Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    17. Veljača 2021. 20:58

MTB

Ruska1986, ta njegova opsesija štednjom mi je fascinantna. On se svaki put uzrujava oko toga koliko ja trošim i gleda gdje mi može uštediti nešto. Ne bi da njegove pare trošim.
    Ne znam ti pomoći, ja sam RH vadila privatno.

Nymeria, hvala na previewu. Mene Ovitrelle nije lupio, ali mislim da mi se sad smiješi dupli Brevactid. Woooohoooo, hajde da ludujemo…
    Super da si napravila plan. Ja ti držim fige da se moraš zbrukati i otkazati Vinogradsku. Tako ću i ja u ponedjeljak tražiti termin za Petrovu, a nadati se da ću ga morati otkazati. Hihi.AuroraB, jelda? Čovjek bi rekao da ću sad biti opuštenija, sad sam veteranka. Krivim hormone, tko zna što mi je ovaj luđak uvalio u stimulaciju i sad sam ja, inače sasvim normalna ženska, pukla ko kokica.Aylisha_77, bez brige, za dva tjedna ću i ja pratiti svako probadanje, stezanje, kenjanje, …Monkica24, meni su folikuli krenuli polako, a onda buknuli preko noći. Samo preživi nekako do folikulometrije. Netflix, nešto da te zabavi.

Bas je 😂😂😂 cim sam rekla da bi to privatno isla, sav se uznemirio 😂😂😂 mislim, i ima smisla. Ne zuri mi se, imam 4 tjedna fore za napravit to.. Al stvarno je ❤ svaki korak koji ce napravit, objasni prije i upozori te na sve. I stalno pita: jel imate jos koje pitanje..Mogu samo zamislit kad si ga ti krenula resetat sa pitanjima 😂😂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

petra30
    17. Veljača 2021. 20:59

Nymeria- vidim pises da si kupila  Kendural C. Ja sam danas obisla par ljekarni i kazu mi da trebam recept. Za Dvital sam znala da treba recept al nisam znala da treba i za Kendural. Ti si onda bas kupila ili uzela na recept?🙈 Sva sam se pogubila 🙈😊.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

AuroraB
    17. Veljača 2021. 21:03

Leia... 😣😣 žao mi je zbog tvoje situacije... drž' se!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 21:03

Ma je, divan je, ali ta zmija u novčaniku je malo previše. Baš shvaća osobno kad god ja hoću potrošiti novce.  Mislim, čemu život, čemu sve, ako ne trošim???
    Mene i dalje naivno pita imam li još neko pitanje  kao da ne zna da ga neću imati. Jedino je napokon shvatio da hoću da ima jezik za zubima dok mi čačka dole, jer ga onda ionako ne slušam. Doduše, morala sam mu to reći jako direktno, inače se čovjek svaki put raspriča sa mojim klitorisom dok ja nijemo zurim u strop i čekam da svrši. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 21:04

MTB

Ma je, divan je, ali ta zmija u novčaniku je malo previše. Baš shvaća osobno kad god ja hoću potrošiti novce.Mislim, čemu život, čemu sve, ako ne trošim???
    Mene i dalje naivno pita imam li još neko pitanjekao da ne zna da ga neću imati. Jedino je napokon shvatio da hoću da ima jezik za zubima dok mi čačka dole, jer ga onda ionako ne slušam. Doduše, morala sam mu to reći jako direktno, inače se čovjek svaki put raspriča sa mojim klitorisom dok ja nijemo zurim u strop i čekam da svrši.

Ovo je, naravno, za Ruska1986.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 21:13

SBjelis, gdje si nestala? Loviš ovulaciju po gradu?

💔💔💔

petra30
    17. Veljača 2021. 21:17

Nymeria.

petra30

Nymeria- vidim pises da si kupila Kendural C. Ja sam danas obisla par ljekarni i kazu mi da trebam recept. Za Dvital sam znala da treba recept al nisam znala da treba i za Kendural. Ti si onda bas kupila ili uzela na recept?🙈 Sva sam se pogubila 🙈😊.

Kendural C ide isključivo na privatni recept i bez njega ga nemreš kupiti. Mislim da sam kutiju 50 tableta platila 150kn. Recept ti može i tvoja dr opće prakse napisati. U nekim ljekarnama će ti ga možda morati i naručiti, ja sam danas imala sreće pa ga je imala i odmah.

Hvala😊! Sutra zovem za recept. Uvalila mi je u ljekarni neko željezo od Solgara, cisto za prvu ruku, al mi je odma napomenula da za ovaj moj "divni" feritin trebam Kendural🙈

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Ruska1986
    17. Veljača 2021. 21:18

MTB

Ma je, divan je, ali ta zmija u novčaniku je malo previše. Baš shvaća osobno kad god ja hoću potrošiti novce.Mislim, čemu život, čemu sve, ako ne trošim???
    Mene i dalje naivno pita imam li još neko pitanjekao da ne zna da ga neću imati. Jedino je napokon shvatio da hoću da ima jezik za zubima dok mi čačka dole, jer ga onda ionako ne slušam. Doduše, morala sam mu to reći jako direktno, inače se čovjek svaki put raspriča sa mojim klitorisom dok ja nijemo zurim u strop i čekam da svrši.

😂😂😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    17. Veljača 2021. 21:27

Nisam vas sve stigla pročitati.. Ubi me dan. Samo sam vidila da se Leia javila s losim vijestima. Leia zao mi je, ali znaj proci ce i to. Doci ce tvoja bebica. Vrlim te. 

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Veljača 2021. 21:28

SBjelis

Nisam vas sve stigla pročitati.. Ubi me dan. Samo sam vidila da se Leia javila s losim vijestima. Leia zao mi je, ali znaj proci ce i to. Doci ce tvoja bebica. Vrlim te.

A je li mene vrliš? 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.