Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    03. Prosinac 2020. 09:32

Takica molim te ne prekidaj terapiju nego lijepo idi vaditi betu! Znam da ti sad nije do ničega, ali evo neki dan je naša Ivana prekinula terapiju jer su testovi bili negativni, a na kraju je beta iznenadila!
    Ljutopile da, možda da probaš sa testom? Ja sam primila Brevactid 1500 kao booster i nakon 5 dana se crta vidjela na testu, a koliko sam tad čitala većinom booster izađe do tijela već nakon 3- 4 dana

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

03. Prosinac 2020. 09:32

Pami

Leptirica super da je sve u redu 😊💛😊
    Samara waaauuu, mogu misliti koji je to divan osjećaj čuti svoje dijete u trbušćiću 🥰🥰
    Ljutopile žao mi je 😔 nisam zapamtila dali imaš smrzlića? Odmori se sad za blagdane, daj si oduška pa onda u novoj godini ponovo- ovaj put po pobjedu 🍀🍀 znam da ti je sad teško i da se osjećaš razočarano (svi smo nažalost bili u toj situaciji), ali jaka si ti i sigurna sam da ćeš naći snage za dalje dok ne dođeš do cilja! Ne daj se 💙

Ne, ne nisam razocarana, svasta sam prošla pa mi je ovo kao jedno olakšanje. Ako nije suđeno, nije.

🍀🐞MISS🐞🍀
    03. Prosinac 2020. 09:35

Leptirice, super vijesti , cuvaj se i sretno dalje 🥰
    Samara ajme,bas predivno...mogu mislit koji je to gust slusati ..uzivaj ❤️
    Ljutopile zao mi je,ako osjecas da ti treba predah to i napravi, svi mi najbolje poznajemo sebe i svoje tijelo..odmori pa ces nastaviti dalje kad budes spremna 🥰
    Bozma kako si ti, jesi se oporavila?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

03. Prosinac 2020. 09:43

Ljutopile, daj nemoj tako, kako mozes bit optimisticna za mene a ne za sebe. Kakvi su malci bili? Jesu ti sta rekli kakve su stanice? Donit cu ti ja test. Stiglo mi je jos kineza uz one njemce sta sam narucila. Samo reci di. A i ako si vec dobila, mozda ti fali progesterona.
    Imam testova, samo ih nemam za sta radit. I nikako da dobijem, boli me vec danima a nece da krene. A takve traume imam od onog stola u sali da me strah i transfera pa jedva cekam da se toga rjesim.
    Zna li netko je li moze samo muz napravit kariotip?  Prijateljica mi tvrdi da moramo ic oboje, da ne mogu napravit jednom pa drugom naknadno?

Meto
    03. Prosinac 2020. 09:50

Piky zao mi je zbog svega, a ujedno drago da je napokon sve gotovo.. nije za utjehu, ta slika ce ti ostati u glavi ali vrijeme cini svoje i prihvatis je kao dio tvog zivota.. emocionalni sok je drzati to u rukama i zelim ti da se opravis sto prije i nastavite vasu borbu❤️
    Mtb jako mi je zao, nezz hoce ti pomoci al napisat cu svoje iskustvo da znas otprilike sto ocekivati.. kod mene su grcevi postajali intezivniji i bas osjetis da su to trudovi a ne grcenja na koja smo navikli, ja nisam ni stigla do kupaone, na putu do nje se dogodilo i dzaba gacice, sve je samo skliznulo a ono sto me sokiralo je da je to bilo u jako velikoj kolicini i jako tesko, na zalost, ja sam morala to kupiti sa poda i pizalo je sigurno preko 1kg.. tako da se ne iznenadis na oblicima i kolicini jer bih ja voljela da sam znala ako krene sta me ocekuje. Zelim ti svu srecu da zavrsi ovaj period i nastavis dalje borbu kao i sve mi ovdje❤️
    Ruska, Leptirica cestitam na uzv i ❤️😍🍀
    Samara mora da je divan osjecaj😍😍
    Maslacak beta je poduplana, zelim i trecu savrsenu i srckeko i sveee😊💪😍
    Liora cekamo velike vijesti🍀
    Lucyinthesky za tebe navijam najjace, cekamo🤞🍀
    Erica jeeej, sretno i da folikul bude tu💪🍀
    Ljutopile ❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

03. Prosinac 2020. 09:51

Miss dosta sam bolje, ali jos krajem dana imam malo temperature, a zavrsila sa antibiotikom. pa cu zvat popodne da sutra ipak izvadim krv. Mislim se mozda jos prekontrolirat stitnjacu, antitijela. To nisam nikako, samo tsh. Nalazi na salmonelu, bakterije i parazite su svi negativni.

03. Prosinac 2020. 09:52

Jeremija

Ljutopile, daj nemoj tako, kako mozes bit optimisticna za mene a ne za sebe. Kakvi su malci bili? Jesu ti sta rekli kakve su stanice? Donit cu ti ja test. Stiglo mi je jos kineza uz one njemce sta sam narucila. Samo reci di. A i ako si vec dobila, mozda ti fali progesterona.
    Imam testova, samo ih nemam za sta radit. I nikako da dobijem, boli me vec danima a nece da krene. A takve traume imam od onog stola u sali da me strah i transfera pa jedva cekam da se toga rjesim.
    Zna li netko je li moze samo muz napravit kariotip? Prijateljica mi tvrdi da moramo ic oboje, da ne mogu napravit jednom pa drugom naknadno?

Bili su dobri. Ali bas imam stvari tako da nema smisla testove. Zna mi se dogoditi kad sam pod nekim stresom da mi dođu 10 dana nakon ovulacije, a to je to, nije prvi put. Tako je kako je. Ne da mi se natezati nekakav drugaciji ishod koji je budimo realni nemoguć. 

• Niksa
    03. Prosinac 2020. 10:01

Jutro curke...ja sad zvala embriologicu kaze da se na 7 st vide znakovi oplodnje i fa dodem na transfer u pon🙏

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

manemoj
    03. Prosinac 2020. 10:07

Dobro jutro cure ❤️
    nada86 držimo fige za betu danas 🤞🏻
    LioraLiora od tebe najzeljnije očekujem vijesti i jedva čekam da se javiš ❤️
    Lucyinthesky tebi držim fige na najjače! Vrijeme je da krene na bolje i da dobiješ svoju sreću 🥰
    ericaa sretno, nadam se da je test na koronu zadnji negativan test koji ćeš vidjeti
    Takica ja bi ipak napravila betu. Pa makar da si sto posto sigurna.
    Ljutopile ako si sigurna da je to to žao mi je, znam da si realna, daj si sad onda malo vremena ❤️
    Leptirica i Samara predobre vijesti u rano jutro ❤️
    Ostale cure koje ste prošle najgore, Piky, Lucija007, Meto, MTB… ❤️❤️❤️❤️
    Jučer je Chrissy Teigen objavila citat Hannah Gadsby
    There is nothing stronger than a broken woman who has rebuilt herself!
    Odmah sam se sjetila svih naših lavica ovdje. Šaljem vam virtualne zagrljaje ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    03. Prosinac 2020. 10:10

Anksimoron kad ideš na folikulometriju?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.