A možda je to i njoj zaigralo srce kad je vidila Gica pa se boji priznati radi MTB 😂😂😂😂
A Maja se skroz dobro osjeća, evo baš mi javila da je super, niš ju ne boli, već doji, spremna je za izlazak lagano.. pita kako smo i pozdravlja i kaže da je slobodna za Ginekološki Pregled 17.4 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drago mu je sta sam ja tako kul i ne dizem paniku, kao svaka cast. I opcije su:ili da sutra dodjem opet kod njih i da ponovimo to sve, ali mu se ne svidja jer me na neki nacin nema pod kontrolom ili da odem na hitni prijem u bolnicu, kaze vasa odluka. A reko nista, idem u bolnicu, ako je tako sigurnije. Dosla iz IVFa u Petrovu, trijaza, hitni prijem, opet CTG i dalje sve visoko. Kazu, mozda cete i ostat u bolnici. Sestra stavlja taj uredjaj na mene, mala ju nabija 😂😂 Skinuli me nakon nekog vremena sa CTGa, vade krv i dajem urin. Ponovo na CTG i lezanje od valjda sat vremena.. Nakon nekog vremena, puls se malo smiruje. Cujem, jer cijelo vrijeme se cuje srce kako jako lupa i onda se pocelo polako smirivat… Skidaju me sa CTG i cekam nalaze jedno sat i pol. Da vam ni ne pricam kakav je osjecaj kad su vas 3 puta pregledavali sa prstima u razmaku od 45 min, hodam ko kauboj. Dok cekam, zene vriste, urlaju jer sam ja skroz kod radjaonica. I cujes ih kako vriste i onda muk i onda cujes bebin plac 💜❤ bas nest predivno. Dok sam ja tam bila nekih 2 i pol sata, mozda malo manje, 5 beba se rodilo. Mozda je i Maja Suput vristala? 🤭 Stizu nalazi, moram radit urinokuluru jer ima nekih bakterija. Ponovo me narucili na pregled u ponedjeljak. Ostalo je sve ok, ako bi sta krenulo bolit, hitno dolazim tamo. I naravno,Gmi daje svoj broj i kaze da mu obavezno javim kakva je situacija. I kad sam mu javila, bas sam osjetila kod njega neko olaksanje. Fakat nije samo neki doktor neg on bas brine. ❤💜 Eto, to je moj dan.. Osla iz kuce u 10, dosla u pol 5 🙆🏻♀️ i da, mala prasica ima 2890 grama, ljubi ju majka
Aaaaaaaw prasica! I sta sad, lupalo joj srce jer je vidila Gica? U Petrovoj se poradovala daje opet on ali kad je skontala da nije, ona su se otkucaji spustili?
Ili si - priznaj - pila rakije pa je mala imala tulum 😋💃
Ih, ljubi te majka, tko te ne zna!
A možda je to i njoj zaigralo srce kad je vidila Gica pa se boji priznati radi MTB 😂😂😂😂
A Maja se skroz dobro osjeća, evo baš mi javila da je super, niš ju ne boli, već doji, spremna je za izlazak lagano.. pita kako smo i pozdravlja i kaže da je slobodna za Ginekološki Pregled 17.4 😂😂😂😂😂
Uopaaaaaa! To, tulum moze poceti!!
Maja je super za zafrkanciju, bas je rodjena za to sto radi 😋💃
oharascarlett14@gmail.com
Hej curke, ne javljam vam se cijeli dan Al ubise me današnji dan. Jutros doručkujem, popijem ih, onda krenula vrtoglavica, glavobolja. Pojela si ja dodatno nešto, ali evo prespavala cijeli dan 😏 sad bi za večeru trebala popiti drugu, ali odlučila sam da neću jer se bojim da mi ne padne šećer jer sutra ujutro vadim krv pa moram bit na tašte. Ujutro ću nazvat tamo Petrovu da ih pitam jel to samo početak ili mi je to prejako (iako je to najmanja početna doza Siofora) . Ne razumijem se previše u te dijabeticke terapije. Mislim da je problem u tome što su meni seceri na tašte i između obroka bili oko 4,1,a samo taj sat vremena iza obroka visok. Mislim si možda me srozala tableta, a možda i nema veze s tim nego mi je dan takav 🤔
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav svima 😘🤗 ne stignem vas uopće čitati, radim do sredine 5.mj. pa valjda će biti tek onda malo mira za mene ☺ sretno svima, MTB, čestitke na betama, jedva čekam vijesti s uzv-a, iščekujem ih više od poroda Maje Šuput i live streama mijenjanja pelena 🤣
Ruska 😘 ti reagiraš kao i ja, meni se pak otkucaji ne čuju na onom ultrazvukiću u Petrovoj, doktor i sestra svaki put paniku dižu, a ja kul 🤣
Moj anomaly scan prošao super, beba je čak u plusu 2 dana, a još malo pa idemo i privatno na 4D da i tata malo vidi to malo čudo koje zasad lupa samo mene iznutra, na van ne osjetimo jer šlaufić i debela posteljica su fakat dobri amortizeri 😅 izgledam kao malo bure, dobila sam 8 kg, tu i tamo nešto pročitam pa brinem cijelu noć jel mogu dobiti listeriju i sl.
Na kolicima sam valjda doktorirala, samo čekam kad ću šefici poslat link na kolica umjesto neke narudžbenice 🙂
Šaljem puse svima, drž'te se, curke 🤗💓👑
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sara mogla bi i ti lagano torbu spremit 😄
Budem- nekad! Ako sam u ičemu dobra to je odugovlačenje. Dalmatinka, štaš. 🤣🙈
Nek je Šuputica rodila, baš mi je drago, al po portalima svi željno ime iščekuju.
Najjači prijedlog mi je bio: Quentin Tatarinov. 🤣
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Drago mu je sta sam ja tako kul i ne dizem paniku, kao svaka cast. I opcije su:ili da sutra dodjem opet kod njih i da ponovimo to sve, ali mu se ne svidja jer me na neki nacin nema pod kontrolom ili da odem na hitni prijem u bolnicu, kaze vasa odluka. A reko nista, idem u bolnicu, ako je tako sigurnije. Dosla iz IVFa u Petrovu, trijaza, hitni prijem, opet CTG i dalje sve visoko. Kazu, mozda cete i ostat u bolnici. Sestra stavlja taj uredjaj na mene, mala ju nabija 😂😂 Skinuli me nakon nekog vremena sa CTGa, vade krv i dajem urin. Ponovo na CTG i lezanje od valjda sat vremena.. Nakon nekog vremena, puls se malo smiruje. Cujem, jer cijelo vrijeme se cuje srce kako jako lupa i onda se pocelo polako smirivat… Skidaju me sa CTG i cekam nalaze jedno sat i pol. Da vam ni ne pricam kakav je osjecaj kad su vas 3 puta pregledavali sa prstima u razmaku od 45 min, hodam ko kauboj. Dok cekam, zene vriste, urlaju jer sam ja skroz kod radjaonica. I cujes ih kako vriste i onda muk i onda cujes bebin plac 💜❤ bas nest predivno. Dok sam ja tam bila nekih 2 i pol sata, mozda malo manje, 5 beba se rodilo. Mozda je i Maja Suput vristala? 🤭 Stizu nalazi, moram radit urinokuluru jer ima nekih bakterija. Ponovo me narucili na pregled u ponedjeljak. Ostalo je sve ok, ako bi sta krenulo bolit, hitno dolazim tamo. I naravno,Gmi daje svoj broj i kaze da mu obavezno javim kakva je situacija. I kad sam mu javila, bas sam osjetila kod njega neko olaksanje. Fakat nije samo neki doktor neg on bas brine. ❤💜 Eto, to je moj dan.. Osla iz kuce u 10, dosla u pol 5 🙆🏻♀️ i da, mala prasica ima 2890 grama, ljubi ju majka
Svaka čast na smirenosti ali stvarno, zavidim ti na toj osobini! I jako mi je drago da je sve dobro 🥰🥰😍 mala aktivna cura, možda je vjezbala nkj? Gimnastika i to 🤔😂 od Gica je ovo stvarno predivno, ja nisam nikad od svog doktora dobila tu pažnju. Svaka čast! A ona je već prava cura, velika 🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sara mogla bi i ti lagano torbu spremit 😄
Budem- nekad! Ako sam u ičemu dobra to je odugovlačenje. Dalmatinka, štaš. 🤣🙈
Nek je Šuputica rodila, baš mi je drago, al po portalima svi željno ime iščekuju.
Najjači prijedlog mi je bio: Quentin Tatarinov. 🤣
😂😂😂 Očekujem neko spektakularno ime..ono nekoo waaauuu
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Aaaaaaaw prasica! I sta sad, lupalo joj srce jer je vidila Gica? U Petrovoj se poradovala daje opet on ali kad je skontala da nije, ona su se otkucaji spustili?
Ili si - priznaj - pila rakije pa je mala imala tulum 😋💃
Ih, ljubi te majka, tko te ne zna!
😂😂😂😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Molim Vas da bacite oko na aktualne teme (dvoroga maternica), heeelp!
https://www.facebook.com/thepetcollective/videos/1070479076766441/
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji