Ako čiste kuću, definitivno nisu na mamu
koga briga na koga su, samo neka dodju
Ako čiste kuću, definitivno nisu na mamukoga briga na koga su, samo neka dodju
I nek čiste kuću od malena, navući ću im fine meke krpe na rukice i nogice pa nek glancaju pod
💔💔💔
Drage moje,
Zadnje sam vam bila javila prekrasnu vijest a sada u 12.tj.naše srčeko je prestalo kucat. 💔😭
Znam da nema riječi utjehe i da treba sada vremena
skupit snage za dalje...
Ako je netko imao iskustva što dalje neka mi piše... U Petrovu moram doći u ponedjeljak pa nakon uzv će vidjet da li idem na kiretazu ili dobijem neki medikament.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Nadja ja bi na tvom mjestu potražila drugo mišljenje, stvarno ti je doktorica neka čudna.
Bok ekipa, evo me s FETA 🥳🥳🥳 MC pojela, sad se vozim doma ušuškati i uživati u produženom vikendu za meneeee , vratili smo 🐧🐧, 👨👩👧👧👶👶. Sad kreće odbrojavanje..😅
Sretno draga!!!❤Aura sad odbrojavamo s tobom👏👏 ko ti je radio transfer?
MTB ma smedarenje je piece of cake 😂, bit ce to sve dobro..znam da bije ugodno vidit,ali vec znas koliko nas je to tu imalo i zavrsilo je sve ok 🙏 samo miruj,stavi utric is ve 4 u zrak.
Liora jesi ti bila na transferu?
Daaa, sad slijedi hard part 🙈❤
Dr. B me vodi od pocetka. Doslovno od kiretaze prije 2 god do sad. Meni je on bas drag covik, profesionalac, njezne ruke i dijagnoze "direkt u glavu".
Jesi to u Kbc Split, slažem se za dr. B😍
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Rita !!!! 😥😥❣❣❣ zao mi je. Ne znam sto bih drugo rekla.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Miss avatar je presladak ❤️. Glava me ubija, postajem nervozna vec. Cim se ustanem kao da me netko tuce po glavi cekicem. Uzas, odspavala sam dva sata i nist nije pomoglo. Sad sam popila cak i pepsi hladni na eks, kao to pomaze...mos mislit. Cekam sestru da mi donese lupocet jer vise nemam 🤕
Rita_55 jako mi je zao, jako... Budi jaka i drzite se zajedno. Nema tu puno utjehe, moras preboljeti. Uzmi si vremena koliko treba. Nadam se da ce sve biti brzo gotovo da se ne mucis. Saljem ti veliki zagrljaj 😔❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage moje,
Zadnje sam vam bila javila prekrasnu vijest a sada u 12.tj.naše srčeko je prestalo kucat. 💔😭
Znam da nema riječi utjehe i da treba sada vremena
skupit snage za dalje…
Ako je netko imao iskustva što dalje neka mi piše… U Petrovu moram doći u ponedjeljak pa nakon uzv će vidjet da li idem na kiretazu ili dobijem neki medikament.
Draga Rita, jako, jako mi je žao šta si to morala doživjeti želim ti puno snage za sve šta te čeka i da šta prije krenete naprijed... Tu smo uz tebe, grlim te
Rita užasno mi je žao ❤️
Šaljem zagrljaj
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Da vas nema, ne bi bilo zabavno.
Jedva čekam da mi Nina92 da recept za glavobolju.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji