Miss, ja sam bila u onom ludilu nakon neuspjelo kad sam i kosu ravnala 😂. Morala sam im potpisat na neki papir da nisam trudna. Bila sam u 3.mjesec i onda sam otisla to nedavno da mi malo nadopune jer sam zabrijala da cu uskoro bit trudna pa necu moc, a ne mogu se vise zamislit bez njih. Da ih pitas?
MTB ovo sto si napisala da osjecas sta trebas ili ne trebas napraviti skroz te kuzim, ja i inace imam te feelinge i nikad ne pogrijesim,nekako me ti osjecaji ne varaju…vjerujem da ti je to sad bas intezivno.
P.s. lista stvari koje trebas napraviti ti je extra, bas mi se sve sviđa
Jedno pitanje za svih , u ponedjeljak sam narucena na microbleeding obrva ( naprednija verzija japanskog iscrtavanja) .odavno me to privlaci pa nikako…neki saloni pisu da to ne rade trudnicama, neki kazu da to nema veze s trudnocom niti da moge utjecati na plod…sta vi mislite,jel znate išta o tome? Zao mi je otkazat termin jer mi se baš ide ,a glupo mi je ako je to neodgovorno od mene…😂😣
Lucija07 nista cudno za tvoje stanje,moralo je to izbiti na povrsinu nakon svega sta si prosla pola nas bi bilo na psihijatriji,a ne samo s viskom tlakom…zelim ti da sta prije to prebrodis i kad budes osjecala da si spremna da krenes dalje .🙏❤️MISS moja kuma je išla da trbuhom do zubi na japansko… Ležala 2 sata na stolu, skoro rodila od muke koliko se pokočila 😂
To se radi tankim britvicama veoma 'plitko'. Puno manje nego klasična tetovaža… Išla sam osobno, moram oko Uskrsa na obnovu. Mišljenja sam da ne šteti ali ja nebih bila mirna prije nego provjerim. Trudnice nebi smjele ni pušiti pa evo moja susjeda roka kutiju dnevno a u 7 mj trudnoće. Katastrofa 😩😩😩 u svakom slučaju provjeri, pitaj za sastav boje 😊🥰
Pitala sam zenu kod koje sam se narucila, rekla je da to ide u povrsinski sloj koze i da bas nista ne steti...ali da je odluka moja..rekla je da po tome trudnice ne bi smile ni u zubara jer i tamo dobijes uglavnom inekciju..da su to bapske price bla bla bla. Ovde ide lagani anestetik koji doslovno malo umrtvi kozu ali da nikako ne steti organizmu ni nicemu ..pa sad ne znam...malo cu razmisliti do tad ..vuce me da ide i onaj moj feeling mi kaze , idi - idi 😂😂
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB ovo sto si napisala da osjecas sta trebas ili ne trebas napraviti skroz te kuzim, ja i inace imam te feelinge i nikad ne pogrijesim,nekako me ti osjecaji ne varaju…vjerujem da ti je to sad bas intezivno.
Jedno pitanje za svih , u ponedjeljak sam narucena na microbleeding obrva ( naprednija verzija japanskog iscrtavanja) .odavno me to privlaci pa nikako…neki saloni pisu da to ne rade trudnicama, neki kazu da to nema veze s trudnocom niti da moge utjecati na plod…sta vi mislite,jel znate išta o tome? Zao mi je otkazat termin jer mi se baš ide ,a glupo mi je ako je to neodgovorno od mene…😂😣
Lucija07 nista cudno za tvoje stanje,moralo je to izbiti na povrsinu nakon svega sta si prosla pola nas bi bilo na psihijatriji,a ne samo s viskom tlakom…zelim ti da sta prije to prebrodis i kad budes osjecala da si spremna da krenes dalje .🙏❤️MISS moja kuma je išla da trbuhom do zubi na japansko… Ležala 2 sata na stolu, skoro rodila od muke koliko se pokočila 😂
To se radi tankim britvicama veoma 'plitko'. Puno manje nego klasična tetovaža… Išla sam osobno, moram oko Uskrsa na obnovu. Mišljenja sam da ne šteti ali ja nebih bila mirna prije nego provjerim. Trudnice nebi smjele ni pušiti pa evo moja susjeda roka kutiju dnevno a u 7 mj trudnoće. Katastrofa 😩😩😩 u svakom slučaju provjeri, pitaj za sastav boje 😊🥰
Pitala sam zenu kod koje sam se narucila, rekla je da to ide u povrsinski sloj koze i da bas nista ne steti…ali da je odluka moja..rekla je da po tome trudnice ne bi smile ni u zubara jer i tamo dobijes uglavnom inekciju..da su to bapske price bla bla bla. Ovde ide lagani anestetik koji doslovno malo umrtvi kozu ali da nikako ne steti organizmu ni nicemu ..pa sad ne znam…malo cu razmisliti do tad ..vuce me da ide i onaj moj feeling mi kaze , idi - idi 😂😂
Kod koga ides? Ma....nema nikakvog anestetika...samo sto te malo izrezucka i na to stavi tu boju da koza upije. Slicno tetoviranju samo ne tako duboko u kozu pa ne vjerujem da smeta.
Pitala sam zenu kod koje sam se narucila, rekla je da to ide u povrsinski sloj koze i da bas nista ne steti…ali da je odluka moja..rekla je da po tome trudnice ne bi smile ni u zubara jer i tamo dobijes uglavnom inekciju..da su to bapske price bla bla bla. Ovde ide lagani anestetik koji doslovno malo umrtvi kozu ali da nikako ne steti organizmu ni nicemu ..pa sad ne znam…malo cu razmisliti do tad ..vuce me da ide i onaj moj feeling mi kaze , idi - idi 😂😂
Anestetik ti neće štetiti, on se samo namaže na kožu i utrne ti gornji sloj da te ne boli...on se ne pika... Stvarno ide površinski, gle sama odluči... Pokušaj googlati ili pitaj liječnika možda zna informaciju😊
endometrioza
Kod koga ides? Ma….nema nikakvog anestetika…samo sto te malo izrezucka i na to stavi tu boju da koza upije. Slicno tetoviranju samo ne tako duboko u kozu pa ne vjerujem da smeta.
Ja sam dobila anestetik inače bi krepala od bolova. Baš me iritirao i zvuk grebanja po kosti 😂😂😂😂
Išla sam kod PhiBrows artist Meri Antonić, divno radi 😊
endometrioza
Dada,Bozma, neka slovenka koja dolazi u Split,vidila sam u jedne cure njene obrve i bile su mi top,pa san se narucila..ona svako par miseci dolazi u St...
Kao anastetik bez adrenalina se daje diokain ,tako mi je rekla ..da to samo malo utrne kad ti zareze kozu,a sa boja ide u prvi sloj povrsinski...ona stvarno kaze da ne steti...oprecna su misljenja. Neki saloni ne rade uopce trudnicama,a nekima je to smijesno...kao bapske price...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Ulovljene ste! 🤣
Nakon 30 pročitanih stranica zaostataka, zapravo se samo osjećam ponosno što sam sve pročitala i nemam više ništa za nadodati🙈
MTB nedostaje tvojoj doktorici empatije, pa ju slobodno uputiš na naš forum da ona vidi kako se tu bodri i vjeruje💕
Što se tiče rezoniranja osoblja u IVF-u, dijelim identičan stav sa Lucyinthesky, napisala sam to i nakon prvih konzultacija, pa se ne bih ponavljala, a doktor Maričić mi se čini kao medvjedić dobra srca, iako na prvu ima neki frajerski guard. Sve više me veseli biti njegova pacijentica, jer mi se čini da je zaista dobar doktor.
VM ne znam da li sam ikad pročitala da su sve stanice oplodile, pa to je vrhunski!😻
Lucija007 kod nas ti se to kaže: "Došel je vrag po svoje!". Ova godina ti je bila izuzetno stresna i ovo je fizička reakcija tvojeg tijela na sva događanja. Riješi tonsad do kraja, i onda se malo odmakni od svega, odmiruj mjesec-dva... Mislim da ti je to stvarno potrebno. Šteta što sada ne možemo nigdje otputovati, meninjento uvijek odlična rehabilitacija.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Curke,trebam vaše stručno oko… Što mislite koliko mi je ostalo u ovom PEN-u? Moram potrošit ostatak, žao mi bacit kad ima još 😁😁
https://ibb.co/WBK32K3
U vecini pena ima cca 100 ili 75 iu viska.. Ti slobodno okreni na 100 i ubrizgaj, ali promjeni iglu i dezinficiraj .. Ako dodje na 0 znaci da si ubrizgaka 100 a ako stane na npr 25 znaci da je bilo jos 75 iu lijeka... Tako sam ja radila.
manemoj, i to punokrvna kovrčavica, ona koja je kovrčava od rođenja.
O, super dopuna, baš sam s tugom zadnjih tjedana gledala svoju kolekciju konzervi tune, mislim da ću je odmah sutra ručati. Dopisujem sve što si napisala na svoj popis.
Bozma, imam i ja faze kad mi se opusti i ometla kosa, i faze kad je predivna. Vjerujem da će ti se vratiti
A lijepo je za promjenu i biti ravnokos, ima i to svoje prednosti.
Ja bi svakako dodala posteno opijanje jedan dan! A mos i vise, ako zelis 😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke,trebam vaše stručno oko… Što mislite koliko mi je ostalo u ovom PEN-u? Moram potrošit ostatak, žao mi bacit kad ima još 😁😁
https://ibb.co/WBK32K3
U vecini pena ima cca 100 ili 75 iu viska.. Ti slobodno okreni na 100 i ubrizgaj, ali promjeni iglu i dezinficiraj .. Ako dodje na 0 znaci da si ubrizgaka 100 a ako stane na npr 25 znaci da je bilo jos 75 iu lijeka… Tako sam ja radila.
Ahaaaa znači funkcionira tako? Neće doći do 0 ako nema onoliko koliko sam namjestila? E pa super onda ću točno znati koliko sam ubrizgala 😊😊
S tim da sam onih 25 na početku "bacila".
Hvala ti na info 🥰❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji