Niksa odlicno!
Meto, imate li bi plan za dalje?
Vuky imas li ti kakvih novosti o embrijima?
Ima li itko vijesti iz KBC Split? Je li ostaje ono da su otvoreni samo za gerijatriju ili je sve zatvoreno?
Takica molim te ne prekidaj terapiju nego lijepo idi vaditi betu! Znam da ti sad nije do ničega, ali evo neki dan je naša Ivana prekinula terapiju jer su testovi bili negativni, a na kraju je beta iznenadila!
Ljutopile da, možda da probaš sa testom? Ja sam primila Brevactid 1500 kao booster i nakon 5 dana se crta vidjela na testu, a koliko sam tad čitala većinom booster izađe do tijela već nakon 3- 4 dana
Otici cu sutra... nemam snage danas ..Cak su mi iz Poliklinike javili da prestanem sa terapijom jer sam im poslala mail da je negativan test.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Bozma drago mi je da si bolje,sad lipo u miru napravi te neke pretrage pa u FET kad budes spremna 🙏
Manemoj , bas si lijepo ovo napisala ❤️
Niksa vrhunski rezultati 👏
Liora di si,cekamo te ko ozeblo sunce s vijestima 😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Takica molim te ne prekidaj terapiju nego lijepo idi vaditi betu! Znam da ti sad nije do ničega, ali evo neki dan je naša Ivana prekinula terapiju jer su testovi bili negativni, a na kraju je beta iznenadila!
Ljutopile da, možda da probaš sa testom? Ja sam primila Brevactid 1500 kao booster i nakon 5 dana se crta vidjela na testu, a koliko sam tad čitala većinom booster izađe do tijela već nakon 3- 4 dana
Otici cu sutra… nemam snage danas ..Cak su mi iz Poliklinike javili da prestanem sa terapijom jer sam im poslala mail da je negativan test.
Ja sam isto za da se napravi beta! Eto, nasa Ivana je zivuci dokaz za to kako se mozemo zeznut sa testovima... Pa cisto da vidis(ako bude) da li je skroz negativna ili se pak nest dogadjalo .. Napravi kako ti najbolje odgovara, ali ja bi ju ipak izvadila.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bozma drago mi je da si bolje,sad lipo u miru napravi te neke pretrage pa u FET kad budes spremna 🙏
Manemoj , bas si lijepo ovo napisala ❤️
Niksa vrhunski rezultati 👏
Liora di si,cekamo te ko ozeblo sunce s vijestima 😂
Joj nadam se da ce sve biti ok...hvala🙏
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Evo cure da se javim,jos lezim. Uspjeli su uhvatiti folikul ali je prazan i bolest je malo podivljala ovaj mjesec. Bila je neka tekucina u jajovodu pa mi je to izvukla i nesto postrugala i ide na analizu. Endo je na uscu maternice. Sad mi je rekla da moram ic na kontracepcihu od iduceg ciklusa i da idemo probat najvjerojatnije sa nekom stimulacijom da odgodimo novu operaciju. Neznam,zalosna sam i boli me i placem... nemam pravo nakon svega sto vi prolazite ali sam zalosna. Nije bolila punkcija nego to struganje jajovoda. Hvala svima na lijelim zeljama
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Takica
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo cure da se javim,jos lezim. Uspjeli su uhvatiti folikul ali je prazan i bolest je malo podivljala ovaj mjesec. Bila je neka tekucina u jajovodu pa mi je to izvukla i nesto postrugala i ide na analizu. Endo je na uscu maternice. Sad mi je rekla da moram ic na kontracepcihu od iduceg ciklusa i da idemo probat najvjerojatnije sa nekom stimulacijom da odgodimo novu operaciju. Neznam,zalosna sam i boli me i placem… nemam pravo nakon svega sto vi prolazite ali sam zalosna. Nije bolila punkcija nego to struganje jajovoda. Hvala svima na lijelim zeljama
Zao mi je...ali danas plakanje i tugovanje a iza toga glavu gore i nema predaje...idemo dalje🙏🙂
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Takica, svakako odi izvaditi betu da...
Mislim da je Ivanaxx piškila test navečer, pa je moguće da je bila razrijeđena mokraća i da je zato pokazalo negativno.
ALII nema dugo mi je prijateljica koja je zatrudnila kad i njezina kolegica, pričala da je kolegica navodno imala dva tjedna nakon kašnjenja M negativan test, a bila je trudna. Malo nekako i ne vjerujem u tu priču, prije da ova nije dobru mokraću koristila, ali jedino znam da ta prijateljica ne bi lagala.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Evo cure da se javim,jos lezim. Uspjeli su uhvatiti folikul ali je prazan i bolest je malo podivljala ovaj mjesec. Bila je neka tekucina u jajovodu pa mi je to izvukla i nesto postrugala i ide na analizu. Endo je na uscu maternice. Sad mi je rekla da moram ic na kontracepcihu od iduceg ciklusa i da idemo probat najvjerojatnije sa nekom stimulacijom da odgodimo novu operaciju. Neznam,zalosna sam i boli me i placem… nemam pravo nakon svega sto vi prolazite ali sam zalosna. Nije bolila punkcija nego to struganje jajovoda. Hvala svima na lijelim zeljama
Jooj... u pm.
Sortiraj odgovore
Najstariji