Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 12:25

VM, pa i mi sve idemo osim ako budemo spriječene. 
    Prestani se izvrdavati i upiši to u potpis  

blacksheep, držim fige da ti odobre. U koju ambulantu si išla?

💔💔💔

ANKSIMORON
    19. Ožujak 2021. 12:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, NE, nisi rekla, previše si bila zauzeta pričanjem kako te moj dečko mazio po tijelu.
    Budemo se skupa pregledale u ponedjeljak.BAJO1, pih, pa to znamo.
    Bitno je samo da je luteinizirajuća faza barem 14 dana, nije dobro da traje kraće.

VM, BjeliS se prijeti da će dovući neke embriologe, Lucyinthesky da će smazati sve žabe koje vidi, žive ili nežive, Ruska1986 planira roditi tamo, ja ću rigati po grmlju, … neće nam biti dosadno.
    Idemo, tko želi ići mora napisati u potpis (Anksi, i tebe gledam ispod oka).

Sunflower, super ti je stanje. Ovaj od 16mm će možda biti prezreo, ali briga te, imaš hrpetinu ravnomjernih. I veoma zavidan endo, ne znam jesam li tako dobar još vidjela…

Molim te neka neko povede nekog da me aspirira 🤣🤣🤣 taman ce mi tad pasti aspiracija… ako sve bude u redu u ponedjeljak 🤔🤔🤔 i pusti me u postupak…

Sumnjaš u nas???
    Inače, još trebamo dogovoriti hoćemo li 10.4. ili 17.4. jer nešto nas vuky zajebava. Ali to ćemo iza 1.4.
    A ti u međuvremenu, sredi potpis

Ja sredila.. a ko onda ide.... zasad ja i ti 🤣🤣🤣 i blacksheep 🤣🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Sunflower14
    19. Ožujak 2021. 12:28

MTBica drago mi je od vas iskusnih čuti pozitivne reakcije! 
    I inače svaka čast na svom znanju i podršci koje svima daješ!🤩

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

blacksheep
    19. Ožujak 2021. 12:29

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Prestani se izvrdavati i upiši to u potpisblacksheep, držim fige da ti odobre. U koju ambulantu si išla?

Pa ovi su zvučali danas kao da je to gotova stvar, samo moram pričekati tjedan-dva odluku Povjerenstva. Velim, sami se nude da će mi  posuditi  do tada da ne kupujem. Nemam pojma kak to funkcionira, al super zvuči.
    Ja sam iz Karlovca pa sam tu išla u bolnicu. Ali vjerujem da cure iz Zagreba mogu barem probati na taj način

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

blacksheep
    19. Ožujak 2021. 12:30

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ANKSIMORON

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, NE, nisi rekla, previše si bila zauzeta pričanjem kako te moj dečko mazio po tijelu.
    Budemo se skupa pregledale u ponedjeljak.BAJO1, pih, pa to znamo.
    Bitno je samo da je luteinizirajuća faza barem 14 dana, nije dobro da traje kraće.

VM, BjeliS se prijeti da će dovući neke embriologe, Lucyinthesky da će smazati sve žabe koje vidi, žive ili nežive, Ruska1986 planira roditi tamo, ja ću rigati po grmlju, … neće nam biti dosadno.
    Idemo, tko želi ići mora napisati u potpis (Anksi, i tebe gledam ispod oka).

Sunflower, super ti je stanje. Ovaj od 16mm će možda biti prezreo, ali briga te, imaš hrpetinu ravnomjernih. I veoma zavidan endo, ne znam jesam li tako dobar još vidjela…

Molim te neka neko povede nekog da me aspirira 🤣🤣🤣 taman ce mi tad pasti aspiracija… ako sve bude u redu u ponedjeljak 🤔🤔🤔 i pusti me u postupak…

Sumnjaš u nas???
    Inače, još trebamo dogovoriti hoćemo li 10.4. ili 17.4. jer nešto nas vuky zajebava. Ali to ćemo iza 1.4.
    A ti u međuvremenu, sredi potpis

Ja sredila.. a ko onda ide…. zasad ja i ti 🤣🤣🤣 i blacksheep 🤣🤣🤣🤣

I BijeliS!

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 12:30

Anksi, mislim da se nećemo uspjeti riješiti one dosadne BjeliS... 
    A i manemoj mi izgleda kao da će nas pratiti maskirana... 

Sunflower14, no frks. Objavim jednom svoj broj tekućeg pa ćeš se odužiti. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 12:31

blacksheep

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Prestani se izvrdavati i upiši to u potpisblacksheep, držim fige da ti odobre. U koju ambulantu si išla?

Pa ovi su zvučali danas kao da je to gotova stvar, samo moram pričekati tjedan-dva odluku Povjerenstva. Velim, sami se nude da će mi posuditi do tada da ne kupujem. Nemam pojma kak to funkcionira, al super zvuči.
    Ja sam iz Karlovca pa sam tu išla u bolnicu. Ali vjerujem da cure iz Zagreba mogu barem probati na taj način

Super, navijam da ti odobre!!! 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    19. Ožujak 2021. 12:34

Aura

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura

HVALA VAM CURE❤
    Say hello to Aura PUPO, 2 zametka vracena, 1 6stanicni i 1sramezljivi 5stanicni.
    Kaze teta embriolog da se razvijaju sporije za 1 dan. Ali ja vjerujem u čuda.🙏
    Beta 02.04. 🥳
    A sad pravac Mek! 💃🍟

Wooohoooooo!!! Mekićććć!!!
    A ni 2 zametka nisu loša
    Ostale ostavljate do petog dana?

Koliko inače stanica bi trebao imati zametak 3.dan? Jer mi je receno da se sporo dijele tj. Da kasne za dan.

8 stanica otprilike. Moja cura se nije podijelila prvi dan, ali je po žurila pa je ipak 3.dan bila osmostanicni. To sve ovisi, nemora ništa značiti.  držim 🤞🙏 da beta bude ogromna, čuvaj bebice 🥰❤️😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    19. Ožujak 2021. 12:35

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

malala

Ruska, uzimam sve i dalje. Rekli su da im javim rezultat u ponedjeljak. Do tad ću sve kao i do sada.
    Matkiša, kad se osušio jedva se vidi neka sjenica, ali mislim da je evaporacijska. Mullerov je test.
    Prihvaćam sve pa kako bude. Ako se u pon ipak pojavi crta, nitko sretniji od mene. Ako ne, idemo dalje. 🤞

Tako treba. Nikad ne znas 🙂

Nikako da mi kažeš koji je plan za dalje? Kad opet ideš na kontrolu u Petrovu? Ne glumi tajnovitu

Pa sta nisam rekla? 🤔 Idem sad u ponedjeljak. Koja ce to promjena bit nakon IVFa 🙆🏻‍♀️ U IVFu imas lijepo svoj termin, a u Petrovu dodjes kad dodjes, vjerovatno ja i jos sto zena 😂😂😂 i dalje ne znam sta ce samnom 🤷🏻‍♀️

Kj ideš u TA ili? Jesi dobila baš termin narudžbe ili da samo dođeš? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Dashuri
    19. Ožujak 2021. 12:40

*.Women_name.*

Aura

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Aura

HVALA VAM CURE❤
    Say hello to Aura PUPO, 2 zametka vracena, 1 6stanicni i 1sramezljivi 5stanicni.
    Kaze teta embriolog da se razvijaju sporije za 1 dan. Ali ja vjerujem u čuda.🙏
    Beta 02.04. 🥳
    A sad pravac Mek! 💃🍟

Wooohoooooo!!! Mekićććć!!!
    A ni 2 zametka nisu loša
    Ostale ostavljate do petog dana?

Koliko inače stanica bi trebao imati zametak 3.dan? Jer mi je receno da se sporo dijele tj. Da kasne za dan.

8 stanica otprilike. Moja cura se nije podijelila prvi dan, ali je po žurila pa je ipak 3.dan bila osmostanicni. To sve ovisi, nemora ništa značiti. držim 🤞🙏 da beta bude ogromna, čuvaj bebice 🥰❤️😍

Bas sam dobila dojam da su prerazocarani razvojem mojih stanica da sam priplakala cili transfer. Jer nisam znala ni koliko su moje, ni koliko je normalno, svi su mutavi. 😖
    Ja cu vjerovat u svoje bebice, pa sta mi Bog da! 
    Nego, jel ova vlagica koju osjecam normalna? Nadam se da je to od utrica, a ne bebica koje bjeze vanka 🙄🙈

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.