Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 15:34

VM

Čitam ovo od Luckinthesky ….

Pa ako ovo nije lijepo preimenovanje, ništa nije!
    Lucyinthesky, ovo ti govori da ti je idući sigurno dobitan!!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 15:44

Lineica, 10dnt nije prerano, dapače. Držmo fige!!! Imaš dobar plan!

Nina985, mislim stvarno, ne znam čemu drama. Neš ti, dan dva lijevo desno, kao da je problem malo pričekati.  : histeričan smijeh :

Andela111, samo polako. Prouči početne tri stranice, počni planirati suplemente. Malo po malo, doći ćeš do bebice. 

💔💔💔

VM
    19. Ožujak 2021. 15:52

Andela111

VM koji dan ciklusa si pocela da pijes? Ne znam eto meni nista nije dala…..nista ….

Andela111 to su injekcije (oni PEN-ovi kao kemijska)  koji idu od 3.dana ciklusa, pa svaki treći ili drugi dan idu i folikulometrije da se prati rast folikula, zadnji dan se dobije tzv štoperica za konačno sazrijevanje folikula pa slijedi aspiracija. 
    Nemoj biti tužna sigurna sam da doktorica ima jako dobar razlog zašto ide na taj način. Dobro ti je Tiki napisala gore. Bit će sve dobro, sigurna sam da si u dobrim rukama! Moraš im vjerovati, a kad si tamo sve ih ispitaj što te zanima.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Nada 🍀
    19. Ožujak 2021. 15:53

Nakapaka, Andela111, malala žao mi je na negativnim testovima, biće bolje cure, idemo dalje 
    LioraLiora, Aura držimo fige za velike pluseve i zdrave bebice 
    Nymeria znam kako je kad jedva držiš glavu iznad vode... samo diši i plivaj dalje.... želim ti puno sreće i da ubrzo dodje vaša beba 
    MTB sve znaš, to bebice čiste malo kuću 
    Ja sam bila na UZV, sve izgleda ok, punkcija u utorak 23.03.  E sad jedna stvar, dr je razmišljala da mi da Triptofem kao štopericu jer mi je vrijednost estrogena 634 zbog toga jer sam sklona hiperu. Ja sam je pitala da mi ipak ako nije kritično da Ovitrelle jer sa Triptofemom nikad nisam ostala trudna i nekako imam osjećaj da mi sa njim ne budu dobre jajne stanice. Rekla je da mogu uzeti Ovitrelle i da je rizik mali, nadam se da smo dobro odlučile. Šta mislite, koliko je bio visok vaš estrogen? Pusa svima 

VM
    19. Ožujak 2021. 15:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

VM

Čitam ovo od Luckinthesky ….

Pa ako ovo nije lijepo preimenovanje, ništa nije!
    Lucyinthesky, ovo ti govori da ti je idući sigurno dobitan!!!

jbga treba mi smajl s naočalama 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Nadja81
    19. Ožujak 2021. 15:56

Cure drage, opet vas molim za iskustvo i pomoc. U proslom ciklusu sam isla na prvi IVF bez ikakve stimulacije, u potpuno prirodnom ciklusu. Isla je samo stoperica i nakon toga Utrogestan deset dana. Prije dva tjedna sam u tom postupku imala aspiraciju i bio je prazan folikul. Danas, dakle dva tjedna nakon aspiracije, treci dan ciklusa, sam dosla na dogovor za novi postupak. Kad je krenula gledati ultrazvuk reakcija dr. je bila "ajme majko sta je ovo?!", normalno da sam se sokirala. Kaze ona "moram zvati drugu dr. da zajedno pogledamo". Druge nije bilo tamo tako da nista od toga da pogledaju zajedno. Pita ona mene "jel vi imate endometriozu?", ja kazem da ne i ide ona gledati moju prijasnju dokumentaciju. Kaze "meni izgleda kao endometrioza ali ne moze biti zato sto se nije mogla tako razviti u dva tjedna. Nikada prije vam nista slicno ultrazvuk nije pokazao tako da ne znam o cemu se radi". Kad sam se obukla i sjela kaze ona da mi je lijevi jajnik super i maternica isto tako ali da sa desnim nesto nije u redu. Kaze da se cak vidi i desni jajovod i kao ne zna sta se to sada događa. Ja znam da se jajovod vidi samo kada je upaljen i kazem joj da je punkcija tog jednog folikula bila prije dva tjedna upravo na desnom jajniku a kaze ona da je to onda od toga, dala mi Duphaston i do daljnjega se sve odgađa. Kaze da se nekada stanje normalizira odmah a nekad trebaju mjeseci. U nalaz je napisala da su se na ultrazvuku prikazale dvije hemoragicne ciste i da se daljnji postupak zbog istog odgađa. Sada sam totalno zbunjena jer je njezina prvotna reakcija bila totalna iznezumljenost viđenim, panika i zvanje druge dr. da da svoje misljenje a onda u nalazu napise ovako - samo dvije hemoragicne ciste na desnom jajniku i nista vise. Ne znam sto bih mislila ali u velikom sam strahu zbog te njezine reakcije. Sta vi mislite?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 15:57

Ako čiste kuću, definitivno nisu na mamu 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 15:59

Nadja81, žena je idiot.

Ne znam što ti je našla, ali idi tražiti drugo mišljenje. Da ti je našla 14 tumora na oba jajnika, to nije način na koji to kažeš klijentu.

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    19. Ožujak 2021. 16:08

Nadja hemoragicne ciste ili cokoladne ciste jesu endometriomi. No, gdje su ostale informacije, kolike su, koji dio jajnika zauzimaju? Nema nikakvih informacija. Odi kod drugog ginekologa da ti sve objasni kak treba. Imam i ja endometriom od 2,5cm pa sam evo, trudna. Bez straha i panike, nepotrebna reakcija dr. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MISS
    19. Ožujak 2021. 16:12

Aura bas mi je drago da si zadovoljna, sad lezi i odmaraj ,sad si trudnica!!! Moraju te svu tetositi. 
    Tiki nadam se da ce glavobolje brzo proci,mene drzi prehlada vec danima,skroz sam zacepljena, bas je nezgodno to kad te uz sve jos i to uhvati, kod nas to onda traje vjecnost s obzirom da ne mozes bilo šta popiti.. Drzi se 🙏😘

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.