Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 12:03

blacksheep

MTB, ti si me navukla da idem sama radit pretrage neke pa ajd sad pomagaj.😂 Znači, vađeno jučer ujutro, prije transfera jer je doktor tražio progesteron na jutro prije ET. Nisu bili gotovi rezultati do danas pa mu nisam mogla pokazat i pitat ga. Znači, kaj s ovim progesteronom nakon 2,5 dana uzimanja utrića? Jel to normalno?👀 I jel trebam još uz Novalac uzimat folacin ili folnu kaj mi nudi sestra od soc.ginića na recept( obzirom na nalaze), a kao svi uzimaju..?

Progesteron ti je super, tako treba biti.
    Prestani uzimati Novalac i kreni uzimati folacin 5mg.
    Slobodno dodaj i željezo.

💔💔💔

little123
    19. Ožujak 2021. 12:03

Cure sorry sto upadam, danas sam radila komplet analizu štitnjače i vitamin D. Jedino kuzim za vitamin D da je nizak, a sto se tice stitnjace jel to ok za postupak? 

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

little123
    19. Ožujak 2021. 12:07

little123

Cure sorry sto upadam, danas sam radila komplet analizu štitnjače i vitamin D. Jedino kuzim za vitamin D da je nizak, a sto se tice stitnjace jel to ok za postupak?

https://ibb.co/stXzHfc

🧔🏻 28 god/ sve ok
    4. IVF 8/21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

little123

Paaa, trebat će nam malo više informacija 

💔💔💔

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, NE, nisi rekla, previše si bila zauzeta pričanjem kako te moj dečko mazio po tijelu.
    Budemo se skupa pregledale u ponedjeljak.BAJO1, pih, pa to znamo.
    Bitno je samo da je luteinizirajuća faza barem 14 dana, nije dobro da traje kraće.

VM, BjeliS se prijeti da će dovući neke embriologe, Lucyinthesky da će smazati sve žabe koje vidi, žive ili nežive, Ruska1986 planira roditi tamo, ja ću rigati po grmlju, … neće nam biti dosadno.
    Idemo, tko želi ići mora napisati u potpis (Anksi, i tebe gledam ispod oka).

Sunflower, super ti je stanje. Ovaj od 16mm će možda biti prezreo, ali briga te, imaš hrpetinu ravnomjernih. I veoma zavidan endo, ne znam jesam li tako dobar još vidjela…

Molim te neka neko povede nekog da me aspirira 🤣🤣🤣 taman ce mi tad pasti aspiracija... ako sve bude u redu u ponedjeljak 🤔🤔🤔 i pusti me u postupak... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 12:08

little123

little123

Je, dobri su ti nalazi. Možeš odahnuti 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 12:11

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, NE, nisi rekla, previše si bila zauzeta pričanjem kako te moj dečko mazio po tijelu.
    Budemo se skupa pregledale u ponedjeljak.BAJO1, pih, pa to znamo.
    Bitno je samo da je luteinizirajuća faza barem 14 dana, nije dobro da traje kraće.

VM, BjeliS se prijeti da će dovući neke embriologe, Lucyinthesky da će smazati sve žabe koje vidi, žive ili nežive, Ruska1986 planira roditi tamo, ja ću rigati po grmlju, … neće nam biti dosadno.
    Idemo, tko želi ići mora napisati u potpis (Anksi, i tebe gledam ispod oka).

Sunflower, super ti je stanje. Ovaj od 16mm će možda biti prezreo, ali briga te, imaš hrpetinu ravnomjernih. I veoma zavidan endo, ne znam jesam li tako dobar još vidjela…

Molim te neka neko povede nekog da me aspirira 🤣🤣🤣 taman ce mi tad pasti aspiracija… ako sve bude u redu u ponedjeljak 🤔🤔🤔 i pusti me u postupak…

Sumnjaš u nas??? 
    Inače, još trebamo dogovoriti hoćemo li 10.4. ili 17.4. jer nešto nas vuky zajebava. Ali to ćemo iza 1.4.
    A ti u međuvremenu, sredi potpis 

💔💔💔

little123
    19. Ožujak 2021. 12:12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

little123

little123

Je, dobri su ti nalazi. Možeš odahnuti

Hvaalaaa 😘😘 cure hvala vam na svim informacijama citam vas svaki dan i bas sam puno naucila od vas ❤️❤️❤️

🧔🏻 28 god/ sve ok
    4. IVF 8/21

VM
    19. Ožujak 2021. 12:14

little123

little123

pa TSH je super!

MTBica, Blacksheep, Ruska, BjeliS- Ja svakako želim ići ali ako mi iskrsne baš tada ET, mirovanje nakon ili nešto od posla neću moći, ali opet to ću znati prije.
    Ali baš bi bilo super da ide još curaaa, ajde curke idemooo 
    Aura sretno, držimo fige za betu!

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

blacksheep
    19. Ožujak 2021. 12:20

I mali info za sve heparinuše! Kupila sam jučer sama prvu kutiju Clexana. Danas sam po dogovoru  bila u ginekološkoj ambulanti ( s D1uputnicom) gdje je doktor pogledao sve moje nalaze, iskopirao što mu treba te napisao neki zapisnik i molbu koju upućuje na Povjerenstvo da mi odobre preko HZZO-a.  Oni će me zvati kad Povjerenstvo odobri. U međuvremenu, rekli su mi sestra i doktor da ako mi do tada prifali ovih mojih što sam sama kupila, da nek ne kupujem, nego se javim u ambulantu pa će mi oni posuditi dok ne dobijem rješenje. Eto, možda kome pimogne info

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.