Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Prosinac 2020. 09:07

Piky, znam da ti to nije lako dijeliti, hvala ti. Ja od jučer nigdje ne izlazim, sve naručujem. I sad po tvojoj priči znam da štogod ispadne iz mene, samo povlačim vodu i ne gledam. Ne želim imati tu sliku u očima i žao mi je što je ti imaš.

Piky, Lucija007, to je tužno - molimo se stalno da se drže. A onda kad se trebaju pustiti, vidimo tek koliko jako se drže čak i kad ih više nema. Kad pomislim da me prije bilo strah ići na wc da mi ne ispadne.

Nikitta, krvarenje je stalo, imam sitne grčiće ali nije još krenulo. Rado ih da krene što prije.

LucyLou, malo sam duže ostala u krevetu. Ne mogu baš spavati, ali nije da nešto vrtim po glavi ili me nešto muči, samo ležim i ne spavam, prazne glave.

Leptirica90, čestitam! Bacila sam te među trudnice

Samara, predivno!!! 

💔💔💔

03. Prosinac 2020. 09:08

A meni krenule stvari, haha top!!! Bar se necu morati mučiti sa testovima! Znaci 11dana nakon aspiracije. Bas mi je tijelo izmučeno i psihicki i fizicki, odustajem do daljnjega!

03. Prosinac 2020. 09:12

Ruska1986, mislim da je meni na uputnici pisalo: svi postupci u vezi sa oplodnjom, ljekovi...i jos nesto. Nije se spominjalo da je to bas ivf/icsi.
    Erica, mislim da bi ga osjetila da je pukao, ja svog bas jesam svaki put. Prvi put je pukao u sred noci pred punkciju, probudio me. Tada se muz nakasljao u krevetu pa ne znam je li me to probudilo pa sam bila na njega ljuta kao da je on kriv sto je folikul pukao. Drugi put sam dan nakon stoperice vjezbala sa utezima i onda krenula peglat i osjetim ga. Onda je muz bio ljut na mene sto sam vjezbala 😂. Tada sam bila u dr.Vlasica pa mi je reka kako dok je radio u Rijeci da su mu kolegici stalno bjezali folikuli u prirodnjacima, a njemu nikad i da se izgleda sa mnom sreca okrenula 😂 nadam se da si ti sad u te kolegice kojoj vise ne bjeze folikuli.
    Lucyinthesky napeta sam kao da sam ja na aspiraciji. Zelim ti puno zrelih i kvalitetnih stanica i osim transfera jos i kojeg smrzlica 😘

Nina985
    03. Prosinac 2020. 09:22

Piky

Ruska1986

Dobro jutro, cure! Piky, ja ne vjerujem da je to sad tek gotovo??? Pa stvarno! Da mogu samo tako te pustit da se sama kod kuce boris sa tim, toliko dugo… Uzas, uzas, uzas! Drz se, ne znam sta da ti drugo kazem.. ❤💜 i svakako idi na uvz, ne daj Boze da je nest ostalo pa da se zakomplicira. Ti se sad odmori, definitivno si zasluzila! I cuvaj se jako, jako!! A ja bi javno dala bolnice u koje si isla! 24 sata zivi za takve price… Ti si skoro mjesec i pol bila sa mrtvim plodom u sebi, pa di toga ima???? Ako se ne varam, srce je prestalo kucati 27.10., a sad je 02.12. Uzas! Evo, ne mogu se nacudit..

Da točno, pa ni ja,.. Neznam što bi rekla.
    Još kako su oni meni rekli da će to izaći kao nokat od malog prsta a ovo je 100 noktiju 😡😡
    Ma fuj, fuj, nešto prestrašno.ali idemo dalje..
    Napokon je iza nas… Danas krvarim imam ugruške I čim se očistim idem na pregled. Još su mi rekli da ako me boli da mogu popit 4,5 knavon da ne trpim bol, pa jebote nisam došla po tablete nego pomoć da nađemo uzrok boli i temperature. I onaj crp, ma ništa alarmantno🤦‍♀️🤦‍♀️
    Fuj, fuj na zdravstvo fuj..
    Hvala bogu da je gotovo.

Piky prestrasno je i citati o ovome, a kamo li to dozivjeti. Uzas koji si prosla ne bi se smio dozvoliti da nijedna zena prodje. Nase zdravstvo je u totalnoj banani.  Unatoc svemu tome, dobro se i drzis i zaista ti se divim

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Takica
    03. Prosinac 2020. 09:23

Samo da javim test negativan...nemam snage za vaditi betu. To je to. Nije me osjećaj prevario..

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

03. Prosinac 2020. 09:24

Nikitta

Dada31 pa u prirodnjaku se prati prirodan ciklus, u kojem se izdvoji 1 vodeći folikul, a ostali folikuli ne narastu. Jednostavno - zakon prirode koji se prati u IVF prirodnjaku. Tako da se aspirira 1 glavni, vodeći folikul. Neke žene mogu imati sreće da dva folikula budu vodeća, tako nastaju dvojajčani blizanci, a nekim ženama se 1 oplođena stanica podijeli i budu jednojajčani blizanci. No, to su sve prirodne trudnoće. Kod IVF prirodnjaka nisam još čula da su se nekom izdvojila dva vodeća folikula odgovarajuće veličine za aspiraciju, but it can happen 😄
    Erica možda su cure u pravu, ali koliko znam, mislimda se za egrađani ipak mora inicijalni pass dobit u Fini, a onda se može ulogirat mtokenom, ali i bankovnim aplikacijama (razina 3). Probaj googlat, ja znam da sam morala u Finu to otvarat prije par godina, a mužu nedavno isto u Fini. Možda su to sad promjenili u koroni.

Pa sad nam je ljutopile imala dva. Mislim da je i Belaaa isto tako dosla slucajno na konzulatacije bez stoperice i icega imala 2 pa su joj ih aspirirali isti dan

03. Prosinac 2020. 09:26

Ljutopile🐥

A meni krenule stvari, haha top!!! Bar se necu morati mučiti sa testovima! Znaci 11dana nakon aspiracije. Bas mi je tijelo izmučeno i psihicki i fizicki, odustajem do daljnjega!

Mozda nisu stvari, stvarno je rano. Sigurno si primila booster pa ne mozes ni test? A da napravis jedan pa cemo proucavat nijanse crte da vidimo je li od boostera ili bete?

Pami
    03. Prosinac 2020. 09:27

Leptirica super da je sve u redu 😊💛😊
    Samara waaauuu, mogu misliti koji je to divan osjećaj čuti svoje dijete u trbušćiću 🥰🥰
    Ljutopile žao mi je 😔 nisam zapamtila dali imaš smrzlića? Odmori se sad za blagdane, daj si oduška pa onda u novoj godini ponovo- ovaj put po pobjedu 🍀🍀 znam da ti je sad teško i da se osjećaš razočarano (svi smo nažalost bili u toj situaciji), ali jaka si ti i sigurna sam da ćeš naći snage za dalje dok ne dođeš do cilja! Ne daj se 💙

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

03. Prosinac 2020. 09:28

Jeremija

Nikitta

Dada31 pa u prirodnjaku se prati prirodan ciklus, u kojem se izdvoji 1 vodeći folikul, a ostali folikuli ne narastu. Jednostavno - zakon prirode koji se prati u IVF prirodnjaku. Tako da se aspirira 1 glavni, vodeći folikul. Neke žene mogu imati sreće da dva folikula budu vodeća, tako nastaju dvojajčani blizanci, a nekim ženama se 1 oplođena stanica podijeli i budu jednojajčani blizanci. No, to su sve prirodne trudnoće. Kod IVF prirodnjaka nisam još čula da su se nekom izdvojila dva vodeća folikula odgovarajuće veličine za aspiraciju, but it can happen 😄
    Erica možda su cure u pravu, ali koliko znam, mislimda se za egrađani ipak mora inicijalni pass dobit u Fini, a onda se može ulogirat mtokenom, ali i bankovnim aplikacijama (razina 3). Probaj googlat, ja znam da sam morala u Finu to otvarat prije par godina, a mužu nedavno isto u Fini. Možda su to sad promjenili u koroni.

Pa sad nam je ljutopile imala dva. Mislim da je i Belaaa isto tako dosla slucajno na konzulatacije bez stoperice i icega imala 2 pa su joj ih aspirirali isti dan

Imala sam dva, ali evo ipak neuspjsno. Nekako kao da mi je olaksanje. Bolje i to nego da se uhvatilo pa da opet moram na kiretaze ili slično. Razmisljam crno i mislim da mi stvarno treba predah.

03. Prosinac 2020. 09:31

Jeremija

Ljutopile🐥

Mozda nisu stvari, stvarno je rano. Sigurno si primila booster pa ne mozes ni test? A da napravis jedan pa cemo proucavat nijanse crte da vidimo je li od boostera ili bete?

Ma poznajem svoju M kad mi dođe, full flow. Nije brljavljenje. Stvarno sam ok, razmišljam realno i nema smisla sad da se s tim testovima mučim, a i nemam ih kući a vrijeme je takvo da mi se ne izlazi vanka ni da mi netko plaća😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.