Hej curke, ne javljam vam se cijeli dan Al ubise me današnji dan. Jutros doručkujem, popijem ih, onda krenula vrtoglavica, glavobolja. Pojela si ja dodatno nešto, ali evo prespavala cijeli dan 😏 sad bi za večeru trebala popiti drugu, ali odlučila sam da neću jer se bojim da mi ne padne šećer jer sutra ujutro vadim krv pa moram bit na tašte. Ujutro ću nazvat tamo Petrovu da ih pitam jel to samo početak ili mi je to prejako (iako je to najmanja početna doza Siofora) . Ne razumijem se previše u te dijabeticke terapije. Mislim da je problem u tome što su meni seceri na tašte i između obroka bili oko 4,1,a samo taj sat vremena iza obroka visok. Mislim si možda me srozala tableta, a možda i nema veze s tim nego mi je dan takav 🤔
U prvim rečenicama sam izgubila negdje tablete za šećer 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
https://www.facebook.com/thepetcollective/videos/1070479076766441/
Preeešlaaaatkooooo 😍😍😍😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hej curke, ne javljam vam se cijeli dan Al ubise me današnji dan. Jutros doručkujem, popijem ih, onda krenula vrtoglavica, glavobolja. Pojela si ja dodatno nešto, ali evo prespavala cijeli dan 😏 sad bi za večeru trebala popiti drugu, ali odlučila sam da neću jer se bojim da mi ne padne šećer jer sutra ujutro vadim krv pa moram bit na tašte. Ujutro ću nazvat tamo Petrovu da ih pitam jel to samo početak ili mi je to prejako (iako je to najmanja početna doza Siofora) . Ne razumijem se previše u te dijabeticke terapije. Mislim da je problem u tome što su meni seceri na tašte i između obroka bili oko 4,1,a samo taj sat vremena iza obroka visok. Mislim si možda me srozala tableta, a možda i nema veze s tim nego mi je dan takav 🤔
Sorry, nisam u toku.. jel ti ogtt bio los? Ja ga trebam raditi uskoro.. jesi mozda radila u Petrovoj, kolko se ceka nalaz?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ruška super, drago mi je da je sve dobro s curkicom😊😊 I skidam kapu na smirenosti, ja bi sigurno ludila.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Prvo i najbitnije, MTBin decko je san snova svake pacijetnice! Pre pre pre je ❤❤💜
Znam ja izabrati
💔💔💔
Drago mu je sta sam ja tako kul i ne dizem paniku, kao svaka cast. I opcije su:ili da sutra dodjem opet kod njih i da ponovimo to sve, ali mu se ne svidja jer me na neki nacin nema pod kontrolom ili da odem na hitni prijem u bolnicu, kaze vasa odluka. A reko nista, idem u bolnicu, ako je tako sigurnije. Dosla iz IVFa u Petrovu, trijaza, hitni prijem, opet CTG i dalje sve visoko. Kazu, mozda cete i ostat u bolnici. Sestra stavlja taj uredjaj na mene, mala ju nabija 😂😂 Skinuli me nakon nekog vremena sa CTGa, vade krv i dajem urin. Ponovo na CTG i lezanje od valjda sat vremena.. Nakon nekog vremena, puls se malo smiruje. Cujem, jer cijelo vrijeme se cuje srce kako jako lupa i onda se pocelo polako smirivat… Skidaju me sa CTG i cekam nalaze jedno sat i pol. Da vam ni ne pricam kakav je osjecaj kad su vas 3 puta pregledavali sa prstima u razmaku od 45 min, hodam ko kauboj. Dok cekam, zene vriste, urlaju jer sam ja skroz kod radjaonica. I cujes ih kako vriste i onda muk i onda cujes bebin plac 💜❤ bas nest predivno. Dok sam ja tam bila nekih 2 i pol sata, mozda malo manje, 5 beba se rodilo. Mozda je i Maja Suput vristala? 🤭 Stizu nalazi, moram radit urinokuluru jer ima nekih bakterija. Ponovo me narucili na pregled u ponedjeljak. Ostalo je sve ok, ako bi sta krenulo bolit, hitno dolazim tamo. I naravno,Gmi daje svoj broj i kaze da mu obavezno javim kakva je situacija. I kad sam mu javila, bas sam osjetila kod njega neko olaksanje. Fakat nije samo neki doktor neg on bas brine. ❤💜 Eto, to je moj dan.. Osla iz kuce u 10, dosla u pol 5 🙆🏻♀️ i da, mala prasica ima 2890 grama, ljubi ju majka
ok ja se prebacujem kod njega 🤣🤣 drago mi je da je sve ok ❤❤❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Meto žao mi je zbog smeđarenja što te zeza. Nadam se da uskoro stati i da konačno možeš uživati u trudnoći. Super je što tako razmišljaš.
Jedva čekam tvoj i MTB uzv.
Stani navijam da nastavi tamniti.
Mara234 divne vijesti. Baš mi je drago,mogu misliti koja sreća.
Aria žao mi je. Drži se i hrabro dalje.
Ruska drago mi je da je sve ok s bebicom. Baš je aktivna.
Tuma super što se ne moraš striktno pridržavati dijete.
Lucija vjerujem da se bojiš ,kako ne kad si prošla sito i rešeto. Vjerujem da te čeka tvoja beba. Samo hrabro dalje i misli pozitivno.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tuma, super da imaš samo smjernice, a ne obaveznu prehranu. To je sigurno manji stres.
Ruska1986, ne razumijem čemu sva strka. Mala se malo uskomešala radi Gića, vrtirepka je na majku.
Tek ti je sad dao broj? Pih, meni ga je uvalio na prvom dejtu.
Planovi za dalje? Sljedeći pregled? Hoćeš li opet kod Gića?
Slikica male mamine prasice?
BjeliS, šta bi im rekla. Hladna ko špricer, ko da čokolade kupujem.
Awwww gdje ti nalaziš ove clipove, maca je zakon!!!
Nymeria, ovo su ti Mullerovi testovi: https://www.mueller.de/p/duchesse-schwangerschaftsstreifen-2121499/
💔💔💔
*.Women_name.*, možda ti trebaju prilagoditi dozu ili termin uzimanja?
Lucka007, koga ti zavaravaš, i ti i ja ćemo biti prikopčane na baby watcher do poroda, pa makar trudnoća bila i ona najdosadnija moguća. Mene iskreno ne zanimaju ni kolica ni jastuci ni ništa, čim dobijem plusić počnem gledati baby watchere i planirati kad ga ima smisla kupiti
Nirvana2020, super za anomaly! Volim kad se javiš
Gordana12345, nema ovdje aktualnih tema. Slobodno napiši što te muči. Ako znamo, pomoći ćemo.
💔💔💔
WomanName ja pijem siofor ( secer mi je ok - ali inzulin svika ) i na pocetku mi je isto bilo vrtoglavice ( a meni i probavne smetnje - citaj proljev 🤣), to je potrajalo neka 2-3 tjedna, nakon toga ih ok podnosim! Pa ako nije prestrasno, probaj jos par dana, pa ni sve trebalo normalizirati.... ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji