Dobro jutro, cure! Piky, ja ne vjerujem da je to sad tek gotovo??? Pa stvarno! Da mogu samo tako te pustit da se sama kod kuce boris sa tim, toliko dugo… Uzas, uzas, uzas! Drz se, ne znam sta da ti drugo kazem.. ❤💜 i svakako idi na uvz, ne daj Boze da je nest ostalo pa da se zakomplicira. Ti se sad odmori, definitivno si zasluzila! I cuvaj se jako, jako!! A ja bi javno dala bolnice u koje si isla! 24 sata zivi za takve price… Ti si skoro mjesec i pol bila sa mrtvim plodom u sebi, pa di toga ima???? Ako se ne varam, srce je prestalo kucati 27.10., a sad je 02.12. Uzas! Evo, ne mogu se nacudit..
Da točno, pa ni ja,.. Neznam što bi rekla.
Još kako su oni meni rekli da će to izaći kao nokat od malog prsta a ovo je 100 noktiju 😡😡
Ma fuj, fuj, nešto prestrašno.ali idemo dalje..
Napokon je iza nas... Danas krvarim imam ugruške I čim se očistim idem na pregled. Još su mi rekli da ako me boli da mogu popit 4,5 knavon da ne trpim bol, pa jebote nisam došla po tablete nego pomoć da nađemo uzrok boli i temperature. I onaj crp, ma ništa alarmantno🤦♀️🤦♀️
Fuj, fuj na zdravstvo fuj..
Hvala bogu da je gotovo.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Hvala puno svima. Imate pravo,bit cu nataste,nece mi biti nista a sigurnije je! Prvi je put pa sam sva uzbudena i zbunjena. Hvala na savjetu. Jajnik me sve jace "boli" tako da mislim da cemo morat na inseminaciju,napuhana sam ko balon… a prohodni su mi jajovodi pa eto,da ne propadne. Ako se doktorica slozi,ja cu pitati svakako.
A vezano za to preko netbankinga,imam ali kad sam probala mi nije uspjelo,mozda je problem u meni 🤣🤣.
Dada,mislim da i rade cijelu noc i da stizu nalazi,samo je meni bed nazvati i da imam broj a nemam pa se ne mogu ni u napast dovest 😁inace sam ful dosadna po prirodi 😇
Hvala svima,malo sam se pozalila jer sam napeta al za koji sat cu bit pametnija. Laku noc i ugodni snovi svima 😘😘😘
Ja bi googlala broj iskreno na tvom mjestu... I probala nazvati, ak se ko javi pa super...ak se jave i počnu galamiti ti im poklopi 🤣🤣🤣🤣🤣
endometrioza
Dobro jutro, cure! Piky, ja ne vjerujem da je to sad tek gotovo??? Pa stvarno! Da mogu samo tako te pustit da se sama kod kuce boris sa tim, toliko dugo… Uzas, uzas, uzas! Drz se, ne znam sta da ti drugo kazem.. ❤💜 i svakako idi na uvz, ne daj Boze da je nest ostalo pa da se zakomplicira. Ti se sad odmori, definitivno si zasluzila! I cuvaj se jako, jako!! A ja bi javno dala bolnice u koje si isla! 24 sata zivi za takve price… Ti si skoro mjesec i pol bila sa mrtvim plodom u sebi, pa di toga ima???? Ako se ne varam, srce je prestalo kucati 27.10., a sad je 02.12. Uzas! Evo, ne mogu se nacudit..
Da točno, pa ni ja,.. Neznam što bi rekla.
Još kako su oni meni rekli da će to izaći kao nokat od malog prsta a ovo je 100 noktiju 😡😡
Ma fuj, fuj, nešto prestrašno.ali idemo dalje..
Napokon je iza nas… Danas krvarim imam ugruške I čim se očistim idem na pregled. Još su mi rekli da ako me boli da mogu popit 4,5 knavon da ne trpim bol, pa jebote nisam došla po tablete nego pomoć da nađemo uzrok boli i temperature. I onaj crp, ma ništa alarmantno🤦♀️🤦♀️
Fuj, fuj na zdravstvo fuj..
Hvala bogu da je gotovo.
Definitivno odi na pregled cim prestanes krvariti.. Takodjer nije bas normalno ni krvariti sad jako dugo... No ti vjerojatno imas puno ugrušaka jer je dugo ta krv stajala u tebi.. iskreno mene je iznenadilo kako je to tako 'olako' proslo kod tebe a ja sam 2 dana dusu iskrvarila samo od ugrušaka a onda jos kiretaza...
Moram se pohvaliti svojim konacno dobrim tlakom upravo izmjerenim nakon 10dana ludovanja
105 : 74 : 67
Ajmeee...a po danu je bio uzas... 150 sa 110🙄
Bila sam na ocnom sve je super i ekg uredan a sutra idem po nalaze krvi...
MTB glupo je reci no super, neka, samo sto prije krene… Sad nemoj odmarati, setaj hodaj, skaci, dizi teret.. Sve ono sto do sad nisi smjela…
E cure ja sam probala sve, čak sam ono na početku jedan dan pomagala mužu pokriti salonitom boks za pse i nosila sam salonit i dizala namjerno reko možda izađe, čak su mi modrice bile na nogama kako sam dizala u zrak ali ništa ništa, kaže muž ti nisi normalna. Ali nisam znala više što probati.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
MTB glupo je reci no super, neka, samo sto prije krene… Sad nemoj odmarati, setaj hodaj, skaci, dizi teret.. Sve ono sto do sad nisi smjela…
E cure ja sam probala sve, čak sam ono na početku jedan dan pomagala mužu pokriti salonitom boks za pse i nosila sam salonit i dizala namjerno reko možda izađe, čak su mi modrice bile na nogama kako sam dizala u zrak ali ništa ništa, kaže muž ti nisi normalna. Ali nisam znala više što probati.
Joj znam i ja sam svasta pokušavavala ali nije pomoglo🙄... Sve muske poslove sam isla radit dizala teret naprezaka se maximalno.. Ma nista.. Zaljepio se mali i ne odustaje 🙄🙄🙄🤢
Hvala puno svima. Imate pravo,bit cu nataste,nece mi biti nista a sigurnije je! Prvi je put pa sam sva uzbudena i zbunjena. Hvala na savjetu. Jajnik me sve jace "boli" tako da mislim da cemo morat na inseminaciju,napuhana sam ko balon… a prohodni su mi jajovodi pa eto,da ne propadne. Ako se doktorica slozi,ja cu pitati svakako.
A vezano za to preko netbankinga,imam ali kad sam probala mi nije uspjelo,mozda je problem u meni 🤣🤣.
Dada,mislim da i rade cijelu noc i da stizu nalazi,samo je meni bed nazvati i da imam broj a nemam pa se ne mogu ni u napast dovest 😁inace sam ful dosadna po prirodi 😇
Hvala svima,malo sam se pozalila jer sam napeta al za koji sat cu bit pametnija. Laku noc i ugodni snovi svima 😘😘😘
Ja bi googlala broj iskreno na tvom mjestu… I probala nazvati, ak se ko javi pa super…ak se jave i počnu galamiti ti im poklopi 🤣🤣🤣🤣🤣
Otišla sam u krevet gledat Teoriju velikog praska da skrenem misli... za 7 sati cu bit pametnija... ne mogu utjecat na nista i samo analiziram,tako da idem probat se bar malo odmorit i u nove pobjede 😁 zamolila sam folikul da saceka moj znak da 🤣🤣
javim sutra sve redom 😘😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Dobro jutro, cure, i sretno svima danas! U kojoj god fazi bile.. Ericaa, nadam se da je test stigao i da ide sve po planu! 🙏🏻🙏🏻
Ruška, 🥳🥳🥳 super vijesti! Jedva cekamo pregled za 2 tjedna 🙏🏻🙏🏻😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pobjegla mi poruka 🙈🙈🙈
Piky, drz se! Ne znam sta drugo da ti kazem.. Bas jedno grozno iskustvo! Kud to da opcenito moras na kiretazu, a kamoli da se sve ovi izdogadja! Ma uzas!
Bozma, bas gledam tvoj potpis i rastuzio me "nas posljednji embrij" 😔😔 ja sam uvjerena da ce ovaj bit fajter! Kao i kod Nadalice, posljednji put pa ce kod donora, kad ono blizici 🤗🤗🤗 ja ti ih od 💜❤ zelim 😊
Uglavnom, cure moje, ja se probudila u 4 sa pitanjem: da li na uputnici za MPO isto pise i kad je inseminacija i kad je IVF ili ICSI?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucyinthesky želim ti sreću na aspiraciji danas, da izvade puni dobrih stanica i sve naj naj🍒💕🍒
Ericaa tebi također, bude stigao test do aspiracije, uostalom da si pozitivna bi te zvali na telefon pa ne brini. Držim 🤞🤞 da sve dobro prođe!🐞
La_Reina koju dozu Rekovellea si primala u postupku u 3mj? Vidim da si puno bolje reagirala na Gonale... Koliko sad imaš folikula? Nisam uspjela popratiti dobro.❄
Piky ako imaš neku prijateljicu koja je prošla bilo kakav pobačaj, možda bi bilo dobro da razgovaraš malo s njom o tome... Možda bi razgovorom uspjela izblijediti tu sliku iz glave. Super je forum i to sve, ali toplina ljudske riječi se u očima i boji glasa bolje poznaje🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji