HVALA VAM CURE❤
Say hello to Aura PUPO, 2 zametka vracena, 1 6stanicni i 1sramezljivi 5stanicni.
Kaze teta embriolog da se razvijaju sporije za 1 dan. Ali ja vjerujem u čuda.🙏
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
Wooohoooooo!!! Mekićććć!!!
A ni 2 zametka nisu loša
Ostale ostavljate do petog dana?
Koliko inače stanica bi trebao imati zametak 3.dan? Jer mi je receno da se sporo dijele tj. Da kasne za dan.
8 stanica otprilike. Moja cura se nije podijelila prvi dan, ali je po žurila pa je ipak 3.dan bila osmostanicni. To sve ovisi, nemora ništa značiti. držim 🤞🙏 da beta bude ogromna, čuvaj bebice 🥰❤️😍
Bas sam dobila dojam da su prerazocarani razvojem mojih stanica da sam priplakala cili transfer. Jer nisam znala ni koliko su moje, ni koliko je normalno, svi su mutavi. 😖
Ja cu vjerovat u svoje bebice, pa sta mi Bog da!
Nego, jel ova vlagica koju osjecam normalna? Nadam se da je to od utrica, a ne bebica koje bjeze vanka 🙄🙈
Utrići, bebice nigdje ne mogu ići. Samo ti vjeruj u svoje bebe
💔💔💔
Sitno sam zasmeđarila, ali odbijam se brinuti radi toga.
Umjesto toga, smazala sam trećinu tegle kiselih krastavaca.
💔💔💔
HVALA VAM CURE❤
Say hello to Aura PUPO, 2 zametka vracena, 1 6stanicni i 1sramezljivi 5stanicni.
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
A ni 2 zametka nisu loša
Koliko inače stanica bi trebao imati zametak 3.dan? Jer mi je receno da se sporo dijele tj. Da kasne za dan.
8 stanica otprilike. Moja cura se nije podijelila prvi dan, ali je po žurila pa je ipak 3.dan bila osmostanicni. To sve ovisi, nemora ništa značiti. držim 🤞🙏 da beta bude ogromna, čuvaj bebice 🥰❤️😍
Bas sam dobila dojam da su prerazocarani razvojem mojih stanica da sam priplakala cili transfer. Jer nisam znala ni koliko su moje, ni koliko je normalno, svi su mutavi. 😖
Nego, jel ova vlagica koju osjecam normalna? Nadam se da je to od utrica, a ne bebica koje bjeze vanka 🙄🙈
Uopće mi se ne sviđa taj njihov pristup prema tebi i nedavanje informacija. Vjeruj u svoje bebice! ❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Meni je prijateljica par dana imala smedi iscjedak bas u tvojim tjednima, sve je bilo ok, to se zna događati.
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Meni je prijateljica par dana imala smedi iscjedak bas u tvojim tjednima, sve je bilo ok, to se zna događati.
Znam, znam, puno cura je ovdje smeđarilo. Uglavnom nije ništa ozbiljno.
Uopće se ne uzrujavam, hladna ko špricer.
💔💔💔
HVALA VAM CURE❤
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
A ni 2 zametka nisu loša
Cestitke PUPO
A sto se tice iskustva sa transfera-isto! Cak su nam rekli Pa znate kako prva sluzi da vidimo kako reagujete, evo ove dvije nisu nesto dobre ali ok su, MOZDA BIOLOGIJA pronadje svoj put! Placuci sam se pela ka sali za transfer i onda mi kaze Pa sta je ovo je lijepo desavanje... a otisla sam presrecna i ja i suprug sve u fazonu Idemo po djecu! A vracali se nijemi, slomljeni... to jednostavno ne treba tako da bude jer niko od njih ni ne zna kakav ce biti ishod pa lijepa rijec ih ne bi ubila🤯
👩🏽34god
HVALA VAM CURE❤
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
A ni 2 zametka nisu loša
Baš ružno! Evo ja se sjećam kao da je jučer bilo kad su me nazvali i rekli da se ne razvija, ali da ćemo im dat priliku još jedan dan. Otpisala sam postupak, sljedeći dan su me zvali, ja već očekujem najgore vijesti, a ona kaže oplodila se, bit će transfera. Ja sam se tak rasplakala nasred Konzuma 😂🙈 onda me to mucilo, kako će se primit. I eto guramo, odbrojavamo do 30tt. Zato ne odustaj nikad, i kad je najgore zna otic u jako dobrom smjeru! A ovo uopće nije loše, pa nemogu sve bebe bit iste, neke su malo i lijene na tate 💁♀️ 😂Ja baš vjerujem u tvoje bebe 😍😍🥰 a bebice ne mogu pobjec nigdje, i u slučaju kad se ne primi ne ispadnu van nego ode menstruacijom. Tako da ne brini to je os utrića! Bebe se drže za mamu 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tako je😘 to je samo ostatak od "kopanja" bebica 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Malala držim fige 🤞🤞 napravi ti testić opet za koji dan i neka bude sa srećom 🥰
Što se tiče ovih odsjaja, vijesti, doktora itd...
Ja sam ovaj transfer obavila u totalno ravnodušnom stanju bez uzbuđenja i nadanja pa su me opomenuli da ne budem negativna. Koliko ja znam nitko još nije od pozitive zatrudnio 🤷♀️ Tako da, osjećaš što osjećaš u tom trenu i ne vidim potrebu da se nabrijavam na nešto ako to ne osjećam...
Još kad vidim da mi na uzv ne mogu pronaći maternicu pa kemijaju tamo nešto i okreću sliku odmah mi je u glavi ah sigurno su nešto zeznuli, i med. sestra koja komentira kako kod mene sve naopako, sry kraljice što mi maternica nije okrenuta po tvojoj volji 😤
Želim reći da oni to obavljaju rutinski, svakodnevno. I ponekad zakaže podrška i empatija, beš ga.. Tako je 😎
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
HVALA VAM CURE❤
Beta 02.04. 🥳
A sad pravac Mek! 💃🍟
A ni 2 zametka nisu loša
Cestitke PUPO
A sto se tice iskustva sa transfera-isto! Cak su nam rekli Pa znate kako prva sluzi da vidimo kako reagujete, evo ove dvije nisu nesto dobre ali ok su, MOZDA BIOLOGIJA pronadje svoj put! Placuci sam se pela ka sali za transfer i onda mi kaze Pa sta je ovo je lijepo desavanje… a otisla sam presrecna i ja i suprug sve u fazonu Idemo po djecu! A vracali se nijemi, slomljeni… to jednostavno ne treba tako da bude jer niko od njih ni ne zna kakav ce biti ishod pa lijepa rijec ih ne bi ubila🤯
Istoooooo!!!!! Prvo te dotuku ko da mi je po familije pomrlo pa ne znaju kako ce mi rec, jedno "bit ce sve u redu" bi cuda ucinilo iako ne mora bit!
Womanname hvala ti na divnim rijecima i sto vjerujes u moje bebe! ❤
Mtb to ti bebice daju znak da su se dobro zacimentirale!!! 😍😍😍❤❤❤
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji