Nymeria divan pesonja.... A kremsniteee ajme ubila bih za njih😍😍😍
U Petrovoj, bila sam uvjerena da će privatno ići u Podobnik ili negdje.... A meni ona i djeluje uvijek ful pristupačno i simpatično, tak da vjerujem da i u stresnoj situaciji poput postupka je draga i pozitivna.
Ja sam bila dns na edukaciji za uzimanje uzorka za guk profil i dobila prehranu.... Kaze mi dr da se ja ne moram striktno držat te prehrane jer moj ogtt nije tako loš, a i rekla sam joj da je beba uvijek u granici (nije nikad procijenjena na veću pa nije ni rizik za preuranjeni porod zbog veličine bebe zbog čega i ide ta prehrana).... Rekla je neka se samo klonim slatkog, prženog, pohanog i junk fooda. Za tjedan - dva trebam napraviti guk profil i donijeti na VV pa ćemo vidjeti što dalje i kakav je. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
I tako, drage moje cure... Prvo i najbitnije, MTBin decko je san snova svake pacijetnice! Pre pre pre je ❤❤💜 uglavnom, tako ja jutros sredila "gospodju"(nisam slala slike kad ste rekle da ne zelite, a iskreno ju ni ja ne vidjam bas u zadnje vrijeme 🤭)i dodjem na pregled. Urin, vaganje i tlak prvo, tlak nikad bolji! Gornji bio 120, a cijelo vrijeme se inace vrti oko 143. Ajmo na CTG kad ono, kaos.. Bebini otkucaji 160, cijelo vrijeme. To je neka gornja granica i nije problem ukoliko se malo smanje, ali kod moje beburine stalno 160. Pa na jedan bok, pa na drugi i dalje 160. G me kao umiruje ali vidim da se malo uznemirio. Ja ne pretjerano 🤷🏻♀️ ne znam sta je u toj mojoj psihi, ali nekako se bas uspijem iskulirat. Ajmo na pregled, on i dalje ima zabrinut pogled. Vaginalno i sa pristima:skroz zatvorena, cerviks se smanjio sa 43 mm na 38 mm, stanje ne moze bit bolje za ove tjedne trudnoce, kaze on. Ajmo pregled preko trbuha i mjerit protoke. Ne moze nista izmjerit jer ova mala luduje i luduje i nabija cijelo vrijeme. Kaze on meni da se ne sjeca kad je zadnji put vidio tako aktivnu bebu, a vidio ih je hrpu. Mjeri on i dalje i kaze da mu se ovo svidja, ali i dalje nije sretan zbog CTGa.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Drago mu je sta sam ja tako kul i ne dizem paniku, kao svaka cast. I opcije su:ili da sutra dodjem opet kod njih i da ponovimo to sve, ali mu se ne svidja jer me na neki nacin nema pod kontrolom ili da odem na hitni prijem u bolnicu, kaze vasa odluka. A reko nista, idem u bolnicu, ako je tako sigurnije. Dosla iz IVFa u Petrovu, trijaza, hitni prijem, opet CTG i dalje sve visoko. Kazu, mozda cete i ostat u bolnici. Sestra stavlja taj uredjaj na mene, mala ju nabija 😂😂 Skinuli me nakon nekog vremena sa CTGa, vade krv i dajem urin. Ponovo na CTG i lezanje od valjda sat vremena.. Nakon nekog vremena, puls se malo smiruje. Cujem, jer cijelo vrijeme se cuje srce kako jako lupa i onda se pocelo polako smirivat... Skidaju me sa CTG i cekam nalaze jedno sat i pol. Da vam ni ne pricam kakav je osjecaj kad su vas 3 puta pregledavali sa prstima u razmaku od 45 min, hodam ko kauboj. Dok cekam, zene vriste, urlaju jer sam ja skroz kod radjaonica. I cujes ih kako vriste i onda muk i onda cujes bebin plac 💜❤ bas nest predivno. Dok sam ja tam bila nekih 2 i pol sata, mozda malo manje, 5 beba se rodilo. Mozda je i Maja Suput vristala? 🤭 Stizu nalazi, moram radit urinokuluru jer ima nekih bakterija. Ponovo me narucili na pregled u ponedjeljak. Ostalo je sve ok, ako bi sta krenulo bolit, hitno dolazim tamo. I naravno, G mi daje svoj broj i kaze da mu obavezno javim kakva je situacija. I kad sam mu javila, bas sam osjetila kod njega neko olaksanje. Fakat nije samo neki doktor neg on bas brine. ❤💜 Eto, to je moj dan.. Osla iz kuce u 10, dosla u pol 5 🙆🏻♀️ i da, mala prasica ima 2890 grama, ljubi ju majka
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pih. Trebali ste vidjeti reakcije u DMu i Mulleru kad sam pokupovala sve vrste testova koje su imali kad sam radila istraživanje
Ahahahaha sta si im rekla?
Da radis istrazivanje?
oharascarlett14@gmail.com
Lucka uta 4 smrzlića sigurno je tvoje sunce, svim srcem navijam za tebe 🤗 🤞🍀
Bjelis: kad sam rekla muzu da sam piskila test danas na 4dpt lik je ostao blago sokiran da zasto si to radim, da je beta tek 27.03.🤣🤣🤣🍀🐇….
Hihi, dobar ti je balans taj tvoj lik 😁😛✌😋❤💃
Marta nijenji tebi lako. Ovaki je bio moj prirodni FET ako ti je od pomoci:
9DC endo 5.6, vodeci folikul 12mm
11DC endo 7.1, vodeci folikul 14mm
13DC endo 9.4, vodeci folikul 18-19mm
14DC endo 9. 9, vodeci folikul 20mm
15DC endo isto, vodeci oko 21.5mm
16DC endo 10.8, OVULACIJA
...
20DC FET - Ovitrell 250mg i jos neke droge.. (Za implataciju)
Drago mu je sta sam ja tako kul i ne dizem paniku, kao svaka cast. I opcije su:ili da sutra dodjem opet kod njih i da ponovimo to sve, ali mu se ne svidja jer me na neki nacin nema pod kontrolom ili da odem na hitni prijem u bolnicu, kaze vasa odluka. A reko nista, idem u bolnicu, ako je tako sigurnije. Dosla iz IVFa u Petrovu, trijaza, hitni prijem, opet CTG i dalje sve visoko. Kazu, mozda cete i ostat u bolnici. Sestra stavlja taj uredjaj na mene, mala ju nabija 😂😂 Skinuli me nakon nekog vremena sa CTGa, vade krv i dajem urin. Ponovo na CTG i lezanje od valjda sat vremena.. Nakon nekog vremena, puls se malo smiruje. Cujem, jer cijelo vrijeme se cuje srce kako jako lupa i onda se pocelo polako smirivat… Skidaju me sa CTG i cekam nalaze jedno sat i pol. Da vam ni ne pricam kakav je osjecaj kad su vas 3 puta pregledavali sa prstima u razmaku od 45 min, hodam ko kauboj. Dok cekam, zene vriste, urlaju jer sam ja skroz kod radjaonica. I cujes ih kako vriste i onda muk i onda cujes bebin plac 💜❤ bas nest predivno. Dok sam ja tam bila nekih 2 i pol sata, mozda malo manje, 5 beba se rodilo. Mozda je i Maja Suput vristala? 🤭 Stizu nalazi, moram radit urinokuluru jer ima nekih bakterija. Ponovo me narucili na pregled u ponedjeljak. Ostalo je sve ok, ako bi sta krenulo bolit, hitno dolazim tamo. I naravno,Gmi daje svoj broj i kaze da mu obavezno javim kakva je situacija. I kad sam mu javila, bas sam osjetila kod njega neko olaksanje. Fakat nije samo neki doktor neg on bas brine. ❤💜 Eto, to je moj dan.. Osla iz kuce u 10, dosla u pol 5 🙆🏻♀️ i da, mala prasica ima 2890 grama, ljubi ju majka
Ajde hvala bogu da je sve dobro na kraju a ti si ženo vrh!!!! Da mi je trunka te tvoje smirenosti samo... Svaka čast!!
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lita, Lucka kuzim vas.. Veselila sam se i menstruaciji (i sve moje prijateljice samnom) i testovima. Ali ne mogu ih vise gledati. Ne mogu ni zamisliti kako je djevojkama koje au vise toga prosle...
❤ Vrlim vas.
Tiinaa, zaboravila sam te pitati kad je beta?
Ruska1986, znam da vam je zadnji put, ali ne pretjeruj. Mogao bi on ostati bez prstića, a ti bez
29.03 .. ima da poludim do tada
Proletit će ti to, P R O L E T I T I. Mark my words
Vidi ovo:
Greta89 - 26.3. beta
stani - 27.3. beta
Nina985 - 28.3. beta
Kača84 - 29.3. beta
Tiinaa- 29.3. beta
ribic - 29.3. beta (inseminacija)
Cure su hladne ko špricer, vjerojatno znaju kad im je termin za betu tako da pogledaju na moju listuinače bi ga preskočile.
Haha, totalno kao špricer. Inače svako malo provjeravam forum, zujim po svuda, a ne mogu se skoncentrirati na posao. Danas sam imala 4 sastanka gdje sam sherala screen pa mi je svaki put bila knedla da nisu slučajno vidjeli tab gdje je forum otvoren. 😁😂🤣 kuku meni, tek prvi dan nakon transfera, mislim da ću do bete k'o kokica prosvirati
Nina ❤
Pocni citat Zlocin i kazna! Hihi
Ili Anu Karenjinu 😋 Online. Kao radis satro.
I vrijeme ce proci.
A mozes i gledat Netflix 😋😋💃
Drago mu je sta sam ja tako kul i ne dizem paniku, kao svaka cast. I opcije su:ili da sutra dodjem opet kod njih i da ponovimo to sve, ali mu se ne svidja jer me na neki nacin nema pod kontrolom ili da odem na hitni prijem u bolnicu, kaze vasa odluka. A reko nista, idem u bolnicu, ako je tako sigurnije. Dosla iz IVFa u Petrovu, trijaza, hitni prijem, opet CTG i dalje sve visoko. Kazu, mozda cete i ostat u bolnici. Sestra stavlja taj uredjaj na mene, mala ju nabija 😂😂 Skinuli me nakon nekog vremena sa CTGa, vade krv i dajem urin. Ponovo na CTG i lezanje od valjda sat vremena.. Nakon nekog vremena, puls se malo smiruje. Cujem, jer cijelo vrijeme se cuje srce kako jako
Bome, svaka čast na smirenosti. Još malo pa ćeš i ti vrištati i onda bebin plač😍🤗😍🤗
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Sortiraj odgovore
Najstariji