Malotele super je da znas sta hoces i sta neces i da si mirna sa svojom odlukom! To je na kraju i najvaznije.. Bas mi je drago da ti je tako lijepo sve pokazala i predlozila snimanje mobom! Ma vidjela sam ja na njoj da nije tako tvrd kamen kako se cini na prvu!
Ja idem iduci tjedan na uzv, pa cu pitat za te testove. A inace sam isto ova 3 tjedna cekanja sto dalje od neta, googla, ovoga onoga😄
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Mattan divna nasa vinkovačka bolnica 🤮🤮
Oooo da, išla sam tamo na praksu kroz srednju školu pa sam se svega negledala, baš bljuv bljuv 🤢🤢
Najjače mi je bilo kad mi je podrumu gdje smo se presvlačili štakor progrizao torbu jer je osjetio hranu 😂😂😂😂
MTBica onda nemaš izbora baš, držim fige da prekineš prokletstvo 💖
Ajmeeee fuuuuuj 🤢🤢🤮🤮
Meni su se zamjerili kad su mi se tlakovi skoro sastavili jer sam inače i asmatičar i imam aritmije i svasta nesto..oni su radili sve osim toga sto treba 🤢🤮
Ajme 😳😳 a čuj s obzirom na opće uvjete i na to kako se tamo dolazi do posla nije ni čudo...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska daa, mali zmaj 💪
MTB mislim da mini anomaly ne moras radit ako ces radit Nifty,Panoramu ili Harmony. Onda tek Anomaly u 20 .tj .
Ispravite me ako griješim..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Za one koje zanima što sam sve vadila na drugoj beti:
- KKS (radi trombocita, nekima jako padnu trombociti radi heparina, pa sam htjela provjeriti je li OK)
- kalcij - nekima jako padne ako se dugo uzima D vitamin, meni je na istoj razini
- D vitamin - jer ga uzimam pa da znam kakvo je stanje
- magnezij - jer ga uzimam pa ne bih htjela završiti u suficitu - nema straha, na sredini mi je intervala (što bi tek bilo da ga ne uzimam)
- željezo i feritin - nisam bila zadovoljna rezultatom prije 3 tjedna pa uzimam Sideral, lijepo su narasli
- folna - jer je uzimam
- TSH - jer sam genijalac, očito
- progesteron - da vidim imam li i dalje dovoljno
- CRP - jer me zanimalo koliko je povišen
💔💔💔
Ništa nisam čitala od subote, danas mi je rođendan pa sam malo zauzeta, pohvatati ću navečer ili sutra. Došla sam virnuti betu od MTB i Nina92 jel sve ok. MTB čestitam (ako smijem) i jako mi drago, razvalila si i nek bude sve uredno i mirno do kraja
Nina92 jako mi je drago da je sve ok i nek sve nastavi biti tako još 8 mjeseci
Lijep pozdrav svima!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
miss, nije, to su odvojeni pregledi.
Kombinirani ne moraš raditi ako ćeš raditi NIPT (kombininirani ionako nema smisla raditi jer je glup). Mini anomaly mislim da je obavezan i da se rutinski radi (barem bi se trebao raditi).
MaloTele, Nina92, ma zašto bi bili izrodi. Rekla bih da općenito većina mlađih trudnica ne radi NIPT, na ovoj temi ih radi nešto više ali barem trećina ih ne radi. Radite kako se vi osjećate najugodnije, ovo su jako osobni izbori u koje drugi nemaju što gurati nos.
Ja znam da ću raditi jer sam to ja, prepali bi se u muž i doktor za moje zdravlje da ne napravim neki test koji je izmišljen A i u mojim godinama se preporučava raditi ili to ili amnio, a amnio me strah raditi.
💔💔💔
Erica sretan rockas 🎉🍰🥂🍾🎂❤️🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ništa nisam čitala od subote, danas mi je rođendan pa sam malo zauzeta, pohvatati ću navečer ili sutra. Došla sam virnuti betu od MTB i Nina92 jel sve ok. MTB čestitam (ako smijem)i jako mi drago, razvalila si i nek bude sve uredno i mirno do kraja
Nina92 jako mi je drago da je sve ok i nek sve nastavi biti tako još 8 mjeseci
Lijep pozdrav svima!!!
Sretan ročkas!!!
Hvala, slobodno čestitaj! Slobodno uplati i lovu na račun za bebu, trebat će to financirati
💔💔💔
Mtb progesteron, koliki je? Da se znam usporedjivati za nedaj Boze.. 🙄
Nina toooooo❤️ Jako sam sretna zbog tebe! 🥰
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja testove radim jer sam prosla to sto sam prosla. Govorila sam i ja NIKAD ne bih pobacila, dok nije dosla dijagnoza nespojiva sa zivotom, bez pola organa. A do 24tt sve super.
I jos događa se i oko mene masu takvih stvari, cujem ih svako malo, i mladim curama se događa u dvadesetim godinama iako kao to vezu sa "starijim" majkama. Tako da kada netko kaze "bolje da ne znam nista" sjetim se sebe, jednostavno nije bolje, jer to su stvari koje se ne dogadaju uvijek iskljucivo drugima, postoji mogucnost da se dogode baš tebi.
Da se razumjemo i sada sam istog razmisljanja da NIKAD ne bih pobacila, ali eto dogode se takvi slucajevi gdje jednostavno nemas izbora.
Sortiraj odgovore
Najstariji