Mozete mi reci kako da oznacim vise osoba u komentaru? 😅
Htjela bih reci da se sad najbolje osjecam bas u ovom chatu💌Terminologiju jos hvatam. Do ovog tjedna nisam znala sto je sto sad upisujem kratice na google da skuzim kad spomenete odredjene lijekove, nazive postupaka itd. 😁
Cestitam svima na bebicama s popisa koje je objavila MTB 💕 , zelim srecu svima u postupcima ovaj i iduci mjesec koje idete 🙏
Recite, obzirom da se jedan jajovod nije prikazao na HSG, a drugi je s odgadjanjem pustio tekucinu, uz ostale ok nalaze, postoji li sansa za trudnocu pracenjem folikulometrije i tempiranim odnosima ili da se ide na stimulirani IVF? I kad ako da? Hvala 🙏
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
@Meto draga nema druge nego borit se ❤
I tebi dani dugi ko godine, neka ti čim prije prođe vrijeme do uzv da vidiš svoju bebu i da sve bude ok 🙏❤
@Aura ajme koja situacija 😔 pa fakat ponekad budu bezosjećajni da je to baš ružno. Nadam se u inat njima da ćeš biti jedna 🤰 uskoro. Nije gotovo ništa, nema pravila u ovoj igri sve je moguće, glavu gore draga. 😊
@Aurora baš kako si rekla imam plan, za 4mj jutros rezervirane dvoje konzultacije 🦾 jedva čelam betu sutra izvaditi, prestat s terapijom i da menga dodje i s njom sav ovaj stres, tuga i kaos ode čim prije da krenem nanovo s suplemetnima i svime.
Moramo uvijek imati plan nema druge 😊
@MTB tvoje bebe su borci nimalo ne sumnjam u njih ❤ nemoj da te malo smeđeg izbaci iz takta, papaj naranče 🍊🤗
Bit će sve ok, ma puno je lakše kad krene i prođe ta prva menga nakon svega.
Drži se 😘❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sitno sam zasmeđarila, ali odbijam se brinuti radi toga.
Umjesto toga, smazala sam trećinu tegle kiselih krastavaca.
Meni je prijateljica par dana imala smedi iscjedak bas u tvojim tjednima, sve je bilo ok, to se zna događati.
Znam, znam, puno cura je ovdje smeđarilo. Uglavnom nije ništa ozbiljno.
Uopće se ne uzrujavam, hladna
smede je dobro. znas da ti ne vjerujemo da se ne brines. ❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Htjela bih reci da se sad najbolje osjecam bas u ovom chatu💌Terminologiju jos hvatam. Do ovog tjedna nisam znala sto je sto sad upisujem kratice na google da skuzim kad spomenete odredjene lijekove, nazive postupaka itd. 😁
Cestitam svima na bebicama s popisa koje je objavila MTB 💕 , zelim srecu svima u postupcima ovaj i iduci mjesec koje idete 🙏
Recite, obzirom da se jedan jajovod nije prikazao na HSG, a drugi je s odgadjanjem pustio tekucinu, uz ostale ok nalaze, postoji li sansa za trudnocu pracenjem folikulometrije i tempiranim odnosima ili da se ide na stimulirani IVF? I kad ako da? Hvala 🙏
ja sam sa jednim jajovodom ostvarila dvijecprirodne trudnoce iz prvog pokusaja! tako da se moze. Ali npr zadnje dvije godine pokusavamo 3. i ne uspijevamo. A nista se nije promijenilo sve je isto. Sto znaci da se vise stvari mora posloziti. Mi ustvari imamo sanse svaki drugi mjesec i moras pratiti koji mjesec ti ovulira koji. Iako nije nemoguce ostati trudan s jajovodm koji nema jajnik jer jajna stanica zna i moze oko maternice uci u drugi jajovod (u americi je to vise istrazivano) Npr u mojoj jednoj trudnoci je zuto tijelo bilo na jajniku koje nema jajovod (a ono inace bude na strani ovulacije) slucajno ili ne nismo isli istrazivat ali ostala sam trudna. Tako da ja bi na tvom mjestu pokusavala par mjeseci. Ako vidis da ne ide ivf uvijek mozes ❣
9 oplodeno 🥰🤞
MTB ma smeđe, pih.... Ništa to nije. 😘 Beba/bebe se lijepo ugnijezdila, pa mora malo smedeg izaći. 😊
Aura mogu mislit kako je to bilo teško kad dođeš sva sretna i puna nade a oni budu tako bezosjecajni. Ali vjeruje u svoje bebice, sad ih ti hraniš i ima da se lijepo razviju 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nakapaka, Aura, ma idioti. Nekad savršene blastice ne upale, a "polovični" embriji uspiju.
Ne znaju oni koliko su kvalitetni, samo vide koliko su im estetski lijepi.
Vi ste svoje bebice dobili, sad ih mazite i pazite.
Andela111, ideš li preko HZZO ili na plaćanje?
Jana85, mi boldamo imena, opcija za boldanje ti je iznad teksta, a objašnjenje kako se to radi na prve tri stranice.
Ja bih tražila postupak u tvojoj situaciji, smanjena ti je šansa inseminacijom i tempiranim odnosima.
💔💔💔
ako ti je jedan jajovod pustio tekucinu sa odgodom znaci da je bio zacepljen pa se odcepio. sto je ok znak. Ja bi si def dala par mjeseci fore na tvome mjestu. drzim fige!!!
9 oplodeno 🥰🤞
Nakapaka i Aurora uzas. Ja bi se rasplakala ili bi ih poslala u k... eto. uzas. A nije ni istina jer kao sto nekome se beta dupla jednom tjedno pa trudnoca uspije tako se i embriji ne razvijaju jednako brzo. Idioti.
9 oplodeno 🥰🤞
Aura sad odbrojavamo s tobom👏👏 ko ti je radio transfer?
MTB ma smedarenje je piece of cake 😂, bit ce to sve dobro..znam da bije ugodno vidit,ali vec znas koliko nas je to tu imalo i zavrsilo je sve ok 🙏 samo miruj,stavi utric is ve 4 u zrak.
Liora jesi ti bila na transferu?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sve placam naravno….
Kao prvo, ne znam zašto ne ideš preko HZZOa. Treba iskoristiti dok HZZO plaća postupke u privatnim klinikama, možda to nekad ukinu.
Kao drugo, onda su ti inseminacije i prirodni po meni bacanje para jer im je šansa puno manja. Kad već plaćam, uzela bih najbolju stvar sa menija.
I konačno, uvijek imaš pravo glasa, a pogotovo kad plaćaš.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji