A onda sam TREĆI dan dosla vidjeti jesu li mozda stavili jos koji u policu… Panika.. Polica prazna…. Neugodno mi pitati onak JA sam ih pokupila sve, ali ajde pitam ja tetu jer mi kao treba BAS TAJ ZA FRENDICU😂😂😂😂…
Kaze ona joj nemamo, sutra nam treba doci.. A ja u panici… Kako sutra… Brojim u glavi koliko ih ono jos imam doma.. 2,3…omg..
Nudi ona meni onaj skuplji… Ne ne hvala, frendica SAMO TOM VJERUJE😂😂😂
Izlazim van i kao narkić računam koliko imam jos doze, gdje ću nabaviti novu, koji jos muller mi je najblizi(cca 30km je idući ali sto cu muzu rec Kud idem 😂😂😂😂)…
I tak😂😂😂😂
Uglavnom.. Mogla bi vec sad pomalo ih pocet kupovat. Da da, definitivno…
Hahahahhaha 😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mtbica koji tocno dan nakon transfera si ti radila sve one testove. Znaci zacrtat cu si da je to prvi dan kad cu radit test i biti cu karakter!!!
Meni se pokazalo da nema smisla prije 8dt trodnevnih. I to Muller, samo njega priznajem (iako, ni DM nije loš) 👍
Nisam ni znala niti skužila da dm ima testove 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ja si jucer kupila 3 ona muller od 14 kn 🙃
A onda sam TREĆI dan dosla vidjeti jesu li mozda stavili jos koji u policu… Panika.. Polica prazna…. Neugodno mi pitati onak JA sam ih pokupila sve, ali ajde pitam ja tetu jer mi kao treba BAS TAJ ZA FRENDICU😂😂😂😂…
Kaze ona joj nemamo, sutra nam treba doci.. A ja u panici… Kako sutra… Brojim u glavi koliko ih ono jos imam doma.. 2,3…omg..
Nudi ona meni onaj skuplji… Ne ne hvala, frendica SAMO TOM VJERUJE😂😂😂
Izlazim van i kao narkić računam koliko imam jos doze, gdje ću nabaviti novu, koji jos muller mi je najblizi(cca 30km je idući ali sto cu muzu rec Kud idem 😂😂😂😂)…
I tak😂😂😂😂
Uglavnom.. Mogla bi vec sad pomalo ih pocet kupovat. Da da, definitivno…
Već vidim, muž polupijan priča prijatelju na pivi:
Mislim da mi žena ima ljubavnika. Šulja se van iz kuće kad misli da je ne vidim, stavlja maramu na glavu da se maskira, svaki put drugu, skriva torbicu kad dođe doma… a neki dan sam na autu vidio da je vozila negdje 80km, a meni je rekla da samo ide do dućana… i nije je bilo barem sat vremena… izgledala je kao da je nešto skrivila kad se vratila i brzo je potrčala u sobu…
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ujutro me ni ne dozivljava, brzo trci na wc i samo se zadovoljno smjeska i tipka po mobu (klokanica forum uploud sjene🙉😂😂😂)
Gugla Grčku, kad je pitam zašto izmisli neki proziran razlog i neku žensku s foruma...
💔💔💔
E rodila Maja Šuput, u Petrovoj na carski. Šta mislite jel ima cimerice u sobi? 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtbica koji tocno dan nakon transfera si ti radila sve one testove. Znaci zacrtat cu si da je to prvi dan kad cu radit test i biti cu karakter!!!
Meni se pokazalo da nema smisla prije 8dt trodnevnih. I to Muller, samo njega priznajem (iako, ni DM nije loš) 👍
Nisam ni znala niti skužila da dm ima testove 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ja si jucer kupila 3 ona muller od 14 kn 🙃
Pih, početnice 😎🙄
💔💔💔
E rodila Maja Šuput, u Petrovoj na carski. Šta mislite jel ima cimerice u sobi? 😅
Možda je na hodniku ležala 😂
Inače, upoznala sam curu koja je išla na postupak s njom. Kaže da je jako draga i pozitivna ❤️
💔💔💔
Pih, početnice 😎🙄
🤭🤭
Inače, upoznala sam curu koja je išla na postupak s njom. Kaže da je jako draga i pozitivna ❤️
I djeluje mi tako, ali bez šale.. ona meni baš zabavno djeluje..
Ali sam se sad smijala.. neki dan rekla da će Nenad pratiti porod preko video poziva. Već vidim jednog dana medicinsku sestru koja će odvojiti vrijeme i držati mobitel par sati da moj muž može isto pratiti 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tina i Matiška dobrodošle u PUPO klub
Aura - držim fige da ih što više opstane do kraja. Inače, ima neka statistika, ne znam više ni gdje sam pročitala da od ukupnog broja aspiriranih js bude nekih 60-70% zrelo i oplođeno, a onda od tog ukupnog broja 30% spremno za transfer.
Sunny - na HRT1, u emisiji Hrvatska za 5
Luckystike i LaVi - dobro došle i čim.prije otišle trudne s foruma
Stani - bome si se požurila s testom
Mara234 -divno za srčeko😍😍
Aria2019- žao mi je, nadamo se da će idući put biti dobitni 🤗
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ja sam ju upoznala u svatovima, žena je tako opičena za šalu, viceve, nabacivanja, jako je pozitivna i ima zarazan smjeh 🤪 nisam znala da išla u postupak i ona..
Sortiraj odgovore
Najstariji