Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Prosinac 2020. 23:41

*.Women_name.*

Piky strašno strašno! Ja mislim da bi ipak trebala otići na ultrazvuk da ti netko pogleda jel sve otišlo, neznam zašto su tako nonsalantni. Nadam se da je ovo kraj, i da se možeš sad napokon odmorit za novi početak ❤️
    Lucija ja sam baš danas muža naručila na kardiološki paket u Avivi, 1700 kn pregled kardiologa+ergometrija+uzv srca +holter+ekg. Sav taj stres nažalost ostavlja na naš trag. A ono što si ti prošla nažalost je ogroman stres.

Sto se tiče obrva meni su trajale oko godinu i pol, pa na korekciju i poslije korekcije sigurno 2 godine nisam bila 🤦🏻‍♀️ sad bi fkt već trebala jer mi se briše, ali sad ću koš pričekati.
    Sad sam se sjetila da je neka od cura pitala s čim da maze ispucalu kožu oko vagine, kantarionovo ulje!

Ma moj lijecnik je stvarno super.. Odmah mi napravili ekg srca, ujutro vadim kks, stitnjaca i idem na ocni sutra(koliko sam ga skuzila najvise zato sto oni mogu vidjeti koliko dugo to traje🤷‍♀️, ne kuzim taj dio) pa zatim da cu daljnju obradu bubrega, jetre, holter ce mi kaze ubrzati da dobijem i kod kardiologa i onda ce mi odrediti terapiju...
    Ja sam mislila da ce mi dat tablete za tlak i ajd'kuc.. Kad on meni poceo nabrajati pretrage kardiovaskularne ostala sam sokirana sto je i vidio po meni zasuzila sam od šoka... 

ericaa
    01. Prosinac 2020. 23:43

Piky

Uhvatio me grč mislila sam da ću se usr…
    Nije mi ni palo na pamet da se to događa. Užas. Užas.
    Možda i bolje.. On bi vidio da nije izašlo i ponovno bi pokušali kiretažu.

Ja bih isto,kao sto su cure rekle,otisla na pregled i provjerila je li to to. Preveliki su to ulozi.... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

01. Prosinac 2020. 23:44

Piky

LUCIJA007

Piky

Cure
    Uglavnom ja sam samo mislila da sam imala spontani 🤦‍♀️ UPRAVO SAD SAM POBACILA.
    Užas, ginekolog je rekao da je fetus velik oko 2 cm uglavnom žene neznam dali je to netko vidio (nadam se da nije) ali to je ogromno kao pola kutije od cigareta. Užas užas užas.
    Jadnih ginekologa i pregleda, užas.
    Grozno nemogu opisat osjećaj.
    Neznam dali ste gadljive ali držala sam ga u ruci sa rukavicom, ima rep, sve, ajme.. Ajme majko.. Ajme.
    A meni rekli da se plod raspao. Fuj gade mi se svi doktori.

Iskreno nisam ni mislila da si tad pobacila po tvom opisu onog sto ti ispalo, ono ti je bio ili ugrušak mozda komadić posteljice svasta nesta… meni je takvih cca 20 komada ispadalo dok sam isla na medikamentozno lijecenje.. Malo me razočarao stav doktora ako ti mislis da je to to da ne moras doc na kontrolu.. Pa kako bi ti znala.. Strasno!
    Jel te bolilo?

Uhvatio me grč mislila sam da ću se usr…
    Nije mi ni palo na pamet da se to događa. Užas. Užas.
    Možda i bolje.. On bi vidio da nije izašlo i ponovno bi pokušali kiretažu.

Da i bolje onda ovako... Samo mi nije jasno koji su to grozni grozni doktori... Pa kako pobogu nista dobro nisu vidjeli na ultrazvuku.. I kako si ti sad to sve mogla sama izbaciti a oni nisu mogli kiretazom.. Mislim i bolje ovako samo zbilja mi nista nije jasno...
    Ajme ajme... Konacno je proslo
    🌺🌺🌺🌺🌺🌺❤️

ericaa
    01. Prosinac 2020. 23:46

LUCIJA007

Ma moj lijecnik je stvarno super.. Odmah mi napravili ekg srca, ujutro vadim kks, stitnjaca i idem na ocni sutra(koliko sam ga skuzila najvise zato sto oni mogu vidjeti koliko dugo to traje🤷‍♀️, ne kuzim taj dio) pa zatim da cu daljnju obradu bubrega, jetre, holter ce mi kaze ubrzati da dobijem i kod kardiologa i onda ce mi odrediti terapiju…
    Ja sam mislila da ce mi dat tablete za tlak i ajd'kuc.. Kad on meni poceo nabrajati pretrage kardiovaskularne ostala sam sokirana sto je i vidio po meni zasuzila sam od šoka…

Bolje da te netko,nakon svega,dobro pregleda... stres je uzeo danak i treba ti odmor... lijepo je znati da su uzeli u obzir sve sto se dogadalo i da ce te temeljito pregledati a ne,ono sto je najlakse,dat tablete i ajd ca. Saljem ti virtualno ❤ 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    02. Prosinac 2020. 00:33

Kao da mi je cudan osjecaj u zdjelici,maternica i jajnici,vrucina,po jajnicima pogotovo... nista bolno,niti malo,samo neobicno. Eto,prva stoperica. 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

AuroraB
    02. Prosinac 2020. 06:31

Piky ovo je zaista užasno, a budimo realni i gadljivo... 😣Hvala ti što to dijeliš s nama jer mi kao žene bi i trebale biti bolje upoznate sa svim mogućim ishodima u trudnoći. Svako iskustvo koje se ovdje podijeli može nekome pomoći da kasnije za sebe donese bolju odluku. Nadam se da ćeš brzo zaboraviti te scene i molim te da si organiziraš negdje ultrazvuk🙌 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

02. Prosinac 2020. 06:40

AuroraB

Pikyovo je zaista užasno, a budimo realni i gadljivo… 😣Hvala ti što to dijeliš s nama jer mi kao žene bi i trebale biti bolje upoznate sa svim mogućim ishodima u trudnoći. Svako iskustvo koje se ovdje podijeli može nekome pomoći da kasnije za sebe donese bolju odluku. Nadam se da ćeš brzo zaboraviti te scene i molim te da si organiziraš negdje ultrazvuk🙌

Upravo to, grozno iskustvo, nadam se da je konačno iza tebe, i nadam se da ti se neće nikad ponovit, a i nijednoj drugoj. I obavezno se pregledaj, da je bilo šta ostalo moš izgubit reprod organe, da ne kažem i glavu. Čuvaj se! ♥️

🍀🐞MISS🐞🍀
    02. Prosinac 2020. 06:43

Piky, joj uzas uzas,jadne mi žene kroz šta sve možwmo proci..drzi se i brz oporravak zelim ❤️
    Ivanaxx sretno danas 🙏🥰

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

🍀🐞MISS🐞🍀
    02. Prosinac 2020. 07:07

Bozma, skroz krivo zamisljamo onda obe 😂😂 

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 07:33

Trudnice very soon to be - part one

Chloe18/MaloTele - 30.11. beta
    sunshine25 - 30.11. beta
    _Dolly_ - 1.12. prva folikulometrija
    Ivanaxx - 2.12. druga beta, prva je divna
    Niksa -  2.12. aspiracija
    Marinela87 - 2.12. aspiracija
    vuky - čeka rezultate oplodnje
    Razumna -  bockanje
    Leoni -  bockanje 
    Mattan - bockanje
    Mila-Milica - bockanje
    Dada31 - bockanje
    ANKSIMORON - bockanje
    Blacky89 - krenuo estrofem, FET
    manemoj - krenuo estrofem, FET
    točkicaa - pozitivan test!!!
    nada86 - 3.12. beta
    ruška - 3.12 UZV, beta pozitivna!
    LioraLiora - 3.12 prvi UZV, obje bete pozitivne
    Lucyinthesky - 3.12 aspiracija
    ericaa -  3.12 aspiracija
    Leptirica90 -  4.12 UZV, beta pozitivna!
    miss1502 - UZV, tri bete predivne
    Teja1408 - 7.12 UZV, bete se poduplale
    Nina985 - 8.12 prvi UZV, obje bete pozitivne
    darliv - 10.12 beta
    TiKi92 - 11.12 beta
    Jele83 - 12.12. beta
    VM - 14.12. beta
    curly29 - 18.12 prve konzultacije
    kju - postupak 11/20
    Deoria - postupak 11/20
    Vučica -  postupak 11/20
    little123 - postupak 11/20
    Anavi123456 - FET 11/20
    Angribird/Ljutopile - FET 11/20
    MiniGirl - tempirani odnosi
    Aura - tempirani odnosi

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.