudnoći pri beti i progesteronu koje ti imaš, zaista se nemoj plašiti za bezveze. Ja sam je imala nakon IVF-a, javila sam ti se koju stranicu prije.
Visoko položeni...
Koliko uopće dr. može gadjati gdje ce ih položiti?
VMprogesteron ti je u skladu sa tako niskom betom, mislim da definitivno nema govora o izvanmaterničnoj trudnoći pri beti i progesteronu koje ti imaš, zaista se nemoj plašiti za bezveze. Ja sam je imala nakon IVF-a, javila sam ti se koju stranicu prije.
Visoko položeni…
Pa gađati može, a gdje će pogoditi je druga stvar. Ako pogurne kateter duboko, skoro do stijenke maternice, onda je vjerojatno za očekivati da će biti emrbriji visoko položeni.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Visoko položeni…
Ja znam da moj tocno gađa mjesto gdje ce.. Nije sa ga samo ubaci pa kud koji mili moji xD dok on namista embriologica ceka i on kaze moze sad i ona ga istisne... Citala sam da negdje nekad da ima to mjesto gdje je najpovoljnije.. Al sam prestala guglat bilo sta vise da ne naletim na tko zna sta 🤗
Dobro jutro curke, nadam se da nam slijede lijepe viejsti ovih dana 🍀🍀🤞🤞🤞🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji