Nina92 odlicnoooo,bas mi je drago da si vidjela 💓 inace to puno znaci, a tebi,tj vama pogotovo 🤞 drzimo fige da i dalje sve bude skolski, ovo je 9.sreca, jednostavno mora biti dobro 🥰
MTB ja ti tu necu biti od pomoći, nikakve testove ne mislim radit, vise sam ko ruska sta se svega toga tice, nit brige nit pameti 😂 sto manje znam manje guglam,manje se zivciram, manje razmisljam i puna sam optimizma onda, kad bi ga radila i ne dao Bog da mi dode los nalaz jednostavno ne bih znala sta bi s tim nalazom, pobaciti def ne namjeravam, a gristi se oko svega toga ostatak trudnoce mi također nije opcija, spol mi je nebitan, tako da planiram ici na redovne uzv i cekati da se beba rodi 🥰 mozda zvuci glupo ali nemojte me osuđivati, u mojoj glavi je tako 😃
Marinela ja sam kod dokt T., Iako mi je L. radila fm nekoliko puta, i prosli put me T. isto pitala za testove, odbila sam ih na način da nije bilo prostora nagovaranju, nit me zapravo zanimalo sta ona misli o tome dal' bi mozda 'trebala', jer ih ne namjeravam raditi nikako, i nema tog na temelju čega bi se mozda predomislila, i moram pohvaliti dokt. Bila sam jutros pola sata barem kod nje,toliko si je dala truda da mi pokaže rukice,nogice,mozak,srceko sve sve da sam se stvarno iznenadila, i rekla je da sam mogla uzet mob sa sobom i snimat cijeli uzv 😂😂 kao isprintala mi je 2 slikice,ali da iduci put slobodno uzmem mob i snimim video bebe da imam za uspomenu 🥰🥰 sve u svemu, pozitivna sam i optimistična da ce sve bit super (a i dokt je srecom istog mišljenja ) i ne zelim se zamarati uopce s drugim mogućnostima 🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Mattan divna nasa vinkovačka bolnica 🤮🤮
Oooo da, išla sam tamo na praksu kroz srednju školu pa sam se svega negledala, baš bljuv bljuv 🤢🤢
Najjače mi je bilo kad mi je podrumu gdje smo se presvlačili štakor progrizao torbu jer je osjetio hranu 😂😂😂😂
MTBica onda nemaš izbora baš, držim fige da prekineš prokletstvo 💖
Ajmeeee fuuuuuj 🤢🤢🤮🤮
Meni su se zamjerili kad su mi se tlakovi skoro sastavili jer sam inače i asmatičar i imam aritmije i svasta nesto..oni su radili sve osim toga sto treba 🤢🤮
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nina92 super,napredna bebica ❤️❤️
Sara kad je tebi termin? Kako se osjecas?
Sutra ti je anomaly, jel?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure evo meee, jos se sva tresem i po dojmom sam
Vidjela sam svoju mrvicu ( naravno muz je vec vidio i pisu na slici 🙈)
GO 6x5 ŽV 2mm
Ja sam sad 5+4 po ultrazvuk 5+5 i vidi se ❤️ doktor se i sam iznenadio na titranje kaze da je bebica napredna
Nemojte mi jos cestita, znam da to jos nije sigurno ali lijepo napredujemo..
Sljedeći ultrazvuk 29.3 😄
🥰🥰🥰🥰🥰
Držim 🤞🤞 da bude dalje sve u redu 🥰🥰
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Je je,sutra je 🙏🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Nina92 odlicnoooo,bas mi je drago da si vidjela 💓 inace to puno znaci, a tebi,tj vama pogotovo 🤞 drzimo fige da i dalje sve bude skolski, ovo je 9.sreca, jednostavno mora biti dobro 🥰
MTB ja ti tu necu biti od pomoći, nikakve testove ne mislim radit, vise sam ko ruska sta se svega toga tice, nit brige nit pameti 😂 sto manje znam manje guglam,manje se zivciram, manje razmisljam i puna sam optimizma onda, kad bi ga radila i ne dao Bog da mi dode los nalaz jednostavno ne bih znala sta bi s tim nalazom, pobaciti def ne namjeravam, a gristi se oko svega toga ostatak trudnoce mi također nije opcija, spol mi je nebitan, tako da planiram ici na redovne uzv i cekati da se beba rodi 🥰 mozda zvuci glupo ali nemojte me osuđivati, u mojoj glavi je tako 😃
Marinela ja sam kod dokt T., Iako mi je L. radila fm nekoliko puta, i prosli put me T. isto pitala za testove, odbila sam ih na način da nije bilo prostora nagovaranju, nit me zapravo zanimalo sta ona misli o tome dal' bi mozda 'trebala', jer ih ne namjeravam raditi nikako, i nema tog na temelju čega bi se mozda predomislila, i moram pohvaliti dokt. Bila sam jutros pola sata barem kod nje,toliko si je dala truda da mi pokaže rukice,nogice,mozak,srceko sve sve da sam se stvarno iznenadila, i rekla je da sam mogla uzet mob sa sobom i snimat cijeli uzv 😂😂 kao isprintala mi je 2 slikice,ali da iduci put slobodno uzmem mob i snimim video bebe da imam za uspomenu 🥰🥰 sve u svemu, pozitivna sam i optimistična da ce sve bit super (a i dokt je srecom istog mišljenja ) i ne zelim se zamarati uopce s drugim mogućnostima 🤗
Ja te kuzim ja isto necu radit testove, radili smo muz i ja ove sve prije postupka i sve je bilo ok, sta bude bit ce 😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Je je,sutra je 🙏🙏
🤗🤗 bit ce sve ok, sigurno 🤗🤗 fajter je ta tvoja beburina 💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
@Šmattan e pa nadam se da bude sretan i tebi i meni 🌺🌺
Još netko vadi betu 22.3. Ima nas sljedeći tjedan 💪🏽
Ta sam 💪🏻 Mi velike bete a MTB svoj prvi UZV ❤️❤️
👩🏽34god
Nina92, to je ovo 2017, gdje piše vanmaternična?
OK, onda si skupila kolekciju, više ti ne treba. Ova beba je očito mali Herkul, već je i pišu pokazala.
MaloTele, ne osuđujem, samo informativno pitam. Svatko ima svoje izbore i razloge za njih.
A zar nije mini anomaly obavezan? Ili se isto to može birati hoćeš li raditi?
Ruska1986, ja se nadam da će i meni biti takva kolonoskopija.
💔💔💔
Ja te kuzim ja isto necu radit testove, radili smo muz i ja ove sve prije postupka i sve je bilo ok, sta bude bit ce 😄
Kolko citam tu svi rade testove i bas se osjecam ko izrod kad nista ne zelim raditi, ali bas tako, sta bude bit ce, a zasto ne vjerovati da ce biti dobro 🤞🤞🙏🙏 🥰 jesi se ti malo smirila,od srece,uzbudenja, straha i svega toga 🤗 dan po dan, i bit ce dobro sve 💓💓 srceko kuca i to je najbitnije,bas mi je drago,mislim da nakon svega si stvarno zasluzila tu srecu 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji