Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stani
    19. Ožujak 2021. 17:04

Rita zao mi je, drzi se, sve ti saljemo veliki zagrljaj

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Marita_07
    19. Ožujak 2021. 17:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Drage moje,

Zadnje sam vam bila javila prekrasnu vijest a sada u 12.tj.naše srčeko je prestalo kucat. 💔😭
    Znam da nema riječi utjehe i da treba sada vremena
    skupit snage za dalje…
    Ako je netko imao iskustva što dalje neka mi piše… U Petrovu moram doći u ponedjeljak pa nakon uzv će vidjet da li idem na kiretazu ili dobijem neki medikament.

Jako mi je žao. Mislim da u tim tjednima već moraš na kiretažu. Moja preporuka ti je vakuumska, puno manje je stresna i za tebe i za tvoju maternicu.
    S druge strane, ako budeš radila klasičnu, možeš tražiti da naprave obradu ploda da nađu razlog za spontani - iako, koliko ja znam, seronje to odobravaju tek nakon nekoliko spontanih radi štednje.
    Na podforumu Trudnice imaš temu o spontanim pobačajima gdje je jako dobra support grupa, ja sam tamo pisala dok sam prolazila kroz svoj.
    Za sve, tu smo

Hvala vam svima na riječima utjehe, rekla mi je gin. da je njena pretpostavka da je srceko prestalo kucat već u 8 tj., a meni se radi terapije nije ništa pokazalo kao neka sukrrvica i nije ništa me boljelo. Kako mi je nakon 7tj.bio dog idući pregled za 4 tj. sada se to vidjelo sve. Ja se iskreno nadam budući da je plod jako mali da će proc sa medikamentima. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 17:08

Rita_55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Rita_55

Drage moje,

Zadnje sam vam bila javila prekrasnu vijest a sada u 12.tj.naše srčeko je prestalo kucat. 💔😭
    Znam da nema riječi utjehe i da treba sada vremena
    skupit snage za dalje…
    Ako je netko imao iskustva što dalje neka mi piše… U Petrovu moram doći u ponedjeljak pa nakon uzv će vidjet da li idem na kiretazu ili dobijem neki medikament.

Jako mi je žao. Mislim da u tim tjednima već moraš na kiretažu. Moja preporuka ti je vakuumska, puno manje je stresna i za tebe i za tvoju maternicu.
    S druge strane, ako budeš radila klasičnu, možeš tražiti da naprave obradu ploda da nađu razlog za spontani - iako, koliko ja znam, seronje to odobravaju tek nakon nekoliko spontanih radi štednje.
    Na podforumu Trudnice imaš temu o spontanim pobačajima gdje je jako dobra support grupa, ja sam tamo pisala dok sam prolazila kroz svoj.
    Za sve, tu smo

Hvala vam svima na riječima utjehe, rekla mi je gin. da je njena pretpostavka da je srceko prestalo kucat već u 8 tj., a meni se radi terapije nije ništa pokazalo kao neka sukrrvica i nije ništa me boljelo. Kako mi je nakon 7tj.bio dog idući pregled za 4 tj. sada se to vidjelo sve. Ja se iskreno nadam budući da je plod jako mali da će proc sa medikamentima.

Da, zapravo tad najčešće i prestane kucati. Rijetko kad prestane kucati nakon napunjenih 9tt.
    Prestaneš uzimati sve lijekove sad - i folnu i utriće i sve. I pričekaj tjedan dana, nekome se u tih tjedan dana već krene čistiti. A ako ništa drugo, plod se počne apsorbirati pa je manji i lakše ga je medikamentima riješiti. Doktori se često uzbrzaju i šalju nas na čišćenje odmah. Meni osobno je tih desetak dana oproštaja i prihvaćanja puno pomoglo u kasnijem preboljevanju.
    Grlim te.

💔💔💔

MISS
    19. Ožujak 2021. 17:09

Rita joj ,uzasno mi je zao. .ne znam sta reci jer nema neke utjehe sad.  Zelim ti da se sta prije oporavis i da hrabro izguras naprijed .❤️❤️🙏
    Tiki prijateljic mi kaze da je njoj za glavobolju uvijek pomagalo u kavu iscijediti jedan limun i popit na eks. Pa eto probaj ! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    19. Ožujak 2021. 17:12

Meto ahahha čvarke pojačati! I ja želim na taj parti s Lucy!  Čvarak party! Stvarno, zašto nitko još nije izmislio takav party? Brijem čvarkoljupci nisu od fancy imena, jednostavno se samo skupe i jedu  CALL ME
    Aura, HELOOOOOOOU, PUPO ❤️❤️
    Ruska, kako ne znaš što će s tobom? Pregled pa opcija hospitalizacije, ovisno o pregledu! Opet piješ?
    VM ja pristajem da me pregledava vuk.. odlak, onaj zgodni iz Sage  Ma đta će ti iskrsnuti, evo Ruska ide rodit u GK, već se spakirala. 
    MTBica baš si cool  Beta ❤️
    MISS awwww koja slikica 
    Lioraliora PUPO ❤️❤️
    Toliko pričate o tim krumpirićam da SAD JA IDEM U McD!!!
    Lineica 
    Nadja, oprosti ali gdje si to bila na UZV?
    Rita želim ti da imaš snage proći ovo.. Žao mi je 

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    19. Ožujak 2021. 17:16

BjeliS 💕👣

Da vas nema, ne bi bilo zabavno.
    Jedva čekam da mi Nina92 da recept za glavobolju.

OVo sam kao citirala post od Nina sa savjetom za hemeroide. 
    I onda je baš glupo upalo nakon Ritinog posta  Tako je kada čitaš s 20 str zaostatka.. 

oharascarlett14@gmail.com

• Nadja81
    19. Ožujak 2021. 17:17

BjeliS 💕👣

Meto ahahha čvarke pojačati! I ja želim na taj parti s Lucy!Čvarak party! Stvarno, zašto nitko još nije izmislio takav party? Brijem čvarkoljupci nisu od fancy imena, jednostavno se samo skupe i jeduCALL ME
    Aura,HELOOOOOOOU, PUPO❤️❤️Ruska, kako ne znaš što će s tobom? Pregled pa opcija hospitalizacije, ovisno o pregledu! Opet piješ?
    VM ja pristajem da me pregledava vuk.. odlak, onaj zgodni iz SageMa đta će ti iskrsnuti, evo Ruska ide rodit u GK, već se spakirala.MTBica baš si coolBeta❤️
    MISS awwww koja slikicaLioraliora PUPO❤️❤️
    Toliko pričate o tim krumpirićam da SAD JA IDEM U McD!!!
    LineicaNadja, oprosti ali gdje si to bila na UZV?
    Rita želim ti da imaš snage proći ovo.. Žao mi je

Vuk Vrhovac

anabelaaaa
    19. Ožujak 2021. 17:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa

Pozdravljam sve cure..🤗
    Ako sam propustila neku pozitivnu betu,cestitke od srca I sto manje stresa do cekanja prvog UZ.
    Ja sam danas bila na kontroli,2DC.
    Dobila sam decapeptyl 3,75 mg.i aspirin.
    Sljedeca kontrola je 15.04 .
    Valjda je to procedura koja je najbolja za mene..Jos malo cekanja do transfera ali nije strasno,sve to brzo prodje..
    Zelim vam ugodan dan!

Moraš uzimati decapeptyl mjesec dana? Zašto?

Ne ne,samo danas sam dobila tu injekciju moguce zbog mioma kojeg imam.Nista vise osim folacina,aspirina I prenetala do kontrole...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    19. Ožujak 2021. 17:25

Andela zao mi je.
    Nemoj sad padati..
    Polako u ivf,slusaj dr.a I savjete cura ovdje ..gdje da krenes,kod kojeg dr.i sl.
    Zelim ti uspjeh sto prije..

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 17:26

anabelaaaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa

Pozdravljam sve cure..🤗
    Ako sam propustila neku pozitivnu betu,cestitke od srca I sto manje stresa do cekanja prvog UZ.
    Ja sam danas bila na kontroli,2DC.
    Dobila sam decapeptyl 3,75 mg.i aspirin.
    Sljedeca kontrola je 15.04 .
    Valjda je to procedura koja je najbolja za mene..Jos malo cekanja do transfera ali nije strasno,sve to brzo prodje..
    Zelim vam ugodan dan!

Moraš uzimati decapeptyl mjesec dana? Zašto?

Ne ne,samo danas sam dobila tu injekciju moguce zbog mioma kojeg imam.Nista vise osim folacina,aspirina I prenetala do kontrole…

Aaa. onda OK.
    Dodaj još E vitamin i sad malo odmora. Idući mjesec ideš po bebicu. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.